- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.161
Hayırlı olsun. Sağsağlim kucağınıza almak nasip olsun inşallahBetam çıktı kızlar 54.2
benim de batıma son bir hafta kala hep koyu iki çizgi çıkardı ama gebelik testlerim negatifti meğer geç döllenme olmuş ve şuan hamileyimHerkese merhaba, bu ay ovulasyon testini adam akıllı denemek istedim. Eskiden çift kırmızıları görür iki üç değerlendirir bırakırdım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edebilirmiş günlerce , ben de deneyim bakalım dedim . Ve sonuç böyle oldu.bu arada herhangi bi rahatsızlığım yok ve bir kızım var. İkinci gebelik için uğraşıyorum. Diyeceğim o ki Benim yumurta çatlamıyor mu? Eki Görüntüle 3024621
1 saat sonra yapıcam canım şuan susuz saatleri geçirmeye çalışıyorumTest yapacaksan eğer paylaş da bakalım inşallah çatlatmışızdır
evet kuzum bana da oluyorduKızlar gebelik öğrenenler sorum size rahim bölgenizde böyle sanki içerde birisi çekirdek çitlemişte batıyor gibi oldu mu. Ben bugün bu batmayla uyandım 2 gündür yoğun olan adet ağrım azaldı en son gece bacağıma vuruyordu şimdi daha iyiyim ama bir batma var çekirdek gibi sizce nedir
yemeeeee ilaçta sakın kullanmaReglime 16 gün var. Dediğiniz gibi bu çatlamıyor. Havuç yiyim o zaman.
kasım annelerine bekliyoruzBetam çıktı kızlar 54.2
Bastaki test yapar yapmaz cikan hali sondaki de beklemis hali. Artik kar kis tipi demeden kan vermem lazimAyyy resim atsana kuzum
MasallahhhBetam çıktı kızlar 54.2
Ayyyyy harika ya masallaaahhhBastaki test yapar yapmaz cikan hali sondaki de beklemis hali. Artik kar kis tipi demeden kan vermem lazim
Tatlım sabah yazmıştım, yumurtlamadan sonra 12.gün bugün ve tartışmasız bir negatifBugun 13 mart cnm, test yapmadin mibize şoyle tartismasiz bir test sonucu gonder, insallah
Hahaha kesin bak yine yumurtlama döneminde bi arıza çıkarHiç belli olmaz.. bekleyelim görelim.. olmazsa da bu ay cok çalışırızdedi ve çalışmadı..
Ah kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırımKızlar yumurtlamanın 12.günü bugün testim tabiki de negatifben bakarken eşim üstüne geldi, heyecanlandı adamcağız. Sence dedim. Her zamanki gibi mi yani dedi. O derece umutsuz vakayız yeminle @dceke
Bu arada senin de batın yazmıyordu benim gibi tarih belli mi?Evet ya niye attın ki neyse baya bir süpriz olacak senin durum senin için yoksa ikimizde nisana geçeriz müstakbel nisan annelerine
29 Mart bat. Gebelik ihtimali imkansız gibi. Havucumu yiyorum şu an çenem ağrıdı. keşke rende yapıp limon yağ ile yeseydim.benim de batıma son bir hafta kala hep koyu iki çizgi çıkardı ama gebelik testlerim negatifti meğer geç döllenme olmuş ve şuan hamileyimbatınıza ne kadar süre var? Ovü testleriyle hamilelik öğrenenler var derlerdi onlardan biri de benim
Aaa niye yemiyoruz, ilaç kullanmıyorum zaten.yemeeeee ilaçta sakın kullanma
İyi yapmışsın, belli etmiyorlar ama onlar da çok üzülüyor. Evet doğru canım ben de hep öyle okuyorum bu forumda. Yerleşme kanamasından birkaç gün sonra anca yükseliyormuş HCG. Hadi sen de ver güzel haberi bize, yine çok bereketli grupAh kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırım
Ah kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırımKızlar yumurtlamanın 12.günü bugün testim tabiki de negatifben bakarken eşim üstüne geldi, heyecanlandı adamcağız. Sence dedim. Her zamanki gibi mi yani dedi. O derece umutsuz vakayız yeminle @dceke
Ay o en güzeli yaaa inşallahHayırlısı olsun canım geçmeyelim inşallah ben zor cesaretimi topladım güzel sonuçlansın inşallah bizim içinmarttan anneler topiğine geçiş yapacağız inşallah
Hadi yaa inşallah olurevet kuzum bana da oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?