- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- Konu Sahibi Papatyamelo
Beni aşırı duygusallık basar hormonlar yüzünden alt üst oldumBen ağlamadım ama yataktan da çıkmadım bugün hiç. Canım hiç bişey yapmak istemedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni aşırı duygusallık basar hormonlar yüzünden alt üst oldumBen ağlamadım ama yataktan da çıkmadım bugün hiç. Canım hiç bişey yapmak istemedi.
Normalde ağlamam lazımdı. Geçen gün Yeşilçam filmi izledim 'sevgili babam ' hüngür hüngürdümBeni aşırı duygusallık basar hormonlar yüzünden alt üst oldum
Hadi bakalım hayırlısı oldun hemen ekliyorumHello kızlar 4 Mart benim bat Ocak Şubat geziyoruz valla yarın ben de doktora gidiyorum test için bakalım ne diyecek zat ı şahaneleri
Çok fena oluyor ya valla biran önce hastalık bitsede hazırlıklara devam etsekNormalde ağlamam lazımdı. Geçen gün Yeşilçam filmi izledim 'sevgili babam ' hüngür hüngürdüm
Kanaman nasıl parçalı falan oluyormuKizlar dün gece regl oldum biliyorsunuz bazılarınız. Yürürken bile ağrı giriyor kasıklarıma. Demin eşim bile çok endişelendi halime. Çünkü ilk kez böyle oluyor
Evet şimdi herşey tekrar sırayla uygun biçimde yapılacakÇok fena oluyor ya valla biran önce hastalık bitsede hazırlıklara devam etsek
Parça filan yok da çok fazla miktarıKanaman nasıl parçalı falan oluyormu
Aynen öyle ovulasyonla takip ediyormusun sendeEvet şimdi herşey tekrar sırayla uygun biçimde yapılacak
Benimde öyle afedersin lavaboya çıkınca bardaktan boşalırcasına boşalıyoParça filan yok da çok fazla miktarı
Evet canım ediyorum. Sende miAynen öyle ovulasyonla takip ediyormusun sende
Yaa tam kaderdas oldukBenimde öyle afedersin lavaboya çıkınca bardaktan boşalırcasına boşalıyo
Yok ya ben etmiyorumEvet canım ediyorum. Sende mi
Aynen öyle valla ağrısıda zorYaa tam kaderdas olduk
Ovulasyon denen şeyi ilk kez denedim zaten testleri kardeşim almış evime kargoladi. Bebek denemesi de ilkti zaten. Hemen olacağına da nasıl inandım ki ilk denemedeYok ya ben etmiyorum
Olur olur hayırlısıyla günleri kaçırmadıpın ve gerekli tedbirleri aldığın zaman ve bebişinde ne zaman gelme günü gelinceOvulasyon denen şeyi ilk kez denedim zaten testleri kardeşim almış evime kargoladi. Bebek denemesi de ilkti zaten. Hemen olacağına da nasıl inandım ki ilk denemede
İnşallah canım. Birlikte nasip olsun hayırlısıylaOlur olur hayırlısıyla günleri kaçırmadıpın ve gerekli tedbirleri aldığın zaman ve bebişinde ne zaman gelme günü gelince
1 Mart beni de ekler misin hepimize hayırlı olsun uğurlu gelsinHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @Dnbn 1 Mart @minezmn41 4 Mart Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @A R Y A 7 Mart @peonia 8 Mart H Hello Kity 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @Genckading 13 Mart @ZumraNil 14 Mart
Eklerim tabiki hoşgeldiniz amin inşallah1 Mart beni de ekler misin hepimize hayırlı olsun uğurlu gelsin