-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.421
Ben de ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim.Gebeligin sağlıksız olduğu düşünülmeye başlanmışsa diğer seçenekler dışında kimyasal en masumu kalıyor maalesef.Adetim 4 gün geçince test yapmıştım pozitif çıktı hastanede değerim 34 çıkmıştı biliyorsunuz iki katı artması gerek benim 2 gün sonra değerim 56 olmuş ama evde bir bayram havası vardı hemen adapte olmuştuk bir gece yavaş yavaş kahverengi akıntı başladı yerleşme lekesidir dediler biraz bekleyelim dediler 1 saat sonra şiddetli bir kan gelmesi yaşadım ama o acının tarifi yok Allah kimseye yaşatmasın hemen hastaneye gitmiştik sabaha kadar oradaydık ama benim değerlerim artık tamamen düşmüştü kimyasal gebelik oldu ve 9 gün kadar kanama devam etti
Valla kuzum ben çok söyledim bunu, uyguladım da.. ama yine olmadıne zaman böyle bir mesaj okusam amann yeter artık dikkat etmicem diye hamilelik haberi geliyorhadi inşallah darısı sana
İlk gebeliğim tek ilişkiyle olunca hep öyle olacak sandım ve evet senin gibiyim ben de yaşlandım demek ki eskisi gibi değil vücudum diye hayıflanıp bunalıma girdim resmen. Bu ay doktorum bile olmamasına şaşırınca daha bi beter oldum. Doğru söylüyorsun valla arkadaşım istem dışı böyle paniğe kapılıyoruz. Bundan sonra kankin sensinCnm saglikli genc bir ciftte (dogurganligin en ust seviyede oldugu yaslarda) bile her ay gebe kalma sansi %15 en fazla %20 deniyor. Belgeselini de izlemistim, bu kadar zorsa insanlik nasil bu kadar cok uruyor demistim. Zor aslinda ama biz de hemen ilk iliskide olacak saniyoruz, bunlar hep yesilcam etkisi, bilincaltimiza islemisAslinda sakin kalip duzenli iliskiyle zaman icerisinde olacaktir ama iste burada da hem biraz gaza geliyoruz hem de olumsuz tecrubeleri okudukca ya olmazsa ya şu olursa ya bu olursa diye kendimizi yiyoruz. Zarari var, faydasi yok. Sahsen bu bebek meselesi beni baya baya orta yaş krizine soktu. Hele bir de uroloji doktoru esime keh keh siritmis, delikanli gibisin diye, benim de rezerv dusuk cikinca diplerden dibe vurdum. Halbuki hic de keh keh degil yani, dr. abartiyor Bu ay siftah etmedim bak nasil akl-i selim konusuyorum, nasil sabirliyim Ben sabirsizlaninca da sira siz de, siz beni sakinlestirin
sen çok yaşa yaValla kuzum ben çok söyledim bunu, uyguladım da.. ama yine olmadıbenim psikoloji yemiyor bu numaraları
İlk gebeliğim tek ilişkiyle olunca hep öyle olacak sandım ve evet senin gibiyim ben de yaşlandım demek ki eskisi gibi değil vücudum diye hayıflanıp bunalıma girdim resmen. Bu ay doktorum bile olmamasına şaşırınca daha bi beter oldum. Doğru söylüyorsun valla arkadaşım istem dışı böyle paniğe kapılıyoruz. Bundan sonra kankin sensinbaşkasına gelince ben de güzel telkin ederim ama kendime sökmüyor işte
Ya zaten o yiyip içilenler falan daha çok plasebo bence.. vitaminler bile hemen etki etmiyor..Bu ay çok dikkat etmicem hiçbişeye valla ilişki süreleri dışında.. çok geriliyoruz çok takıyoruz yaa olmuyorsa olmuyor napalım
canım ben senin hikayeni biliyorum okumuştum yine bi başlık altında. Soğan kürü bildiğim kadarıyla sadece adetten önce içiliyor diye biliyorum.Bat 20 mart.
