- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Beta değerin kaçtı kimyasal olduğunu öğrendiğindeBen kimyasal gebelik geciriyorum su an. Sonlanmasini bekliyorum. Elimin altinda dursun diye aldim. Ne zaman olcak ne zaman bitecek bilmiyorum ki. Bu biraz daha fazla kanama ama regl gibi degil hala 3 gun oldu baslayali.
Birde yurt dışından klomen siparişi verdim bir sonraki adetime yetişir ilaç o zaman bende kullanıcam artık devlete gider yumurta takibi yaptırırım o sırada eşimin spermleri hızla artar umarımAnkara da çok iyi bildiğim bir doktor var ben malaasef şehir değiştirdim burda da doktor yok özeldeki para için tüp bebeğe yönlendirdi devlete de doğru dürüst çalıştığım için gidemiyorum geçen gittiğimde yazmış malaasef özel sağlık sigortasından yararlanamıcam artık mfk yöntemini denemeye karar verdik eşimle eşim o ürünleri kullanacak bende çakşır kökü suyu içicem bir kaç ay inşallah kendiliğinden gebe kalırım Allah'ım yardım etsin herkese
Aminn şifa getirsin inşallah kullandıklarına size,ama dikkat edin dengenizi bozmayın bazı şeyler hormonların dengesini bozuyor daha fazla sıkıntı oluyorAnkara da çok iyi bildiğim bir doktor var ben malaasef şehir değiştirdim burda da doktor yok özeldeki para için tüp bebeğe yönlendirdi devlete de doğru dürüst çalıştığım için gidemiyorum geçen gittiğimde yazmış malaasef özel sağlık sigortasından yararlanamıcam artık mfk yöntemini denemeye karar verdik eşimle eşim o ürünleri kullanacak bende çakşır kökü suyu içicem bir kaç ay inşallah kendiliğinden gebe kalırım Allah'ım yardım etsin herkese
Cok iyi. Benim 0.13 tu.
beraber başlıyoruz o zaman destek oluruz birbirimize inşallah allah yüzümüzü güldürür. hayrılsıyla evlat sahibi oluruz.Bende aynı durumdayim.
inşallah Allah dualarınızı kabul eder gelir bebiş kendiliğinden. ankarada ki doktorun ismi neydi ben de ankaradayım daAnkara da çok iyi bildiğim bir doktor var ben malaasef şehir değiştirdim burda da doktor yok özeldeki para için tüp bebeğe yönlendirdi devlete de doğru dürüst çalıştığım için gidemiyorum geçen gittiğimde yazmış malaasef özel sağlık sigortasından yararlanamıcam artık mfk yöntemini denemeye karar verdik eşimle eşim o ürünleri kullanacak bende çakşır kökü suyu içicem bir kaç ay inşallah kendiliğinden gebe kalırım Allah'ım yardım etsin herkese
Umarım Allah hepimizin yardımcısı olsun klomeni neden yurtdşından aldınız acabaBirde yurt dışından klomen siparişi verdim bir sonraki adetime yetişir ilaç o zaman bende kullanıcam artık devlete gider yumurta takibi yaptırırım o sırada eşimin spermleri hızla artar umarım
Ankaradaki doktor kim tatlım merak ettim.Ankara da çok iyi bildiğim bir doktor var ben malaasef şehir değiştirdim burda da doktor yok özeldeki para için tüp bebeğe yönlendirdi devlete de doğru dürüst çalıştığım için gidemiyorum geçen gittiğimde yazmış malaasef özel sağlık sigortasından yararlanamıcam artık mfk yöntemini denemeye karar verdik eşimle eşim o ürünleri kullanacak bende çakşır kökü suyu içicem bir kaç ay inşallah kendiliğinden gebe kalırım Allah'ım yardım etsin herkese
Insallahhberaber başlıyoruz o zaman destek oluruz birbirimize inşallah allah yüzümüzü güldürür. hayrılsıyla evlat sahibi oluruz.
inşallah Allah dualarınızı kabul eder gelir bebiş kendiliğinden. ankarada ki doktorun ismi neydi ben de ankaradayım da
Ilk 39 la ogrendimiki gun sonra 88 oldu normal gidiyordu uc gun sonra 61 oldu. Yarin tekrar tahlil yaptiracagim.Beta değerin kaçtı kimyasal olduğunu öğrendiğinde
Ben 16.67 ile öğrnemiştim hamileliğiIlk 39 la ogrendimiki gun sonra 88 oldu normal gidiyordu uc gun sonra 61 oldu. Yarin tekrar tahlil yaptiracagim.
