Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lazgulu5561 size yazmıştım ama mesajınızı alıntılamamışım
Yok doktor. Bana bişey demedi daha bugün gideceğim doktora. Kendi kararımdı. -Arwen- eşim şakacıdır onun bu lafını buraya yazarak siz yazınca doğru yapmadığımı anladım. Ben 2020de kürtaj olurken ameliyathanede adam kapının önünde ağlamış biridir. Bakmayın böyle dediğine. Bugün bana bişey olsa borcu olsun olmasın hiç gözünü kırpmaz yapılması gerekeni yapar emin olun. Kendinize ve kadınlara değer veriyorsunuz bu güzel bişey bunun için size müteşekkirim. Ama eşim hayatıma giren bir melektir herkes kaldıramaz şakalarını ben kaldırıyorum çünkü bana ne kadar değer verdiğini biliyorum. Ona kızmayın lütfenbu sürecin manevi yönden onu nasıl etkilediğini biliyorum onu bu yüzden anlıyorum. Bebek herkesin hayali emin olun

Günaydın Canlar Test yapan yok mu bu sabah yoksa ben mi kaçırdım Tablomuza yeni bebişler eklensin ❣
Ben kendimi hala tuhaf hissediyorum Rabbime şükürler olsun verdi bu ay..Hamile olmak çok güzel çok değişik bir duyguymş.Gebelik testimi atmaya kıyamadım saklıyorum

Haa şu da var dün kızlara yazmıştım bat 20 marttan sonra aralığa geçiyor beklenen doğum eğer bebiş haberi alırsam aralık anneler grubu açcam ben Papatyamelo totemi yaptım
Hadi bakalıımm tutsun hayırlısıyla totemiinn

Bendeee atmadım bakalım bugün yine hastaneye gidicem

Ben yaptım aslında ama sonuca geç baktım. Nasıl olsa çıkmayacak diye koydum kenara uyumuşum. Uyandığımda böyleydi. Umutlanmali miyim bilmiyorum Eflatun1Kelebek

Eklentiler

• IMG_20220314_062901.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 89
Gunaydinn sende akıntı olmusmuydu canım

Günaydın kızlar sabah saat 5 gibi rüyamda test yapıyordum allahımmm çift çizgi. Ne güzel bir duyguymuş ilk defa gördüm çift çizgiyi oda rüyamda bundan 1 hafta öncede annem rüyasında hamile görmüş beni. Ya çok kafaya takıyoruz yada ayan oluyor. Son 4 günüm çok heyecanlandım yahu

Artık o kadar umutsuzum ki bekleyip beyazlamasini görmek istemedim. Ama uyanınca da çok şaşırdım. Tekrar yapacağım bakalım inşallah görürüm ikinci cizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…