- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.381
Çok teşekkür ederim bende endişelendim benden kaynaklı bir sorun mu var diyeEvet çok normal fazlası geri gelir endişelenme herkeste aynısı oluyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim bende endişelendim benden kaynaklı bir sorun mu var diyeEvet çok normal fazlası geri gelir endişelenme herkeste aynısı oluyor :)
Önümüzdrki günlerde görürsün belki kuzum test yapmaya devam et yinede senKızlar yumurtlama günlerim ama tam pik olmuyor yine de değerlendireyim değil mi daha sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum
Devam et canım 15 -16. Günlerde görürsün belkiKızlar yumurtlama günlerim ama tam pik olmuyor yine de değerlendireyim değil mi daha sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum
kız mutlaka yarında dene hatta diğer günde bazıları erkek çocuk olsun diye özellikle pik gördüğü gün ve bir gün önceki günü değerlendiriyor. Allah sağlıkla versin deCanım sen pik gördün mühadi insaAllah bende dün iğnemi oldum doktor iğneden 36 saat sonra kesin degerlendirin dedi ama ben iğnegi olduktan bı jac saat sonrada degerlendirdim ve bugün gece çatlar insaAllah yumurtalar bakalım
saffet ve himmet ağa gibi geziyorum ortalıkta.Yedek kulübesindeyiz haydi Kızlar bastırın o bebekler gelecek
beyaz akıntın oluyor mu canımKızlar yumurtlama günlerim ama tam pik olmuyor yine de değerlendireyim değil mi daha sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum
saffet ve himmet ağa gibi geziyorum ortalıkta.
Ya bu durum bende de var. Adetin bittiği günün ertesi günü başladım yapmaya, aksine koyulaşacağına silikleşiyor çizgilerKızlar yumurtlama günlerim ama tam pik olmuyor yine de değerlendireyim değil mi daha sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum
Pikten önceki günü değerlendirince mi kız oluyomuşkız mutlaka yarında dene hatta diğer günde bazıları erkek çocuk olsun diye özellikle pik gördüğü gün ve bir gün önceki günü değerlendiriyor. Allah sağlıkla versin de
Nur sen nezaman gebelik testi yapacaksınbeyaz akıntın oluyor mu canım
evet canım pik ve bir önceki günüPikten önceki günü değerlendirince mi kız oluyomuş
Aminnkız mutlaka yarında dene hatta diğer günde bazıları erkek çocuk olsun diye özellikle pik gördüğü gün ve bir gün önceki günü değerlendiriyor. Allah sağlıkla versin de
4 test aldım ilkini 28 şubatta yapacağım (yumurtlamamın ve beraberliğimin üstünden 14 gün geçmiş olacak) ikinci testi beklenen adet günümün akşamı gelmezse yapacağım. yine negatifse 3 gün sonra ve yine 3 gün daha sonraNur sen nezaman gebelik testi yapacaksın
canım yeni mi adet oldunBat 22 mart beni de ekler misin canım
Bu ay çok dikkat etmicem hiçbişeye valla ilişki süreleri dışında.. çok geriliyoruz çok takıyoruz yaa olmuyorsa olmuyor napalımEyvah eyvah, neyse yarasin diyelim, fazla kaptirma. Belki de iyi gelir. Aman iyi degerlendirin, ilaclar bosa gitmesin. Insani tribe filan sokuyor ilaclar da @dceke nin dedigi gibi bam bam bam, takilma hicbir seye
Canım kız ve erkek olmanın yumurtlamaya alakası varmı ki o tamamen spermle alakalı degilmi tabi evel Allah nasipte ne varsa o olurevet canım pik ve bir önceki günü
Bugün oldum canımcanım yeni mi adet oldun
ne zaman böyle bir mesaj okusam amann yeter artık dikkat etmicem diye hamilelik haberi geliyor hadi inşallah darısı sanaBu ay çok dikkat etmicem hiçbişeye valla ilişki süreleri dışında.. çok geriliyoruz çok takıyoruz yaa olmuyorsa olmuyor napalım