- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 33
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #14.621
Benim testler de bitti pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalımİnşAllah öyledir bakalımregl belirtileri komple bitti artık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim testler de bitti pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalımİnşAllah öyledir bakalımregl belirtileri komple bitti artık
![]()
Hayırlısı olsun inşallah kuzum ne diyelim bize de bir mucize lazımBen yarın elimde kalan son testi kullanmayı düşünüyorum bakalım ne olacak![]()
Aaaa günün geçmiş aslında acil de kan verebilirsin çok merak ediyorsanBenim testler de bitti pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalımkarnımda acayip gerginlik var
İnan o umuda sarılıyorum... Hiç belirtin var mı? Seni suphelendiren?
Ben erken gebelik testiyle 8 gün kala öğrendim ama erken döllenmişti.Adete kac gün kala idrar testinden sonuç alırız comfort olan testen sipariş verdim Bat 19
Tesekkur ederim. Sabah idrariyla mi yapmıştınız insallah bende yarın test elimde olursa yapacağımBen erken gebelik testiyle 8 gün kala öğrendim ama erken döllenmişti.
Testin markası neyİnşAllah öyledir bakalımregl belirtileri komple bitti artık
![]()
Gün içinde yaptım ama 3-4 saat tuttum ben idrarımıTesekkur ederim. Sabah idrariyla mi yapmıştınız insallah bende yarın test elimde olursa yapacağım
Valla kuzum üç gündür dişim ağrıyor onun ağrısından belirti felan kalmadıİnan o umuda sarılıyorum... Hiç belirtin var mı? Seni suphelendiren?
Canım verdim bugün negatif çıktı malesefAaaa günün geçmiş aslında acil de kan verebilirsin çok merak ediyorsan
Çok geçmiş olsun... Bende de dikkate alınacak hicbirsey yok adet olacak gibi de değilim ne bileyimValla kuzum üç gündür dişim ağrıyor onun ağrısından belirti felan kalmadı![]()
Bu testin markası nedir acaba ?Kızlar peki bu testte bişey gören var mı dün ki çektiğim fotolara efekt yaptım da![]()
Sağol kuzum aynen ya olacaksak bari bir an önce olalım regl iÇok geçmiş olsun... Bende de dikkate alınacak hicbirsey yok adet olacak gibi de değilim ne bileyim![]()
Bebe time kuzumBu testin markası nedir acaba ?
Bugün bende bu testin aynısından yaptım ama benimkinin adı farklıydı “ ınd “ mavi kutulu negatif ne kadar efekt yapsak Bile ne kadar hayali çizgiler görsel bile ben artık çok sıkıldım yaBebe time kuzum
Kızlar ne diyorsunuz sizceKızlar sıvı alımına dikkat etmedim reglime 3 gün kaldı böyle çıktı dün hiç yok kadar silinikti şimdi de böyle
Enerjin varsa patlat tabi guzelim partiyi. Yumurta zamanini bos gecme@dceke @Random33hepsonradan ovulasyon testim de yok ve sanki kürtajdan sonra döngüm de uzadı bilmiyorum 28 29 gün yani Napsam bu gece adam müzikten geldikten sonra ona şöyle bir parti mi yaşatsam
bugün 14. Günüm