- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 25
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.441
Canım sanırım yumurtan çatlamamış henüz doktorda bu gece 12de çatlar demiş. İstersen yarın yine tekrarla testi için rahat ederEki Görüntüle 3010160 kizlar bunlar az önce yaptığım ovulasyon testlerim dün çatlatma iğnesi olmuştum bu gece 12 de çatlar dedi doktor acaba bu koyuluk iğnenin etkisinden olabilirmi kızlar
Çok iyiymiş3-4 aydır deniyoruz ama benimki çok kontrollü gidiyorayda sadece yumurtlama dönemlerinde 3 5 kez korunmasız oluyoruz sonraki günler geri çekilmeyle korunarak Birlikte oluyoruz
Çok teşekkür ederim umarım en yakın zamanda hepimiz güzel sonuçlar alırızAllah sana sağlık versin. bak adet yine oluyorsun ve yine ümidin vartekrar çok çok geçmiş olsun. O yerleşme kanamasını ben adet olmadan önce oluyor diye biliyordum
Valla bati bile bilmiyordum, sen sorunca baktim cnm. 5 mart sanirim hsgden dolayi gecikme olmazsa. Onceki ay da igneden dolayi erken geldi. Dongum ne olacak bu ay ben de bilmiyorum, normalde duzenlidir. Ben bu ay baska bir saglik problemim nedeniyle antibiyotik kullaniyorum, daha cozemedik malesef. Hsg cekinecegim icin de reglden sonra hic baslamadik, gergindim cok, korku, endise. Cuma cekindim. Simdi de kanama ve hassasiyet var. Hsg icin de antibiyotik kullaniyorum. Yarin tekrar diger problem icin dr.ye gidecegim. O da muhtemelen gecmedigi icin tekrar antibiyotik verecek. Bu kadar ilac icerken de gebelik istemiyorum acikcasi. Daha acilisi yapamadik. Yaparsak da korunuruz, icim rahat etmez.sen neden bu ayı es geçtin? senin bat ın ne zaman?
Doktorunun sasirmasi cok iyi bisey cnm. Demekki hersey cok yolunda, bi sorun yok, bundan sonrasi sadece zaman meselesi. Bak kendimize gelince hic olumlu tarafi goremiyoruz. Ben de dr. bizden umutlu degil herhalde, bizi sallamadi dedim amaValla kuzum ben çok söyledim bunu, uyguladım da.. ama yine olmadıbenim psikoloji yemiyor bu numaraları
İlk gebeliğim tek ilişkiyle olunca hep öyle olacak sandım ve evet senin gibiyim ben de yaşlandım demek ki eskisi gibi değil vücudum diye hayıflanıp bunalıma girdim resmen. Bu ay doktorum bile olmamasına şaşırınca daha bi beter oldum. Doğru söylüyorsun valla arkadaşım istem dışı böyle paniğe kapılıyoruz. Bundan sonra kankin sensinbaşkasına gelince ben de güzel telkin ederim ama kendime sökmüyor işte
Bat 16 Mart eşimin doğum günü... İnşallah bu doğum gününde ona güzel bir hediye veririmHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Hahahha son cümleye baya sesli güldümDoktorunun sasirmasi cok iyi bisey cnm. Demekki hersey cok yolunda, bi sorun yok, bundan sonrasi sadece zaman meselesi. Bak kendimize gelince hic olumlu tarafi goremiyoruz. Ben de dr. bizden umutlu degil herhalde, bizi sallamadi dedim amapartalina_ bunu sizin dogal yoldan olacagini dusundugu icin sizi ciddiye almamis olarak yorumladi. Disaridan bakinca karsi taraf icin pozitifiz ama kendimize gelince cok insafsiziz. Tamam genc degiliz artik ama fena da degiliz ya Yillanmis sarap gibiyiz, tam zamani Istiyorsak gelir bence. Beni gorsen calismalara baslamadan once elimde kalem kagit, sat, d.tarihi, burc, su kadarlikken donem bitecek, bebis şu aylikken donem baslayacak, bu yasta karnim burnumda okula mi gidicem, sutum akarken ders mi anlaticam, neler neler. Demekki hesap kitapla olmayacak. O zaman kervan yolda duzulecek, hesap kitap biraktim. Ne burcuna bakiyorum ne ayina. Napalim basa gelirse insallah, bir yolunu bulup onun da ustesinden gelecegiz. Artik bu yola baskoyduk. Biz rutin calisacagiz, onun cani ne zaman isterse gelecek, basimizin taci olacak Gelmezse de demekki hayirlisi boyleymis deyip yolumuza devam edecegiz. Aman Allahim hormonlarim su an cok stabil, cok mantikli konusuyorum. Ekran goruntusu alip bunlari 10gun sonra yuksek sesle aynada kendime okuyacagim
Canım düzenli değil pcos varben de 4 Martadet döngünüz kaç gün?
Yumurtlama dönemine girmiş olabilirsinizKızlar bilgisi olan cevap verebilir mi adetin 10. Günü yumurta çatlama ihtimali var mı ben adetin 10. Günü ve 12. Günü seffaf akıntı gördüm bu çatladı anlamına mı geliyor bu mümkün mü bana çok erken gibi geldi pcos oldugu için uğrasıyorum daha öncede böyle bir akıntı görmedim sevineyimmi bilemedim
Var canım adetin 10-14 günleri olabilirKızlar bilgisi olan cevap verebilir mi adetin 10. Günü yumurta çatlama ihtimali var mı ben adetin 10. Günü ve 12. Günü seffaf akıntı gördüm bu çatladı anlamına mı geliyor bu mümkün mü bana çok erken gibi geldi pcos oldugu için uğrasıyorum daha öncede böyle bir akıntı görmedim sevineyimmi bilemedim
Biter bitmez başla. Canım.kacirma yumurtlamayıKızlar yeni katıldım aranıza bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam araştırdım biraz ama kafam çok karıştı bazıları adet gittikten hemen sonra başlamış bazıları 11 -12 . Gün başlamış şuanda adetim ve ne zaman başlamam gerektiğini bilemiyorum daha önceden kullanıp tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olur musunuz
[/TD]Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Bat 7 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Olabilir hiç belli olmaz sen yinede değerlendirKızlar bilgisi olan cevap verebilir mi adetin 10. Günü yumurta çatlama ihtimali var mı ben adetin 10. Günü ve 12. Günü seffaf akıntı gördüm bu çatladı anlamına mı geliyor bu mümkün mü bana çok erken gibi geldi pcos oldugu için uğrasıyorum daha öncede böyle bir akıntı görmedim sevineyimmi bilemedim
Ay evet iğneden sonra akşama doğru oldu bakakalkm beklemedeyım:)Ohh yumuşlara yarasın36. Saat civarı çatlıyor, ama sancısı başlamıştır.
Biz hiç konusmuyoruz sınıf arkadaslarinin kardeşleri okula geliyor kuzenleri var küçük onları görüp özeniyorÇocuklarınızın yanında bu konuda biraz fazla konuşmuş olabilirsiniz,etkilenmisler.Okul çağında olduklarını düşünüyorum.Bu konudan onları da uzaklastirmalisiniz.