Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama mı sizce

Eklentiler

• IMG_20220312_181523.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20220312_181508.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 39
Evet mantıklı güzel haberler ver bize

Ya ikinci yumurtlamada hamile kaldıysa ve bu yerleşme kanamasıysa??

Evet bugün altın vuruş günü bende bugün hiçbir gebelik belirtisi de yok, regl belirtisi de yok
Yok kuzum ya sancım da başladı zaten devamı da azar azar gelmeye başladı kesin regl bu zaten testler de negatif çıkmıştı

Hadi bakalııım.. geri sayım başlasın.. artık bu aksam romantik bir değerlendirme hazırla
Ben regl oldum malesef
Papatyamelo

Aaa oldun mu kuzum? Bugün mü? Tekrar doktora gidecek misin?
Pazartesi sabahı doktora gidicem.. eşimi de ürolog bir arkadaşına gönderiyor, aynı gün ikimizde elden geçicez bu ayı boş geçerek bir sonraki ay tüpe başlayalım diye planlamıştık gsliba bunu yüzyüze konusucaz..
Senin bat ne zaman olacak kuzum hesaplarına??

Hadi hayırlısı diyelim o zaman tüpe gerek kalmadan nihayete ermek nasip olsun

Cevabını yeni gördüm canım dayanamadım yaptım erken gebelik testi negatif çıktı malesef regli bekliyorum. Bu ay da nasip değilmiş bana rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Ben Nisan grubuna çoktan geçtim bile ama burda ne var ne yok diye bi geliyim dedim. Hayır anlamıyorum bizim yumurtalar ile spermler birbirini mi beğenmiyor da tutturamıyoruz bu işi çünkü bazı insanlar tek atışta hallediyor. Nedir bunun hikmeti ya rabbül alemin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…