Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç tane yaptım neagtif
Ama ağrılarım hala devam ediyor bebek değilse bu ağrılar neyin nesi doktorda biseyin yok diyor kasıklarım ve belim çok agriyo akıntım var basım agriyo göğüslerim agriyo her belirti var ama ikinci çizgi yok

Bilmiyorum ki ufak çaplı bi moral bozukluğı yaşattı

Saglik ocağına kan testi için gittim fakat adet tarihimin 5 gün falan gecikmesi lazımmış kan veremedim haftaya pazartesi için not aldı .

İşte bu kadar da basit bir hesap aslında.nasil yani bunu bile bile kimyasal su bu uzuyorlar ki ortada hicbisey yokken anlamıyorum mümkün değil yani nerden bakarsa baksın şu an.

Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
Çok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)

Çok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)
Bu arada 98 değer ile öğrenmiştim bende

Canimmm çok küçük daha tabikki gorulmezz canimi sıkma

Kizlar merhaba benim ovulasyon testi gelmedi geldiginde baslasammi acaba adetim bitti oluyor baya çünkü uygulamaya gore doğurganlık dönemi basladi gosteriyor

Arkadaşlar tekrar sorayım sperm sayısını arttıran yada daha sağlıklı kılan doğal çözüm yolları bileniniz var mı?

canım bende ilk gebelik belirtim kasık batmasıydı ara ara sancı saplanıyordu bide akıntım vardı.Hatta dalga geçtim ikinci kez yumurtluyoum diye :) meğr ozaman yerleşiyormuş.

Merhaba, ovulasyon gününüzü takip ettiniz mi?kaçıncı gününüz?
Son adet tarihim 15 şubattı. 29 gün sürüyor döngüm. Ovulasyon günümü uygulamadan görüyorum 3 Mart görünüyordu 4 martta oldu birliktelik.
Yumurtayı kaçırmış da olabiliriz. Bu ilk denemeler çok anlamıyorum aslında. Ama bu silik çizgi bi acaba dedirtiyor

Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
hayatta en çok saygı duyduğum insanlardır doktorlar. ama bazıları cılkını çıkartıyor. kendi bile adı kadar emindir ki bu değerle kese gözükmez. hemen şap diye yapıştırıyolar kimyasal olabilir diye. sen gönlünü ferah tut çok güzel artış olmuş değerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…