Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de batıma son bir hafta kala hep koyu iki çizgi çıkardı ama gebelik testlerim negatifti meğer geç döllenme olmuş ve şuan hamileyim batınıza ne kadar süre var? Ovü testleriyle hamilelik öğrenenler var derlerdi onlardan biri de benim

evet kuzum bana da oluyordu

Eklentiler

• 20220313_100603.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 20220313_130332.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar yumurtlamanın 12.günü bugün testim tabiki de negatif ben bakarken eşim üstüne geldi, heyecanlandı adamcağız. Sence dedim. Her zamanki gibi mi yani dedi. O derece umutsuz vakayız yeminle @dceke
Ah kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırım

29 Mart bat. Gebelik ihtimali imkansız gibi. Havucumu yiyorum şu an çenem ağrıdı. keşke rende yapıp limon yağ ile yeseydim.

İyi yapmışsın, belli etmiyorlar ama onlar da çok üzülüyor. Evet doğru canım ben de hep öyle okuyorum bu forumda. Yerleşme kanamasından birkaç gün sonra anca yükseliyormuş HCG. Hadi sen de ver güzel haberi bize, yine çok bereketli grup

Kızlar yumurtlamanın 12.günü bugün testim tabiki de negatif ben bakarken eşim üstüne geldi, heyecanlandı adamcağız. Sence dedim. Her zamanki gibi mi yani dedi. O derece umutsuz vakayız yeminle @dceke
Ah kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırım @dceke
-Arwen- Ginnys Papatyamelo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…