Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya sana inanamıyorum 😍😍😍😍diğer kızlar yazmadan ben hemen kendimin kimi sorayım o zaman 🤣🤣🤣 ne diyorsun sence var mıdır bende de birşeyler? varsa ne hissediyorsun o temiz kalbine ne doğuyor 🙏🙏🙈🙈🙈

Allah kalbinden geçeni sağlıcakla nasip etsin inşallah bir prensesin olur da abisi ile birlikte büyür 😍
Amin insallah yoksa kiz icin 2023 martta tekrar hamile kalcam 3 cocuk yapmus olcam hamileysem kizim olursa cok makbule gecer 🤣

İnsallah sende hayirrli evlad sahibi olursun yakin zamandaa

Hamile olduğunu düşünüyorum ama 4 mart degilde 6 7 marta kadar bekle derim net sonuc için. Bu arada eger ki hamile degilsen; adet bitiminden itibaren her 2 gunde 1 adetine kadar ilişkiye gir ve bosalmadan sonra yastik koy ve ayaklarini dik 1 saat kalkma ve yikanma 3 saat kadar.

İlk bebeğinde kiz 🥰😋
ay canım ya günümü güzelleştirdin 😍 benim zaten adetim düzensiz olduğu için yumurtlmayı bile doğru düzgün bilmeden telefon uygulaması üzerinden hesapla yarak yapmıştım. O yüzden dediğin gibi 4 Mart'tan önce de veya sonrasında da olabilirim,bekleyeceğim sabırla 🙈🙈

Ama ne yalan söyleyim hep ilk çocuğum erkek sonra iki kızım olsun isterdim. Allah sağlıkla versin de tabiki öncelikle 🙏🙏🙏 Eğer olursa Benim eşimin ailesine ilk torun olacak bu arada 🙈

Amin insallah yoksa kiz icin 2023 martta tekrar hamile kalcam 3 cocuk yapmus olcam hamileysem kizim olursa cok makbule gecer 🤣

İnsallah sende hayirrli evlad sahibi olursun yakin zamandaa
niye martı bekliyorsun kız bi hesaplama şeyin mi var 🤣🤣 instagramda bir sayfa var %80 doğruluğu var cinsiyetini sana söyleyim diye 🤣🤣ben tabi asla inanmam 30 TL istiyor 🤣🤣🤣

niye martı bekliyorsun kız bi hesaplama şeyin mi var 🤣🤣 instagramda bir sayfa var %80 doğruluğu var cinsiyetini sana söyleyim diye 🤣🤣ben tabi asla inanmam 30 TL istiyor 🤣🤣🤣
Çünkü kan yenileme testi diye birsey varmis yeni öğrendim yaptim benimki oglumunki ve tum aile dogru cikti. Benim en erken 2023 Mart kiz gösteriyor 😅 tabi yanilma payida varmış. Veren Allah böyle seylere pek itibar etmemek lazim ama merak iste😍 eger simdi hamis degilsem iyi korunup 2023 mart hedefm 🤣

Allah inşallah kalbindekini verir kuzum 🥰 ilk torun kiymetli olur😂

Migrenim oldugu icin korunma yöntemleri olmuyor bana bi tek prezvtf iste oda skinti oldu. Bu ay hamis degilsem migren botoksu olcam 😅
ben de sen söyledikten sonra hemen açıp okudum baktım yaptım Mart ayı ful kız diyor 🤣 Çin takvimi kız Rus ve Japon takvimi erkek diyor 😂 yumurtlama öncesinde beraber olursanız kız sonra olursanız erkek olur derler hep, ay neyse o aşamaya bi gelelim de inşallah 🙏🙏

ben de sen söyledikten sonra hemen açıp okudum baktım yaptım Mart ayı ful kız diyor 🤣 Çin takvimi kız Rus ve Japon takvimi erkek diyor 😂 yumurtlama öncesinde beraber olursanız kız sonra olursanız erkek olur derler hep, ay neyse o aşamaya bi gelelim de inşallah 🙏🙏
Kan yenileme daha gercekci (=

Bu arada bir diger belirtim koftenin kokmasiydi ( esim gayet normal dedi) ben tiksindim ve yemedim dün. Diger belirtim de suyun tadinin degisikligi ( bugun fark ettim)

