- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #14.601
Slm kizlar sabahtan beri belimin alt tarafinda baya agri var. Normal midir ya... ara ara kasiklarimda da oluyo ama belim kadar rahatsiz etmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle bakalım sonradan pozitife dönen çok yoksa da umutlar bir dahaki aya inşallah canımDün yaptım evde kuzum negatif![]()
Aaa canım foto atsanaKızlar kuruma çizgisi suya tutunca geçiyor mu kesin acilen cevap bekliyorum![]()
Canim benim gecen ay bir kac saat sonra kuruma cizgisi cikmisti. Suya tuttum gitmedi hamileyim sandim ama hamile degilmisim o zamanKızlar kuruma çizgisi suya tutunca geçiyor mu kesin acilen cevap bekliyorum![]()
Ne kadar süre sonra cikti ki ilk yarım saat icinde ciktiysa hamilesindirKızlar kuruma çizgisi suya tutunca geçiyor mu kesin acilen cevap bekliyorum![]()
Tamam kuzum teşekkür ederim yanlış alarm o zamanCanim benim gecen ay bir kac saat sonra kuruma cizgisi cikmisti. Suya tuttum gitmedi hamileyim sandim ama hamile degilmisim o zaman![]()
Yok kuzum ya dünki test e öyle bir bakayım dedim deNe kadar süre sonra cikti ki ilk yarım saat icinde ciktiysa hamilesindir
Yarın bidaha test yap canım geç döllenme yaşıyor olabilirsinYok kuzum ya dünki test e öyle bir bakayım dedim de![]()
Kuzum ya yanlış alarm mış dünkü testte bişey gördüm gibi geldi deAaa canım foto atsana![]()
İnşAllah öyledir bakalımYarın bidaha test yap canım geç döllenme yaşıyor olabilirsin
Umarim yeni yaptiklarinda iki cizgiyi gorursun hemen canimYok kuzum ya dünki test e öyle bir bakayım dedim de![]()
Teşekkürler canım. İnşallah kırmızılar gelmez
İnşallah canımTeşekkürler canım. İnşallah kırmızılar gelmez![]()
Ben de dün yaptım aynen negatifDün yapmıştım negatif kuzum
Ben yarın elimde kalan son testi kullanmayı düşünüyorum bakalım ne olacakDün yapmıştım negatif kuzum