• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandım geçen ay hatta 4 tane kaldı içinde bu ay polinos alfa kullanıyorum. Polysitol etkiliydi gerçekten ben de hem akıntı hem de kasık ağrısı ile belli etti, normalde ovulasyon testi yapmadığım halde o gün şüphelenip test yaptım ve pik çıkmıştı. 18. günümdeydim. Bu ay ise 23. günde yani geç yumurtladım ama buna benim bu ay yaptığım çörekotu kürü sebep oldu diye düşünüyorum. Polinos alfanın etkisini de anlayamadım bu yüzden
Canım ben genelde 26 günde bir regl oluyorum ama yumurtlama hemen hemen hep 12.gün oluyor bende klomen kullandığım da da böyle oldu adetlerim düzenli genelde ama bu ay iki kere yumurtlama oldu sanırsam o yüzden adetim gecikti diye düşünüyorum

Canım ben genelde 26 günde bir regl oluyorum ama yumurtlama hemen hemen hep 12.gün oluyor bende klomen kullandığım da da böyle oldu adetlerim düzenli genelde ama bu ay iki kere yumurtlama oldu sanırsam o yüzden adetim gecikti diye düşünüyorum
Hm olabilir peki test yaptın mı adetin geçmiş

Test yaptın mı? Ben yarın şansımı deneyeceğim bi

Günaydın kızlar 😊bugün iğne günüm hariç 13.günüm testim bu şekilde çıktı erken gebelik bu test bat 13 yada 14 mart inşallah iğne etkisi değildir
Yaaa MashaAllah çok sevindimmmm... Batlarimiz aynıymış canım.. benimde dün kanamam oldu ama pembe kahve sonra
sarı oldu derken baya azaldı zaten yoğun filan değildi silince geliyordu.. yerleşme den suphelendim bende ..bekliyorum hala test yapmadım dişimi sıktım bekliyorum..

Nisan topigini açan arkadaş oldukça problemli anlaşılan. Söylendiği kadar varmış.Listeden silmiş beni. Başkalarıyla takışıyor acısını da o kişilerle arkadaş olanlardan çıkarıyor herhalde. 🙄
İnanmıyorum cidden hellom üzülme bizim aramızdan da baskası acar orda devam edilir 🌸

Galiba aynıyız 🥺 3 yıla yakın oldu evliyiz ilk başlarda istemedm eşim ısrar ettikçe Korktum kaçtım 6-7 ay kadar sonra eşim Suriye’ye gitti 7 ay kaldı geldi bi ay sonra bebek olsun dedim 5 ay kadar olmadı doktora gittim bi sıkıntı yok yumurtaların çift gelişiyor dedi dediği gbi de oldu ikiz gebelik oldu çok sürmedi ikiside düştü üstünden 7 ay kadar geçti hala hamile değilim rahim filmi dediler devletteki doktorun kimisi gerek yok hamile kalmışsın dedi kimisi çektirsen iyi olur dedi echomara gittim güya dedim çekilmişken iyi bi yer olsun onda da bi sıkıntı çıkmadı.bu ay çok mutluydum bunda da bi sıkıntı yok demek ki gerckten zamanı var diye adetimi beklerken bu seferde 4 gün önce oldum.hamilelik üzerine yaşadığım herşey artk anlamsız geliyor.Geceleri uyanıp dualar ediyorum tanımadığım insanlardan bile dua istiyorum.eşim öyle bebek görsek bebek ağlaması duysak birbirimizden gözlerimizi kaçırıyoruz birbirimizi ağlatmayalım die 😢 nerde evliliğinde sorun var arka arkaya veriyor rabbim bizi de böyle aratıyor.olsada şunu alsam die hayalini kurduğum şeylerin bile daha farklıları çıkmış hevesim de içimde kaldı umudum da 🥺
Canimmm Yaa burnumun direğini sizlattin🥺🥺🥺 çok iyi anlıyorum eşim de çok düşkün bende .m İnshaAllah nasib olacak bizlerede.. ben sana hep dua ederim nedemek .. çok önemli tabi..

Ya bizim olayımız o kadar aynı ki akıbetimizi çok merak ediyorum 🤣🤣🤣🤣

Kızlar adetin 2. Günü doktora gidicem o gün hormon testi isterse eğer bunları sağlık ocağı yapıyor mu? Özele gidicem fiyatları ne olur aşağı yukarı bilen var mı yakın zamanda yaptıran

Kızlar ya benim aklıma bişey takıldı şimdi eğer ben iki kere yumurtladıysam ikinci yumurtlama dan 14 gün sonra mı regl olacam bu ay çünkü hem 23 ünde hemde 27 sinde yumurtlama belirtileri gördüm ve regl gecikti bat 9-10 mart tı 😇
Kız belki hamilesindir geç döllenme olayları vardır belli olmazki.. normalde gecikmessen ihtimal büyük.. heee evet yumurtlama olaylarını ben hala çözemedim hiç belli olmuyor cunki.. bence rahat bırak kendini.. 1 ay gelmezse doktora gidersin

Back