• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben elendim Papatyamelo Papatyamelo kırmızıya boyayabilirsin :) çok ince bir kanama başladı ilk kez böyle ince oluyor acaba yerleşme mi diye düşündüm ama sanırım yarın sabaha sökülür.
Kalan arkadaşlara güzellikler diliyorum. Hamile arkadaşlara da sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum 🌹🌹🌹
Benim kanamam yoğunlaşmadı ve durdu ya kafam çok karıştı. Kendimi regl oluyor gibi kabul etmiştim ama aklım karıştı resmen 😅

Günaydın herkesee 🤗 Papatyamelo Papatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var 🙈 iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi 😊🤗

Eklentiler

• 20220313_045355.jpg
    20220313_045355.jpg
    185,4 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti böyle olmazdı hiç , uzun süreden beri korunuyorduk Şubatta biraktik ve bu ay bat 7 Martti ama hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi böyle yaşayan var mı hiç önceden
Merhaba ovulasyon testi yapmış mıydınız ovulasyon gününüz net mi?

Günaydın herkesee 🤗 Papatyamelo Papatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var 🙈 iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi 😊🤗
Var kuzum hayırlısıylaa maşALLAH 🙈 bende görüyorumm

Arkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti böyle olmazdı hiç , uzun süreden beri korunuyorduk Şubatta biraktik ve bu ay bat 7 Martti ama hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi böyle yaşayan var mı hiç önceden
var canım ben 🤗 batımı 4 gün geçti testte anca çook silik çizgi çıktı kan verdiğimde 27 idi, ben bat günü de kan vermiştim oda 1.2 ydi

Ayy pazar gününün beklenen güzel haberi geldi 🥰❤️ sağlıkla ilerlesin tatlım kan ver bir an önce. Pazar gününün negatifi de benim 🤣

Kızlar yumurtlamanın 12.günü bugün testim tabiki de negatif 😭 ben bakarken eşim üstüne geldi, heyecanlandı adamcağız. Sence dedim. Her zamanki gibi mi yani dedi. O derece umutsuz vakayız yeminle partalina_ partalina_

Back