- 4 Eylül 2021
- 138
- 77
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Ekliyorum hemen amin inşallahDaha şubattan elenmedim ama şimdiden ekleyin bu ay taşınma işinden pek değerlendiremedim bu ay klomen+iğne vurulacak inşallah Mart'ta müjdeyi alırım batı bekliyorum bat 17 Mart gözüküyor bol müjdeli bir ay olsun hepimiz için
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart minezmn41 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @bshk1993 10 Mart @Genckading 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @dua6441 16 Mart @Marco7555 17 Mart
Benide eklermisiniz en son 4 Şubat'ta oldum beklediğim adet tarihim 4 martEkliyorum hemen amin inşallah
30 günde bir oluyosanız bu ay 28 çekiyor haberiniz olsunBenide eklermisiniz en son 4 Şubat'ta oldum beklediğim adet tarihim 4 mart
30 günde bir oluyosanız bu ay 28 çekiyor haberiniz olsun
Kuzum özel klinige gitmiştim diğer hormonlarda sıkıntı olmayınca bakmadılar sanırım belki de çektikleri özel hastanede yoktu bakılmiyordu bilmiyorumCanım yumurtlamasan bile regl olursun. Her ay yumurtlama olmayabilir. Horon testiylede bilgi alabilirsin ama. Ünv hastaneleri bakıyor hsg falan yapılıp niye amhye bakiadi canım ben iki hocaya gittim ilk yaptiklari amh oldu
Ekliyorum hemen hoşgeldin aramıza, inşallah bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdeBenide eklermisiniz en son 4 Şubat'ta oldum beklediğim adet tarihim 4 mart
Merhaba hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdeMerhaba benide eklermisiniz bat 8 mart
Kuzumm topiğin hayırlı olsunBen bugün bi ağlama krizine girdimzor çıktım birden hastalık gelince erkenden beklenmedik durumda alt üst etti beni @Hello Kity Maviesil23 @Eflatun1Kelebek
Amin inşallah bu ay hayırlı haberler bekliyoruz bakalımBende 4 Şubat'ta hasta oldum.2. gunu doktora gittim bakalım Letrol diye bı ilaç verdi 5 gün kullanicam ve omepaq10 diye bı takviye edici bı vitamin yazdı adetin 14. Gunu gidicem yumurtalarını bakicak ona göre çatlatma iğnesi yapicak heralde ayriyeten evde çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum hergun ceviz fındık incir ek gıdalar yiyorum bakalım 2 senedir uğraşıyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın buradaki herkese ve istegen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Bugün acayip baş dönmem ve mide bulantım var nedenini anlayamadımKuzumm topiğin hayırlı olsun2 gündür bi aksilikten dolayı giremedim buralara çok geri kaldımm üzme sakın kendini umarım üzüntün geçmiştir ve marta gümbür gümbür hazırlanmak için planlar yapıyosundur topiğin şans getirsin hepimize Ben henüz adet olmadım inşaAllah da olmam ama olursam hemencecik burda olucam
Konuya yazar yazmaz reglim geldiHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart minezmn41 4 Mart EbrarZehram 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @bshk1993 10 Mart @Genckading 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @dua6441 16 Mart Merco7555 17 Mart
Hemen ekliyorum aramıza hoşgeldinKonuya yazar yazmaz reglim geldi10 Mart olarak beni de yazmanızı rica edeceğim Haydi inşallah
Bende pcos var normalde 9 u gözüküyor ama bu ay da geç geldi ondan 10 u dedimHemen ekliyorum aramıza hoşgeldinarka arkaya bat tarihlerimiz umarım hayırlı haberleri alırızz bu ayy
Aminn kuzum inşaAllahBugün acayip baş dönmem ve mide bulantım var nedenini anlayamadımüzüntüm biraz olsun geçti şükür artık önümüzdeki zamanlara bakıcaz,yaa inşallsh senden hayırlı haberler alırızz hadi bakalımmm
kuzu senin problem neydi ben kaçırdım galiba kimyasal mı geçirmiştin ?Bugün acayip baş dönmem ve mide bulantım var nedenini anlayamadımüzüntüm biraz olsun geçti şükür artık önümüzdeki zamanlara bakıcaz,yaa inşallsh senden hayırlı haberler alırızz hadi bakalımmm