- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.781
İnşallah vardır ve annesine sımsıkı sarılırCanım ben aralık ayında kürtaj oldum. 1 adetten sonra tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O yüzden biraz umudum yok açıkçası. Benim son adet tarihim 21 Şubat. Bekliyorum bakalım ama içimdeki his olmadı diyor(
Canım test yapıcam zaten ama ben ağrılara anlam veremiyorum normalde de yumurtlamada ağrım olurdu. Ama rahatsız etmeyecek derecede gelir geçerdi. Bu bildiğin adet ağrısı gibi nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum.Yarin gene yap canim, yumurtanın catladiysa değerlendirin derim
Öyle oluyor haklısın kuzum, yada her gün yapacaksın 9.10.11.12.13 günler takip edeceksinO kadar bekleyemem ki catlarim ben. Aslında 13. Gün bile iğne etkisi devam ediyordu daha önceki klomen kullanmalarimda ama 3-4 yıl önceydi o.. bı an heveslendim
Amin kuzum inşallah. İsteyen herkes için dua ediyorum şu mübarek günlerdeİnşallah vardır ve annesine sımsıkı sarılır
Banlanmış bizim kız offffCanım sen tartışmaya katılma yoksa ban yersin,o tartışma yapan kişileri şikayet et hesapları kısa süre içinde pasif hale gelir,kendini tehlikeyd sokma
ben başka arkadaşa yazmıştımBenim de 15 mart ama kan verdim dün hamileyim yine de bekliyoruz siz yaptınız mı test
İnşallah güzel haberler alırsınızben başka arkadaşa yazmıştımBenim bat 26 Mart yani tam emin değilim Ya tutarsa diye beklemedeyim
Amin hep birlikte inşallahİnşallah güzel haberler alırsınız
Demiştİm ben amaBanlanmış bizim kız offff
Hiç oldu mu hamilelik?Zor herşey gerçekten
Bi ara prowomen kullandım olmayınca bıraktım.Ben dediklerinin çoğunu yiyorum Karatay diyeti yaptıgım için yulafa ara vermiştim. Adet gelince onu da yiyeceğim arı sütü de aldım polen alacağım bir de.. Ama çörekotu yağını kullanıp kullanmamakta kararsızım Aslında diğer aylar kullandım bir faydasını görmedim üstelik bu ay çörekotu kürü yapınca yumurtlamam da gecikti o yüzden onu bilemiyorum. Ama diğerlerinin hepsini yemeye çalışcam. Ben omepa q10, maxijuno gibi takviyeler de kullanacağım. Maxijjno yu almadım daha alcam ama omepayi kullanıyorum zaten. Senin kullandığın takviyeler var mı
Bir de ocean aktaksantin kullanıyorum antioksidan diye duydum. Bir de açai tozu almayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun canımcım.. Nisan ayında çiçek açalım inşallahpartalina_ hepsonradan Venev Hayat su ve diğer minnoş anne adayları. Ben Nisan'a gidiyor, hoşçağalın az önce regl oldum da ben bugünü 1 mi sayacağım yoksa yarın başlamış mı sayacağım?
Kimyasal gebelik olma ihtimali büyük.. cunki geciktin birde
selam bende 9 yıldan sonra ilk defa buay basladık korunmasız ilişkiye bat 25 mart bakalım inşallah beklediğime değer. çok yeniyim ama sabırsızlık çok kötü rabbim tüm anne olmak isteyen kadının kucağını boş bırakmasınyazabilirsiniz
Ayy hadi inşallahHayırlısı olsun canımcım.. Nisan ayında çiçek açalım inşallahbugünü say bence.. bat kaç
Ayyy ne şanslı ayAyy hadi inşallahbenim için ayrı bir özel Nisan ayı. 1 Nisan eşimin doğum günü, 3 Nisan benim doğum günüm hem de nişan günümüz, 10 Nisan da nikah günümüz yuhh bütün özel günler Nisan'da, bu bebek gelecek!!!
Tatlım doktor kesin duphaston verecek, o yüzden 12 Nisan olacak bat(4gün gecikmeli) seninki kaçtı?
Aralik ocak subat mart nisan, ben hep gidiyorum zatenpartalina_ hepsonradan Venev Hayat su ve diğer minnoş anne adayları. Ben Nisan'a gidiyor, hoşçağalın az önce regl oldum da ben bugünü 1 mi sayacağım yoksa yarın başlamış mı sayacağım?
Beklememe gerek kalmadı test olmaya gerek duymadan sonuç kendini gösterdiAslında 2-3 gün beklesen çok iyi olur.. ama ben asssla bekleyemezdimnasıl daha az stresli olacaksan öyle yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?