Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetteki bir bilgidede gün aşırı birliktelik hamilelik olasılığını arttırır diyordu yani bir gün yapıcaz bir gün yapmıcaz olasılık artarmış

Eki Görüntüle 3010160 kizlar bunlar az önce yaptığım ovulasyon testlerim dün çatlatma iğnesi olmuştum bu gece 12 de çatlar dedi doktor acaba bu koyuluk iğnenin etkisinden olabilirmi kızlar
Canım sanırım yumurtan çatlamamış henüz doktorda bu gece 12de çatlar demiş. İstersen yarın yine tekrarla testi için rahat eder

Allah sana sağlık versin. bak adet yine oluyorsun ve yine ümidin var tekrar çok çok geçmiş olsun. O yerleşme kanamasını ben adet olmadan önce oluyor diye biliyordum
Çok teşekkür ederim umarım en yakın zamanda hepimiz güzel sonuçlar alırız

sen neden bu ayı es geçtin? senin bat ın ne zaman?
Valla bati bile bilmiyordum, sen sorunca baktim cnm. 5 mart sanirim hsgden dolayi gecikme olmazsa. Onceki ay da igneden dolayi erken geldi. Dongum ne olacak bu ay ben de bilmiyorum, normalde duzenlidir. Ben bu ay baska bir saglik problemim nedeniyle antibiyotik kullaniyorum, daha cozemedik malesef. Hsg cekinecegim icin de reglden sonra hic baslamadik, gergindim cok, korku, endise. Cuma cekindim. Simdi de kanama ve hassasiyet var. Hsg icin de antibiyotik kullaniyorum. Yarin tekrar diger problem icin dr.ye gidecegim. O da muhtemelen gecmedigi icin tekrar antibiyotik verecek. Bu kadar ilac icerken de gebelik istemiyorum acikcasi. Daha acilisi yapamadik. Yaparsak da korunuruz, icim rahat etmez.

Doktorunun sasirmasi cok iyi bisey cnm. Demekki hersey cok yolunda, bi sorun yok, bundan sonrasi sadece zaman meselesi. Bak kendimize gelince hic olumlu tarafi goremiyoruz. Ben de dr. bizden umutlu degil herhalde, bizi sallamadi dedim ama partalina_ bunu sizin dogal yoldan olacagini dusundugu icin sizi ciddiye almamis olarak yorumladi. Disaridan bakinca karsi taraf icin pozitifiz ama kendimize gelince cok insafsiziz. Tamam genc degiliz artik ama fena da degiliz ya Yillanmis sarap gibiyiz, tam zamani Istiyorsak gelir bence. Beni gorsen calismalara baslamadan once elimde kalem kagit, sat, d.tarihi, burc, su kadarlikken donem bitecek, bebis şu aylikken donem baslayacak, bu yasta karnim burnumda okula mi gidicem, sutum akarken ders mi anlaticam, neler neler. Demekki hesap kitapla olmayacak. O zaman kervan yolda duzulecek, hesap kitap biraktim. Ne burcuna bakiyorum ne ayina. Napalim basa gelirse insallah, bir yolunu bulup onun da ustesinden gelecegiz. Artik bu yola baskoyduk. Biz rutin calisacagiz, onun cani ne zaman isterse gelecek, basimizin taci olacak Gelmezse de demekki hayirlisi boyleymis deyip yolumuza devam edecegiz. Aman Allahim hormonlarim su an cok stabil, cok mantikli konusuyorum. Ekran goruntusu alip bunlari 10gun sonra yuksek sesle aynada kendime okuyacagim

Bat 16 Mart eşimin doğum günü... İnşallah bu doğum gününde ona güzel bir hediye veririm inşallah banada uğur getirir Şubat'ta olmadı bende Mart etiketine geldim benide eklermisin canım

Hahahha son cümleye baya sesli güldüm hep hormondan bunlar.. çok mantıklı konuşuyorsun hakkaten şu anda ben ikna oldum baya yani ayy biliyo musun ben de her ay "bu ay tutarsa burcu ne olacak" diye bakıyordum kafa hep aynı. Neyse bu ay ayaklarımız yere basarak deneyelim bakalım, kasmadan yormadan takmadan

Kızlar bilgisi olan cevap verebilir mi adetin 10. Günü yumurta çatlama ihtimali var mı ben adetin 10. Günü ve 12. Günü seffaf akıntı gördüm bu çatladı anlamına mı geliyor bu mümkün mü bana çok erken gibi geldi pcos oldugu için uğrasıyorum daha öncede böyle bir akıntı görmedim sevineyimmi bilemedim

Yumurtlama dönemine girmiş olabilirsinizGünleri değerlendirin derim

Var canım adetin 10-14 günleri olabilir

Biter bitmez başla. Canım.kacirma yumurtlamayı

[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]
Bat 7 mart

Olabilir hiç belli olmaz sen yinede değerlendir

Çocuklarınızın yanında bu konuda biraz fazla konuşmuş olabilirsiniz,etkilenmisler.Okul çağında olduklarını düşünüyorum.Bu konudan onları da uzaklastirmalisiniz.
Biz hiç konusmuyoruz sınıf arkadaslarinin kardeşleri okula geliyor kuzenleri var küçük onları görüp özeniyor

Hepimiz gebe kalmak icin bu kadar uğraşıyoruz bu kadar zorsa yanlışlıkla kalanlar yada korunmayi bırakır birakmaz kalanlar nasil kalıyor biz neden kalamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…