Merhaba arkadaşlar. Neresinden baslasam bilemiyorum kendimi anlatmaya.
Ileri derece pcos un var. 30 yasindayim. 1 evladim var 4 yasinda. O da kontrollerde yumurtlamanin olmadigi bir ay geç dollenme ile olmustu. O ay estrofem ve klomen kullanmistim, rahim duvarim yeterince kalinlasti o ay sanirim. 1 yildir da 2.cocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Gecen ay doktora gittik. Letu verdi fakat yunurta gelisimi olmadi. Duphaston verdl bi de. Gec yumurtlama olursa yerlesmesine sebep olsun, olmazsa da adeti soktursun dedi. 3mm boyutunda bir tane de polip varmis. Histeroskopi yapmaliyiz dedi. Bugun adet oldum ama simsiyah. Ac karnıma 2 gun sogan kuru yapayim sokulsun iyice diye düşünüyorum. Adetten sonra da sogan kuru yapmak istiyorum.
Bu konuda tecrubesi olan var midir? Ya da bana arkadas olacak?
Senin kalben söylediğini biliyorumsen çok yaşa yainan numaradan değil kalben dileyerek söyledim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalım böyle pes etmek yok hemen. Bende ilk beraberlikte pat diye olur korkusuyla evlendğim ilk 6-7 ay korunmuştum
Kuzum benide eklermisin 4 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
ben de 4 MartKuzum benide eklermisin 4 mart
3-4 aydır deniyoruz ama benimki çok kontrollü gidiyorSenin kalben söylediğini biliyorumYok ya ben ümidi kesmedim. Sadece onu yiyelim bunu içelim aman şuna dikkat edelim falan demicem. Ne kadardır deniyorsunuz peki?
Bendede 5 tane normal kaset test var2 erken 2 normal olanından aldım
birini 3-4 gün önce diğerlerini bat gününde ve sonrasında kullanırsın. Ay olsun da nice 5 ler feda olsınBendede 5 tane normal kaset test var
çatlamış görünüyor canım bu geceyi boş geçme derimEki Görüntüle 3010160 kizlar bunlar az önce yaptığım ovulasyon testlerim dün çatlatma iğnesi olmuştum bu gece 12 de çatlar dedi doktor acaba bu koyuluk iğnenin etkisinden olabilirmi kızlar
Aynen öyle çok sabırsızlanıyorum yaa sürekli bi belirti arıyorum kendimdebirini 3-4 gün önce diğerlerini bat gününde ve sonrasında kullanırsın. Ay olsun da nice 5 ler feda olsın
Pik canım daha çatlamamış bugün ve önümüzdeki 2 günü değerlendirmeye çalışEki Görüntüle 3010160 kizlar bunlar az önce yaptığım ovulasyon testlerim dün çatlatma iğnesi olmuştum bu gece 12 de çatlar dedi doktor acaba bu koyuluk iğnenin etkisinden olabilirmi kızlar
Normalde benim adetten 10 gün önce belirti başlardı. Bu hafta gözlemdeyim bakalım nolcakAynen öyle çok sabırsızlanıyorum yaa sürekli bi belirti arıyorum kendimde
Tamam benim bu ay yumurtlamam erken oldu adetimde öne gelir mi acaba gelirse 2 veya 3 Mart gibi adet olmam gerekiyorNormalde benim adetten 10 gün önce belirti başlardı. Bu hafta gözlemdeyim bakalım nolcakbelirtin başlarsa haberleşelim
Beni de ekler misiniz bat 14 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Çocuk istiyorsanız neden diğer günler korunarak birlikte oluyorsunuz merak ettim :)3-4 aydır deniyoruz ama benimki çok kontrollü gidiyorayda sadece yumurtlama dönemlerinde 3 5 kez korunmasız oluyoruz sonraki günler geri çekilmeyle korunarak Birlikte oluyoruz