- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #14.981
Canım kıvamlı evet ama sanırım devam ediyor hala çünkü kasık sancım ara ara vuruyor sabahtan beriKıvamlı akıntım beyazmiydi canım? Benimde öyle olmustuda sanki ondan sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kıvamlı evet ama sanırım devam ediyor hala çünkü kasık sancım ara ara vuruyor sabahtan beriKıvamlı akıntım beyazmiydi canım? Benimde öyle olmustuda sanki ondan sordum
Bozuk Sanki bence yenileyinEki Görüntüle 3024279
Kızlar öğlen yaptım testi ,negatifti.Şimdi eve geldim böyle ,dikkate almalı mıyım? Test yapmayacağım dedim ama durduramadım kendimi
Yamuk durunca bozuktur diye düşündüm. İsterseniz yarın tekrar yapın daha sağlam olur.Öğlen negatifti, akşama kadar böyle olmuş bilmiyorum bozuk olsa da ikinci çıkar mı?
Bizimde aynı kuzum iki buçuk sene olduAy hiç sorma canım ya üç buçuk yıl oldu hiçmi denk gelmedi Sağlam sperm ile yumurtaşaka bir yana tabiki kızlar biz ne yapsak ta boş eğer ki o bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa ve vakti geldiyse siz ne yaparsanız yapın o bebek olur ama zamanı gelmediyse de ne yapsak boş Rabbim in vardır bir bildiği bizlere şu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere sabır dayanma gücü versin
ben bugün yine oturdum ağladım biraz da isyan ettim şeytana uyup ama kendime geldim sonunda Allah büyüktür geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur
![]()
Teşekkürler ben de yapacağım bunları arı sütü de aldımHerhangi bi sorunumuz yoktu ona rağmen sağlıklı gebelik oluşmamıştı bir buçuk yildir ben daha önce eylulde de gynopol kullandım 21 mm yumurtam oluştu ama kiste dönüştü muhtemelen adetim gecikmeli ve ağrılı gelmisti, kasımda hsg cekildim temiz çıktı aralık ve ocakta prowomen kullandim kimyasal oldu, subatta gynopole başlamıştım tekrar gebelik oldu çok şükür, ari sütü ve d vit kullaniyordum ek olarak ve düzenli yürüyüş yaptım ben insulin direncinden dolayı kullanıyordum inositolu yumurta kalitesi artsın diye yürüyüşle iyi geldi
Ahhh canım benim, dayan bir kaç gün.. inşallah bütün ağrıların sızıların sebebi bir minik kuşun annesine tutunmaya çalışmasıdırLekenmen durdu 2 gün sürmüş oldu dün zaten çok azdı.. ağrım oldu gece hemde ne fena ağrı.. belim bacağım heryeirm sancıdi.. bugün hafif oldu agrim daha çok şişkin lik var.. gerginlik alt karnimda
Bat 7 Mart hala olmadım bugün test yaptım negatif biraz daha bekleyelim bakalımHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Ayyy hadi inşallah bebiş ağrısıdır yaLekenmen durdu 2 gün sürmüş oldu dün zaten çok azdı.. ağrım oldu gece hemde ne fena ağrı.. belim bacağım heryeirm sancıdi.. bugün hafif oldu agrim daha çok şişkin lik var.. gerginlik alt karnimda
İnshaAllah canım.. bakalimm.. nasib olmazsa sizin peşinziden gelirim nisanaAyyy hadi inşallah bebiş ağrısıdır ya![]()
İnshaAllah canım saglikla gelsin bebişim.. varsa tabiAhhh canım benim, dayan bir kaç gün.. inşallah bütün ağrıların sızıların sebebi bir minik kuşun annesine tutunmaya çalışmasıdır![]()
Benimde öyle ara ara çoğaliyor akıntım.. hayırlısı bakalimCanım kıvamlı evet ama sanırım devam ediyor hala çünkü kasık sancım ara ara vuruyor sabahtan beri
GelmeeeeİnshaAllah canım.. bakalimm.. nasib olmazsa sizin peşinziden gelirim nisana![]()
Tüp bebeğe hazırlanmaya karar verdikleri ay hamile kalıyor herkes kuzum, inşallah sizin de öyle olurPazartesi sabahı doktora gidicem.. eşimi de ürolog bir arkadaşına gönderiyor, aynı gün ikimizde elden geçicezbu ayı boş geçerek bir sonraki ay tüpe başlayalım diye planlamıştık gsliba bunu yüzyüze konusucaz..
Senin bat ne zaman olacak kuzum hesaplarına??
Oyy pazar sabahı test heyecanı.. en sevdiğimiz.. beni de etiketleTüp bebeğe hazırlanmaya karar verdikleri ay hamile kalıyor herkes kuzum, inşallah sizin de öyle olurzihnen bi rahatlama geliyor tabii. Bize de haber et unutursak falan..
Kuzum iğne olmayınca, kendi yumurtlama tahminime göre 15 Mart bat. Yarın sabah test yapıcam bi denicem şansımı. Ama o gün söylediğim hiçbir belirti kalmadı
Hepimiz güzel haberler alalım bi korku oluştu kürtajdan sonra illa yakalamalıyım yumurtlama dönemini gibi hissediyorum yaniBenimde öyle ara ara çoğaliyor akıntım.. hayırlısı bakalim
Bence 3 gün kala yap canım dayanabilirsen tabiKızlar benim de beklenen adet tarihim 20 mart l, erken gebelik testi aldım sizce ne zaman yapayım 15 inde yapmak istiyorum ama :)))
Hahah mantikli cozummus hic aklimiza gelmezdiOyy pazar sabahı test heyecanı.. en sevdiğimiz.. beni de etiketle
En son testimde eşim dediki.. bir daha test falan yok sana.. hamile kalırsan da 3-4 aylık olunca karnın şişer ordan anlarız![]()