- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.581
Üç tane yaptım neagtifGünaydın CanlarTest yapan yok mu bu sabah yoksa ben mi kaçırdım Tablomuza yeni bebişler eklensin ❣
Ben kendimi hala tuhaf hissediyorum Rabbime şükürler olsun verdi bu ay..Hamile olmak çok güzel çok değişik bir duyguymş.Gebelik testimi atmaya kıyamadım saklıyorum
Bilmiyorum ki ufak çaplı bi moral bozukluğı yaşattıCanım Cuma 179 ise bugün 1500 olma ihtimali yok ki zaten. senin ilk değerin gayet güzel artmış. Sen içini ferah tut. Doktorlar bazen ne zaman kan verdiğine bile bakmıyor böyle konuşuyor. En fazla 600-700 olmuştur Cumadan bu yana değerin. Nasıl görmeyi bekliyor ki keseyi
Yahu tamam işte çok güzel olması gerektği gibi değil mi artış? 2 katına çıkmış. Bu değerde nasıl kese görecekmiş yaCumaydı canım 179 du bide şimdi verdim ondan önceki değerim 98 di bide şimdi kan verdim
Canım 1500 lerde anca görünür kese vajinadan mı baktı ne yaptı?Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
Haha bence deO zaman başlasın kavgalarben gidip boşanma dilekçesi verip geliyorum
İşte bu kadar da basit bir hesap aslında.nasil yani bunu bile bile kimyasal su bu uzuyorlar ki ortada hicbisey yokken anlamıyorumCuma 179 ise bugün 1500 olma ihtimali yok ki zaten. senin ilk değerin gayet güzel artmış. Sen içini ferah tut. Doktorlar bazen ne zaman kan verdiğine bile bakmıyor böyle konuşuyor. En fazla 600-700 olmuştur Cumadan bu yana değerin. Nasıl görmeyi bekliyor ki keseyi
Çok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
Bu arada 98 değer ile öğrenmiştim bendeÇok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)
Canimmm çok küçük daha tabikki gorulmezz canimi sıkmaKızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım
Bence basla, kisiden kisiye sureler degisiyor. Bende oyleydiKizlar merhaba benim ovulasyon testi gelmedi geldiginde baslasammi acaba adetim bitti oluyor baya çünkü uygulamaya gore doğurganlık dönemi basladi gosteriyor
canım bende ilk gebelik belirtim kasık batmasıydı ara ara sancı saplanıyordu bide akıntım vardı.Hatta dalga geçtim ikinci kez yumurtluyoum diye :) meğr ozaman yerleşiyormuş.Üç tane yaptım neagtif
Ama ağrılarım hala devam ediyor bebek değilse bu ağrılar neyin nesi doktorda biseyin yok diyor kasıklarım ve belim çok agriyo akıntım var basım agriyo göğüslerim agriyo her belirti var ama ikinci çizgi yok
Son adet tarihim 15 şubattı. 29 gün sürüyor döngüm. Ovulasyon günümü uygulamadan görüyorum 3 Mart görünüyordu 4 martta oldu birliktelik.Merhaba, ovulasyon gününüzü takip ettiniz mi?kaçıncı gününüz?
hayatta en çok saygı duyduğum insanlardır doktorlar. ama bazıları cılkını çıkartıyor. kendi bile adı kadar emindir ki bu değerle kese gözükmez. hemen şap diye yapıştırıyolar kimyasal olabilir diye. sen gönlünü ferah tut çok güzel artış olmuş değerinde.Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
arı sütü polen bal ve bitter çikolata canımArkadaşlar tekrar sorayım sperm sayısını arttıran yada daha sağlıklı kılan doğal çözüm yolları bileniniz var mı?
Teşekkür ederim canımarı sütü polen bal ve bitter çikolata canım
Ari sutu guvenilir bir yerden alman lazim. E vitamini kullandir. Biz e vitamini keciboynuzu kürü be arı sutu kullandik.Arkadaşlar tekrar sorayım sperm sayısını arttıran yada daha sağlıklı kılan doğal çözüm yolları bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?