• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime iki gün var çok silik çıkmıştı testler. Kan testi yaptırdım hcg 8,57 çıkmış. Hamile miyim şimdi 😝 yoksa çok mu düşük bu değer? Yükselir mi başta normal mi?

Valla bence de olabilir ikiz çünkü değer artışın epey çok. Baya erken de öğrendin gebeliği malum
ay heyecan yaptım simdi öyle birşey varsa ben şok :D Daha reglime 3 gün var birde çarşamba günü kan vericem yine artış belli olur diye düşünüyorum. Acaba yarında gidip versem mi ki ? 24 saat lik artış nasıl olucak acaba

Kızlar adetime iki gün var çok silik çıkmıştı testler. Kan testi yaptırdım hcg 8,57 çıkmış. Hamile miyim şimdi 😝 yoksa çok mu düşük bu değer? Yükselir mi başta normal mi?
canımmm pozıtıf gorunuyor, ıkı gunde bır kan vermen lazım ınsallah guzelce artar

Benim de küçük ya 🤣🤣🙈
Hiç yoktu ne zaman başladı biliyo musun hafif hafif 6. Haftadan sonra anca. Kasık ağrısı da adet zamanı oldu geçti belirtisiz geçti yani
Hiç belli olmuyor işte bence belirtilere fazla takilmamak lazım.. ama şu varki eğer biri kendini biliyorsa ve belirtiler olunca da bu bende yoktu diyorsa orda bir şüphe etmeliyiz bence 😁 ama belirti yoksa gebelik şüphesi azalır.. tabiki kesin değildir.. ☺️

Yaa inşallah öylesindir canım takip et bi bakalım
Ya dün akşam bu çizgiyi gördüm ama fotoğraflarda belli olmadı. Sabah hayır daha yeni yumurtlama oldu yumurtlama olmadan hamilelik mi olur ya diyip bugun test yapmadım. Attıgım teste bir bakayım dedim pembemsi çizgi daha da belirmiş hatta kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum iyice. Olabilir mi ya

Eklentiler

• A2549B8D-EA7F-411C-B2ED-37C8F568E5C2.jpeg
    A2549B8D-EA7F-411C-B2ED-37C8F568E5C2.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 74
Back