Aklimag gec geliyo =) not olsun diye yaziyorum sonra unuturum felan soran olursa okur =)

İnşallah 😋

Ilk gebeligimde de konu acmistim burda orda da herkes diyodu nasil eminsin diye. Orda daha fazla belirtin vardi misal sağdan sola donerken cimdik batiyodu kasigima ani hareketlerde agrim oluyodu her hamilelik baska tabi ama..

ama bilemiyorum ya yumurtlama öncesi 3 gün once birliktelik oldu ya bilemiyorum esim degilsin bence diyo biraz mantikli konustu qcaba diorum 😅

Ama bence hamileyim yoksa nie kelle paca işteyim ki 🤣 su 5 gun gecmez gari bana ya. Aynen kuzum aramızda az gun var ama herkeste belieti olcak diye bisiy yokmus biliyomusun belirtisiz hamile kalip gecikmeden anlayanlar cok burda.

Umarim saglikli bi hamilelik geçiririz varsa 😋
Canım aynı şekildeki birliktelik yaşadık biz de tahmini 10 kasımdı 7 sinde olduk birlikte hamile kaldım . Maalesef kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum. Gönlünce olsun her şey

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
Venev Venev -
Ginnys Ginnys -
Derinvebebekleri Derinvebebekleri 1 Mart
@kahvesizasla911 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
Unabuna Unabuna 1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
Pasha22 Pasha22 4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
S Sina7636 18 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
Sevgicik Sevgicik 20 Mart
@sabotta20 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
Beni cıkartırmısınız listeden? Kusura bakmayın hakkınızı helal edin ugrastırdım sizide. Stres yapıyorum bu sekilde sürekli mesajatarak kendimi yoklayarak o yüzden cıkmak istiyorum yanlış anlamayın hepimiz cok iyisiniz Allah tez vakitte isteyen herkese saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Benim bu ara stresım cok arttı adet düzenim de bir tuhaf oldu anlayışa karsılarsanız sevinirim

canımm ınsalaahh gecen sene nısanda test verdık ve olıgospermı yazıyodu kagıttaa baya uzulduk, sonra doktor uc ay kullanım ıcın actıbıyol dıye bır kapsul verdı, bnde kecıboynuzu kaynatıtm hergun sabah aksam, kecıoynuzu pekmezı, fındık,cevız,havuç,yesıllık,nohut yemegı, bıtter cıkolata ve muz bunları cokca yedırdım yanı hergun mutlaka muz ve ıkı parca bıtter cıkolata, kecboynuzu suyu hergun gıbı, sukur ılk asılamada 50mılyon cıktı sperm sonra 90 mılyon cıktı ılerı hızda 15 ten 35e cıkmıs, suanda bıtkısellerı yıne yapıyorum ama ılac kullanmıyor, bakalım ınsallah kuzum
Sadece bunlarla mı arttı?

Hafifi birşey var gibi.. biraz karanlık tam net görünmüyor.. sen goruyormusunn çıplak gözle..?
Hafif zaten gölgemsi bir şey bu testi gününden önce yaptığımda buz gibi beyazdı hatta insan azcık gölge çıkar bu ne ya demiştim oregliye kdr bekleyin reglide yaparım bunu demiştim normal gebelik testi diye

Herkese merhaba;
Bende Şubat topiğinden buraya transfer oldum. Aralık ayında kürtaj olup Şubat ayında ilk kez denemiştik. Tam oldu derken oda kimyasal oldu maalesef. İnşallah Mart topiği hepimize uğurlu gelir. Papatyamelo Papatyamelo beni de listeye ekler misin. Bat tarihim 23 Mart.
Martta Hediyenizi alırsınız umarım ❣💝🥰 Umudunuzu kaybetmeyin

Kızlar son 5 gün kaldı adetime..

Belirtiler şöyle;
10 gun kala kasik agrisi, bel agrisi / kelle paca icme istegi ( nefret ederdim)
6 ila 5 gun kala sicak basmasi
Gogsumdeki kahverengi genislemesi
Bugün uyku bastırdı ki nasil uyku...

Yarin erken gebelik testlerim gelicek her gün yapcam bakalim, biliyorum hamileyim de neyse. 😏
Bnde işkembe 😊 şaştım valla

X