Galiba aynıyız

3 yıla yakın oldu evliyiz ilk başlarda istemedm eşim ısrar ettikçe Korktum kaçtım 6-7 ay kadar sonra eşim Suriye’ye gitti 7 ay kaldı geldi bi ay sonra bebek olsun dedim 5 ay kadar olmadı doktora gittim bi sıkıntı yok yumurtaların çift gelişiyor dedi dediği gbi de oldu ikiz gebelik oldu çok sürmedi ikiside düştü üstünden 7 ay kadar geçti hala hamile değilim rahim filmi dediler devletteki doktorun kimisi gerek yok hamile kalmışsın dedi kimisi çektirsen iyi olur dedi echomara gittim güya dedim çekilmişken iyi bi yer olsun onda da bi sıkıntı çıkmadı.bu ay çok mutluydum bunda da bi sıkıntı yok demek ki gerckten zamanı var diye adetimi beklerken bu seferde 4 gün önce oldum.hamilelik üzerine yaşadığım herşey artk anlamsız geliyor.Geceleri uyanıp dualar ediyorum tanımadığım insanlardan bile dua istiyorum.eşim öyle bebek görsek bebek ağlaması duysak birbirimizden gözlerimizi kaçırıyoruz birbirimizi ağlatmayalım die

nerde evliliğinde sorun var arka arkaya veriyor rabbim bizi de böyle aratıyor.olsada şunu alsam die hayalini kurduğum şeylerin bile daha farklıları çıkmış hevesim de içimde kaldı umudum da