ayyyyyy çok sevindim yaInsallahh9 sene once başladım ben bu islere. 2.5 sene olmadi. Yapmadigim sey kalmadi. Tup bebek yaptirdim. 7 sene once yine tutmadı. Artik pes etmistim taki 3 ay sonra 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim.kizim simdi 6 yasinda.hemde 0.13 amh ile. Simdi kardes istiyrz kuzuma. Rabbim dualarimizi kabul etsin.imkansiz diye birsy yok buna en yakin ben sahit oldum. Kac dr olmaz dedi. Yine umitliyim olacak insallah rabbimin izniyle.
Sizde, bende, bekleyen arkadaslarimizda insallah en yakin zamanda tekrar sevinecegiz.ayyyyyy çok sevindim ya
çok mutlu oldum ya inşallah allah bizlerede isteyen tüm herkesede nasip eder. umut oldunuz banaInsallahh9 sene once başladım ben bu islere. 2.5 sene olmadi. Yapmadigim sey kalmadi. Tup bebek yaptirdim. 7 sene once yine tutmadı. Artik pes etmistim taki 3 ay sonra 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim.kizim simdi 6 yasinda.hemde 0.13 amh ile. Simdi kardes istiyrz kuzuma. Rabbim dualarimizi kabul etsin.imkansiz diye birsy yok buna en yakin ben sahit oldum. Kac dr olmaz dedi. Yine umitliyim olacak insallah rabbimin izniyle.
Iste insaniz ya bazen sasariz beseriz bi ümitsizlige kapiliriz bana da oluyor arada kardesi olmasini cok istiyorum kızımın. Sonra eski yasadiklarimi hatırlıyorum duaya sığınıyorum. O zaman da imkansiz dediler bak oldu diyorum.çok mutlu oldum ya inşallah allah bizlerede isteyen tüm herkesede nasip eder. umut oldunuz bana
Ankara 19 Mayıs Hastanesi'nde Nazmiye hanım var ona görünmenizi tavsiye ederim birde özel de var Erol bayraktar kendisi bana gel demişti ama gidemedim malaasef işimden dolayı orda olsaydım mutlaka Erol beye giderdim kendisi hem babacan biri çok ilgileniyor hemde rahat rahat ne istediğinizi söyleyebiliyor sunuz ben tlf bile danışıyorum kendisineberaber başlıyoruz o zaman destek oluruz birbirimize inşallah allah yüzümüzü güldürür. hayrılsıyla evlat sahibi oluruz.
inşallah Allah dualarınızı kabul eder gelir bebiş kendiliğinden. ankarada ki doktorun ismi neydi ben de ankaradayım da
19 Mayıs hastanesi Naciye hanım az önce yanlış yazdım birde Erol bayraktar özeldeAnkaradaki doktor kim tatlım merak ettim.
Ben de lekelenmeyi gorunce hemen kostum hastaneye. devlette giremeyince ozel hastaneye kadin doguma kostum ama kese falan olusmadigi icin mudahale etmiyorlarmis zaten. Betanin sifirlanmasini bekleyecegiz dedi. Persembe tekrar tahlil yaptir dedi gonderdi.Ben 16.67 ile öğrnemiştim hamileliği2 gün sonra acile gitmiştim hem kan vermeye hem sancım ve lekelenme vardı baksınlar diye,ne test yaptılar ne müdahale ettiler cumartesi günüydü birde polikınliğw gitmen gerekiyor demişlerdi pazarteside polikınliğe gittiğimdede artık çok geçti değer 2.30 a düşmüştü
Ankaradayım bende 19 mayıs hastanesini hiç duymadım canım ya. Çok ilgili mi Naciye hanım. Sen gittin mi memnun musun? Bu ayda olmazsa diğer ay gitsem mi acaba19 Mayıs hastanesi Naciye hanım az önce yanlış yazdım birde Erol bayraktar özelde
geçen ay yumurtlama çatlamayı değerlendirdim ama tutmadıGeçen ay hem yumurtlamayı gördüm hemde çatlamayı ama tutmadı insanı bi korku sarıyor ya sizdede böyle oldu mu
Evet benimde öyle oldugeçen ay yumurtlama çatlamayı değerlendirdim ama tutmadı