• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Canlar 🤗🥰🧿🙋‍♀️Test yapan yok mu bu sabah yoksa ben mi kaçırdım😔 Tablomuza yeni bebişler eklensin ❣
Ben kendimi hala tuhaf hissediyorum Rabbime şükürler olsun verdi bu ay..Hamile olmak çok güzel çok değişik bir duyguymş.Gebelik testimi atmaya kıyamadım saklıyorum😄
Üç tane yaptım neagtif 😥
Ama ağrılarım hala devam ediyor bebek değilse bu ağrılar neyin nesi doktorda biseyin yok diyor kasıklarım ve belim çok agriyo akıntım var basım agriyo göğüslerim agriyo her belirti var ama ikinci çizgi yok

Canım Cuma 179 ise bugün 1500 olma ihtimali yok ki zaten. senin ilk değerin gayet güzel artmış. Sen içini ferah tut. Doktorlar bazen ne zaman kan verdiğine bile bakmıyor böyle konuşuyor. En fazla 600-700 olmuştur Cumadan bu yana değerin. Nasıl görmeyi bekliyor ki keseyi
Bilmiyorum ki ufak çaplı bi moral bozukluğı yaşattı

Saglik ocağına kan testi için gittim fakat adet tarihimin 5 gün falan gecikmesi lazımmış kan veremedim 😏 haftaya pazartesi için not aldı .

Cuma 179 ise bugün 1500 olma ihtimali yok ki zaten. senin ilk değerin gayet güzel artmış. Sen içini ferah tut. Doktorlar bazen ne zaman kan verdiğine bile bakmıyor böyle konuşuyor. En fazla 600-700 olmuştur Cumadan bu yana değerin. Nasıl görmeyi bekliyor ki keseyi
İşte bu kadar da basit bir hesap aslında.nasil yani bunu bile bile kimyasal su bu uzuyorlar ki ortada hicbisey yokken anlamıyorum 🤔 mümkün değil yani nerden bakarsa baksın şu an.

Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
Çok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)

Çok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)
Bu arada 98 değer ile öğrenmiştim bende

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕
Canimmm çok küçük daha tabikki gorulmezz canimi sıkma

Kizlar merhaba benim ovulasyon testi gelmedi geldiginde baslasammi acaba adetim bitti oluyor baya çünkü uygulamaya gore doğurganlık dönemi basladi gosteriyor

Arkadaşlar tekrar sorayım sperm sayısını arttıran yada daha sağlıklı kılan doğal çözüm yolları bileniniz var mı?

Üç tane yaptım neagtif 😥
Ama ağrılarım hala devam ediyor bebek değilse bu ağrılar neyin nesi doktorda biseyin yok diyor kasıklarım ve belim çok agriyo akıntım var basım agriyo göğüslerim agriyo her belirti var ama ikinci çizgi yok
canım bende ilk gebelik belirtim kasık batmasıydı ara ara sancı saplanıyordu bide akıntım vardı.Hatta dalga geçtim ikinci kez yumurtluyoum diye :) meğr ozaman yerleşiyormuş.

Merhaba, ovulasyon gününüzü takip ettiniz mi?kaçıncı gününüz?
Son adet tarihim 15 şubattı. 29 gün sürüyor döngüm. Ovulasyon günümü uygulamadan görüyorum 3 Mart görünüyordu 4 martta oldu birliktelik.
Yumurtayı kaçırmış da olabiliriz. Bu ilk denemeler çok anlamıyorum aslında. Ama bu silik çizgi bi acaba dedirtiyor

Değere birşey demedide keseyi göremedi diye öyle dedi
hayatta en çok saygı duyduğum insanlardır doktorlar. ama bazıları cılkını çıkartıyor. kendi bile adı kadar emindir ki bu değerle kese gözükmez. hemen şap diye yapıştırıyolar kimyasal olabilir diye. sen gönlünü ferah tut çok güzel artış olmuş değerinde.

Back