Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tahminlerime kasık ağrılarıma ve çok olmasa da gelen akıntıma göre çatlamaydı. Kocama kızıp 10 ovulasyon 2 gebelik testini geçen ay atmamış olsaydım emin konuşacaktım ama olmadı 😂
Canım benim her ay yumurtlama ağrılarım olur. Dün yumurtlamaydı ama bugün yürürken bile şiddetli sancım var. Senin ağrın nasıldı çatlama mı acaba diyorum kendi kendime

Ben o tarihi duphaston gecikme yapıyor diye verdim ama onu kullanmadım bu ay. Zaten adete göre değil de yumurtlamaya göre hesaplama doğru olan. Beklicem 2-3 gün daha tatlım ama iyi değerlendiremediğimiz için zaten pek umudum yoktu. Her gün dıkşınladığımız zamanlar bile olmadı ki 🤷☺️

Aslına bakarsan erken değil kuzum ama yumurtlamadan net emin olmadığım için hadi bi ihtimal diyorum...
Hiç belli olmaz.. bekleyelim görelim.. olmazsa da bu ay cok çalışırız 😬😬😬 dedi ve çalışmadı..

Canım benim her ay yumurtlama ağrılarım olur. Dün yumurtlamaydı ama bugün yürürken bile şiddetli sancım var. Senin ağrın nasıldı çatlama mı acaba diyorum kendi kendime
Canım böyle adet olacakmışım gibi içten çekiştiren bir şekilde oldu dün hep bu ağrılarım sabah böyle bi kıvamlı akıntım geldi sonrasında görmedim. Geçen ay tam bu dönemde çatlamıştı inşallah yine denk getirmişimdir. Gece de birliktelikten sonra sabah kalktığımda vardı yine kasık ağrılarım. Çok pişmanım keşke atmasaydım testleri ama bakalım nasip

Canım böyle adet olacakmışım gibi içten çekiştiren bir şekilde oldu dün hep bu ağrılarım sabah böyle bi kıvamlı akıntım geldi sonrasında görmedim. Geçen ay tam bu dönemde çatlamıştı inşallah yine denk getirmişimdir. Gece de birliktelikten sonra sabah kalktığımda vardı yine kasık ağrılarım. Çok pişmanım keşke atmasaydım testleri ama bakalım nasip
Canım benim kıvamlı akıntı dün oldu aynı zamanda testlerde pik verdi. Değerlendirdik. Bugün daha test yapmadım sabah ağrıyla uyandım daha çok sol kasık ve alt karın bölgesi. Adet değil gibi içten ama değişik bi ağrı.

Canim bir gebelik testi yapsana. Dün instagramda birgebeningünlüğü var ya ebru hanım ovulasyon testi satıyor. Orda da birinin 4 gün üst üste ovulasyonu pikti. Gebelik testi yapmasını söyledi yaptı ve pozitif
Ama daha reglim 15. Günü yani tam yumurtlama dönemi. Siklus 30-31 gün sürer bende. Hamilelik imkansız gibi 🤷🏻‍♀️. Kafam karıştı ya 🙄. 29 martta adet olunca herşey anlaşılacak 😞

Kızlar gebelik öğrenenler sorum size rahim bölgenizde böyle sanki içerde birisi çekirdek çitlemişte batıyor gibi oldu mu. Ben bugün bu batmayla uyandım 2 gündür yoğun olan adet ağrım azaldı en son gece bacağıma vuruyordu şimdi daha iyiyim ama bir batma var çekirdek gibi sizce nedir

Canım bir gebelik testi yap eğer adetin yakınsa adet yakın değilse bolca havuç ye çünkü çatlamazsa kistleşir bunu unutma normalde 3 . Güne uzayınca başlıyoruz havuç yemeye .öncelikle regli gününde gebelik testi yapmaya değilse havuç yemeye 🤗Kolay gelsin
Reglime 16 gün var. Dediğiniz gibi bu çatlamıyor. Havuç yiyim o zaman.

Canım tahminlerime kasık ağrılarıma ve çok olmasa da gelen akıntıma göre çatlamaydı. Kocama kızıp 10 ovulasyon 2 gebelik testini geçen ay atmamış olsaydım emin konuşacaktım ama olmadı 😂
Evet ya niye attın ki neyse baya bir süpriz olacak senin durum senin için yoksa ikimizde nisana geçeriz müstakbel nisan annelerine ☺️

Canım benim kıvamlı akıntı dün oldu aynı zamanda testlerde pik verdi. Değerlendirdik. Bugün daha test yapmadım sabah ağrıyla uyandım daha çok sol kasık ve alt karın bölgesi. Adet değil gibi içten ama değişik bi ağrı.
Test yapacaksan eğer paylaş da bakalım inşallah çatlatmışızdır

Evet ya niye attın ki neyse baya bir süpriz olacak senin durum senin için yoksa ikimizde nisana geçeriz müstakbel nisan annelerine ☺️
Hayırlısı olsun canım geçmeyelim inşallah ben zor cesaretimi topladım güzel sonuçlansın inşallah bizim için 😂 marttan anneler topiğine geçiş yapacağız inşallah

Herkese iyi pazarlar. Kızçelerim şimdi benim adetime 5 gün var yumurtlamadan sonra başlayan ve hiç geçmeyem gögüs ağrım şişliğim var. Ve sabahları inanılmaz kasık ağrısıyla uyanıyorum hün içinde çok ince sızılar giriyor ama çok sık değil. Bugünden itibarende şeffaf akıntım başladı az az. Benim gibi bunları yaşayıp güzel haber alan var mı acaba. Kasık ağrılarım çok yoktu artık yoğunlaştı sabahları.

Herkese iyi pazarlar. Kızçelerim şimdi benim adetime 5 gün var yumurtlamadan sonra başlayan ve hiç geçmeyem gögüs ağrım şişliğim var. Ve sabahları inanılmaz kasık ağrısıyla uyanıyorum hün içinde çok ince sızılar giriyor ama çok sık değil. Bugünden itibarende şeffaf akıntım başladı az az. Benim gibi bunları yaşayıp güzel haber alan var mı acaba. Kasık ağrılarım çok yoktu artık yoğunlaştı sabahları.
Olabilir canımm, üç gün kala gebelik testi yapabilirsin 🐣🥳

Ama daha reglim 15. Günü yani tam yumurtlama dönemi. Siklus 30-31 gün sürer bende. Hamilelik imkansız gibi 🤷🏻‍♀️. Kafam karıştı ya 🙄. 29 martta adet olunca herşey anlaşılacak 😞
Havuç yemeni tavsiye ederim bol bol işe yarıyor

Back