- 4 Nisan 2011
- 1.904
- 1.091
- 373
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #14.961
Kızlar özellikle çatlatma iğnesi olanlara bir sorum olacak çatlamadan sonra ağrı kesiliyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hiç sorma canım ya üç buçuk yıl oldu hiçmi denk gelmedi Sağlam sperm ile yumurtaBen Nisan grubuna çoktan geçtim bile ama burda ne var ne yok diye bi geliyim dedim. Hayır anlamıyorum bizim yumurtalar ile spermler birbirini mi beğenmiyor da tutturamıyoruz bu işiçünkü bazı insanlar tek atışta hallediyor. Nedir bunun hikmeti ya rabbül alemin :)
Canim çoğunlukla doğru ... Hatta burda bir topik vardı eskiden bende okudum.. sayfadakiler liste yapmış gecikenkerin veya erken adet olanların listesi.. sayfalar ilerleyince nerdeyse o listedeki herkes gebe olmuş larBu doğru mu gerçekten2 sene sonra ilk defa 26. Günde adetim geldi normalde 50 günü geçer hep
ovulasyon testiyle takip edebilicem yoksa bi daha adetimi beklicektim ne zaman gelecekti kim bilir
![]()
Ohhh MashaAllah MashaAllah Allah tamamına erdirsin inshallah canım. Sağlıkla gelsin yeğenimizzCanım çıktı benim sonuç dün Beta değerim 1652![]()
ya benim adetlerim düzenli o yüzden 1-2 gün önceden de içiyodum. hem sağlık için hem de gecikmeden regl olayım ağrısız olsun diye..Kuzum adaçayını regl görününce içmeye başlıcam dimi? Yaparım valla yeter ki geçirsin ağrıyı ki adaçayını da çok severim. Aktardan alayım taze taze bugün
Hayırlısı olsun canım.. en azından bosu boşuna regl beklemedinn .. gecikmedi.. birde o var gebelik olmaz ama regl gecikir insan umitlendikce umitlenir saçma sapannHadi bakalııım.. geri sayım başlasın.. artık bu aksam romantik bir değerlendirme hazırla
Ben regl oldum malesef
Papatyamelo
Amin canım yaa.. gelirse çok iyi olur vallaHadi hayırlısı diyelim o zaman tüpe gerek kalmadan nihayete ermek nasip olsun
Evet evet çok şükürHayırlısı olsun canım.. en azından bosu boşuna regl beklemedinn .. gecikmedi.. birde o var gebelik olmaz ama regl gecikir insan umitlendikce umitlenir saçma sapann
Ayyy maşallah yaCanim çoğunlukla doğru ... Hatta burda bir topik vardı eskiden bende okudum.. sayfadakiler liste yapmış gecikenkerin veya erken adet olanların listesi.. sayfalar ilerleyince nerdeyse o listedeki herkes gebe olmuş lar![]()
Duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen bazen bende isyan moduna geçiyorum sonra tövbe ediyorum. Bazen dayanacak gücüm kalmıyor sizin dediğiniz gibi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum ferahlıyorum. Bazen öyle şeyler görüyorum ki bu derdimede şükür diyorum. Her zorlukla beraber kolaylıkta vardırAy hiç sorma canım ya üç buçuk yıl oldu hiçmi denk gelmedi Sağlam sperm ile yumurtaşaka bir yana tabiki kızlar biz ne yapsak ta boş eğer ki o bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa ve vakti geldiyse siz ne yaparsanız yapın o bebek olur ama zamanı gelmediyse de ne yapsak boş Rabbim in vardır bir bildiği bizlere şu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere sabır dayanma gücü versin
ben bugün yine oturdum ağladım biraz da isyan ettim şeytana uyup ama kendime geldim sonunda Allah büyüktür geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur
![]()
Nasip canım ama yine de regl olana kadar ihtimal vardır. Ben de yarın sabah yapıcam. Yüksek ihtimal Pazartesi regl olacam çünküCevabını yeni gördüm canım dayanamadım yaptım erken gebelik testi negatif çıktı malesef regli bekliyorum. Bu ay da nasip değilmiş bana rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
çizgi nasıl eğri çıkmış öyle bence tekrarla canım yarın sabahEki Görüntüle 3024279
Kızlar öğlen yaptım testi ,negatifti.Şimdi eve geldim böyle ,dikkate almalı mıyım? Test yapmayacağım dedim ama durduramadım kendimi
Canım test bozuk olabilir mi? 2.Çizgi yamuk duruyorEki Görüntüle 3024279
Kızlar öğlen yaptım testi ,negatifti.Şimdi eve geldim böyle ,dikkate almalı mıyım? Test yapmayacağım dedim ama durduramadım kendimi
Valla kacirma cnm, hadi bakalim iyi calisin. Ne ekerseniz onu bicersinizKızlar sanırım çatlama oldu bugün sabah kasık ağrım ve sonrasında kıvamlı akıntım oldu yani inşallah öyledirbu geceyi asla pas geçmiyorum nasipse. İnşallah Şafak saymaya başlarım ben de. @Random33 nasılsın belirtiler ne durumda canım?
hepsonradan hala gelmedi mi kırmızılar?
partalina_ sen de olmadı değil mi?
Lekenmen durdu 2 gün sürmüş oldu dün zaten çok azdı.. ağrım oldu gece hemde ne fena ağrı.. belim bacağım heryeirm sancıdi.. bugün hafif oldu agrim daha çok şişkin lik var.. gerginlik alt karnimdaEvet evet çok şükürsenin lekelenmen durdu mu canım? Nasıl hissediyorsun bu gün?
Kıvamlı akıntım beyazmiydi canım? Benimde öyle olmustuda sanki ondan sordumKızlar sanırım çatlama oldu bugün sabah kasık ağrım ve sonrasında kıvamlı akıntım oldu yani inşallah öyledirbu geceyi asla pas geçmiyorum nasipse. İnşallah Şafak saymaya başlarım ben de. @Random33 nasılsın belirtiler ne durumda canım?
hepsonradan hala gelmedi mi kırmızılar?
partalina_ sen de olmadı değil mi?
İnshaAllah canım.. bu gecikme yada erken olmalarını ardından 3 ay içinde hamile.kalan çok var ama bu 6 ayın içindedir olabilf.. İnshaAllah bekletmeden Nisan'da gelir bebisAyyy maşallah yadarısı başımıza amiiiin
bende 2 sene icinde ilk kez 26. Günde adet gelince umitlenmedim degil simdi
![]()
Eşim beni vuracakçizgi nasıl eğri çıkmış öyle bence tekrarla canım yarın sabah
Canım test bozuk olabilir mi? 2.Çizgi yamuk duruyor