Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin gene yap canim, yumurtanın catladiysa değerlendirin derim
Canım test yapıcam zaten ama ben ağrılara anlam veremiyorum normalde de yumurtlamada ağrım olurdu. Ama rahatsız etmeyecek derecede gelir geçerdi. Bu bildiğin adet ağrısı gibi nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum.

Bi ara prowomen kullandım olmayınca bıraktım.
Maxijjno da benzer muadilde gıda takviyesi mi?
Omepa bende kullanıyorum.
Bitkisel maçında alıyorum uzundur.
Senin hamilelik hiç oldu mu?

Hayırlısı olsun canımcım.. Nisan ayında çiçek açalım inşallah bugünü say bence.. bat kaç
Ayy hadi inşallah benim için ayrı bir özel Nisan ayı. 1 Nisan eşimin doğum günü, 3 Nisan benim doğum günüm hem de nişan günümüz, 10 Nisan da nikah günümüz yuhh bütün özel günler Nisan'da, bu bebek gelecek!!!
Tatlım doktor kesin duphaston verecek, o yüzden 12 Nisan olacak bat(4gün gecikmeli) seninki kaçtı?

Ayyy ne şanslı ay sana bir de bebek getirsin inşallaaah amiiin
Benim 7 nisan yaa yine önden mi gidicem üfff

Aralik ocak subat mart nisan, ben hep gidiyorum zaten Bu isin sonu nereye varacak, bir civcik de bizim de hesabimiza dusecek mi acep Leylekler getirseydi bu kadar beklemezdik herhalde Bugun saylanmaz bence yarin 1.gun diye dusun. Hayirlisi olsun, en guzel zamanda gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…