Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim.Gebeligin sağlıksız olduğu düşünülmeye başlanmışsa diğer seçenekler dışında kimyasal en masumu kalıyor maalesef.

ne zaman böyle bir mesaj okusam amann yeter artık dikkat etmicem diye hamilelik haberi geliyor hadi inşallah darısı sana
Valla kuzum ben çok söyledim bunu, uyguladım da.. ama yine olmadı benim psikoloji yemiyor bu numaraları
İlk gebeliğim tek ilişkiyle olunca hep öyle olacak sandım ve evet senin gibiyim ben de yaşlandım demek ki eskisi gibi değil vücudum diye hayıflanıp bunalıma girdim resmen. Bu ay doktorum bile olmamasına şaşırınca daha bi beter oldum. Doğru söylüyorsun valla arkadaşım istem dışı böyle paniğe kapılıyoruz. Bundan sonra kankin sensin başkasına gelince ben de güzel telkin ederim ama kendime sökmüyor işte

sen çok yaşa ya inan numaradan değil kalben dileyerek söyledim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalım böyle pes etmek yok hemen. Bende ilk beraberlikte pat diye olur korkusuyla evlendğim ilk 6-7 ay korunmuştum

Bu ay çok dikkat etmicem hiçbişeye valla ilişki süreleri dışında.. çok geriliyoruz çok takıyoruz yaa olmuyorsa olmuyor napalım
Ya zaten o yiyip içilenler falan daha çok plasebo bence.. vitaminler bile hemen etki etmiyor..
Peki sana bir soru.. doktorla aşılama konusurken dedimki, o güne iş güç ayarlamayayım yatmam dinlenmem gerekir.. yoook dedi o gün yorulma tabi ama yatman falan gerekmiyor.. zaten o gün sadece buluşma gerçekleşiyor. Ben sana dinleneceğin günü söylicem o daha sonraki günlerde yani dikkat edilmesi gereken günler mi var.. yerleşme zamanı heralde di mi?

Bat 20 mart Papatyamelo

Merhaba arkadaşlar. Neresinden baslasam bilemiyorum kendimi anlatmaya.
Ileri derece pcos un var. 30 yasindayim. 1 evladim var 4 yasinda. O da kontrollerde yumurtlamanin olmadigi bir ay geç dollenme ile olmustu. O ay estrofem ve klomen kullanmistim, rahim duvarim yeterince kalinlasti o ay sanirim. 1 yildir da 2.cocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Gecen ay doktora gittik. Letu verdi fakat yunurta gelisimi olmadi. Duphaston verdl bi de. Gec yumurtlama olursa yerlesmesine sebep olsun, olmazsa da adeti soktursun dedi. 3mm boyutunda bir tane de polip varmis. Histeroskopi yapmaliyiz dedi. Bugun adet oldum ama simsiyah. Ac karnıma 2 gun sogan kuru yapayim sokulsun iyice diye düşünüyorum. Adetten sonra da sogan kuru yapmak istiyorum.

Bu konuda tecrubesi olan var midir? Ya da bana arkadas olacak?

kizlar bunlar az önce yaptığım ovulasyon testlerim dün çatlatma iğnesi olmuştum bu gece 12 de çatlar dedi doktor acaba bu koyuluk iğnenin etkisinden olabilirmi kızlar

canım ben senin hikayeni biliyorum okumuştum yine bi başlık altında. Soğan kürü bildiğim kadarıyla sadece adetten önce içiliyor diye biliyorum.

sen çok yaşa ya inan numaradan değil kalben dileyerek söyledim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalım böyle pes etmek yok hemen. Bende ilk beraberlikte pat diye olur korkusuyla evlendğim ilk 6-7 ay korunmuştum
Senin kalben söylediğini biliyorum Yok ya ben ümidi kesmedim. Sadece onu yiyelim bunu içelim aman şuna dikkat edelim falan demicem. Ne kadardır deniyorsunuz peki?

Kuzum benide eklermisin 4 mart

Senin kalben söylediğini biliyorum Yok ya ben ümidi kesmedim. Sadece onu yiyelim bunu içelim aman şuna dikkat edelim falan demicem. Ne kadardır deniyorsunuz peki?
3-4 aydır deniyoruz ama benimki çok kontrollü gidiyor ayda sadece yumurtlama dönemlerinde 3 5 kez korunmasız oluyoruz sonraki günler geri çekilmeyle korunarak Birlikte oluyoruz

Eki Görüntüle 3010160 kizlar bunlar az önce yaptığım ovulasyon testlerim dün çatlatma iğnesi olmuştum bu gece 12 de çatlar dedi doktor acaba bu koyuluk iğnenin etkisinden olabilirmi kızlar
çatlamış görünüyor canım bu geceyi boş geçme derim iğnenin etkisi 15 gün sürüyor zaten sonrasında test yapabilirsiniz diyor doktorlar

Beni de ekler misiniz bat 14 Mart

3-4 aydır deniyoruz ama benimki çok kontrollü gidiyor ayda sadece yumurtlama dönemlerinde 3 5 kez korunmasız oluyoruz sonraki günler geri çekilmeyle korunarak Birlikte oluyoruz
Çocuk istiyorsanız neden diğer günler korunarak birlikte oluyorsunuz merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…