- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
- Konu Sahibi Mucizem9798
-
kişiden kişiye değişiyor benım ocak ayında 7 gün tamamen silinmişti. Bu ayda 7 günüm ve cook silik yarın tamamen biter sanırımHadi ya 12 ci gün de de mi sılık cıkıyooo anam neyse iyi öğrendim bi daha yapmıcam zaten
Gögüs hassasiyeti hafif kasık ağrısı var 12.gün testim De yukarıda var bilmiyorum hiç iğne etkisi mi kaldı geç mi döllendi var mı yok mu kafam çok karışıkişte ben catlamadan bır gün önce ve catlamadan bir gün sonra ilişki oldusonra gün aşırı oldu . Senin kacıncı günün ve bır belirtin var mı
gögüs hassasiyetin ne zaman başladı ? Akıntın var mı ? 12 güne iğne etkisi kalmaz yarın netleşir. Ben 13 gün normal kaset test ile öğrenmiştimGögüs hassasiyeti hafif kasık ağrısı var 12.gün testim De yukarıda var bilmiyorum hiç iğne etkisi mi kaldı geç mi döllendi var mı yok mu kafam çok karışık
Benım işte aynı hatta su an işteyim eve gidince tekrardan bakıcam hayırlısı ya ne tuhaf duygu su çift çizgi ama pvulasyonlarda. Alışkımız çift çizgiyekişiden kişiye değişiyor benım ocak ayında 7 gün tamamen silinmişti. Bu ayda 7 günüm ve cook silik yarın tamamen biter sanırım
Dün başladıgögüs hassasiyetin ne zaman başladı ? Akıntın var mı ? 12 güne iğne etkisi kalmaz yarın netleşir. Ben 13 gün normal kaset test ile öğrenmiştim
Akıntı yok öyle fazlaDün başladı
senin kacıncı gnün bugn :)Benım işte aynı hatta su an işteyim eve gidince tekrardan bakıcam hayırlısı ya ne tuhaf duygu su çift çizgi ama pvulasyonlarda. Alışkımız çift çizgiye
akıntın nasıl ? ikisi demi dün başladı ?Dün başladı
Akıntı 2 gün önce vardı gögüs hassasiyeti dün başladı bugünde rahimde batmalar var böyle çorabımı giyerken falan olduakıntın nasıl ? ikisi demi dün başladı ?
hamile olabilirsin testinde var zaten 12. günde iğne etkisi kalmaz .akıntın sulu mu yoksa katı mı . Bnce hamilesin ama sen yine yarın sabah ilk idrarla test yap birdahaAkıntı 2 gün önce vardı gögüs hassasiyeti dün başladı bugünde rahimde batmalar var böyle çorabımı giyerken falan oldu
Katı değil suluydu ama kesildi o akıntı yumurtlama da ki gibiydi tam olarak bence 12.güne kalmaz ama çok silik o kafamı karıştırdıhamile olabilirsin testinde var zaten 12. günde iğne etkisi kalmaz .akıntın sulu mu yoksa katı mı . Bnce hamilesin ama sen yine yarın sabah ilk idrarla test yap birdaha
Akşam 8 de 7 gün olacaksenin kacıncı gnün bugn :)
bende persembe sabah vutuldum ama vurulmadan önce catlamıstı iğnemAkşam 8 de 7 gün olacakpersembe akşam 8 de vuruldum
kalmaz cunku bak bu benım 2. ayım ve 7 günde silik bunyeden buyeye değişir ama 12. güne kalmaz kafan karışmasınKatı değil suluydu ama kesildi o akıntı yumurtlama da ki gibiydi tam olarak bence 12.güne kalmaz ama çok silik o kafamı karıştırdı
erken test miydi kaset mi
Canım senin 7.gündw kaset miydi testkalmaz cunku bak bu benım 2. ayım ve 7 günde silik bunyeden buyeye değişir ama 12. güne kalmaz kafan karışmasın
Ben hep erken gebelik testi yaptım daha düşük bhcg yakalıyor yakalmaz cunku bak bu benım 2. ayım ve 7 günde silik bunyeden buyeye değişir ama 12. güne kalmaz kafan karışmasın
ben ocak ayınca kımyasal gecırınce 7 gün silik cıktı 11 gün erken gebelik yaptım ışığa tutunca cıkıyordu 13. gün regli sancım olunca ilaç içmeden önce kaset test yaptım hamileydim ve net cıktmıstı kıpkırmızı değil ama cıkmıstıBen hep erken gebelik testi yaptım daha düşük bhcg yakalıyor ya
dayanırsam yarın sabah yapmayıp 14.gün sabah yapacagımben ocak ayınca kımyasal gecırınce 7 gün silik cıktı 11 gün erken gebelik yaptım ışığa tutunca cıkıyordu 13. gün regli sancım olunca ilaç içmeden önce kaset test yaptım hamileydim ve net cıktmıstı kıpkırmızı değil ama cıkmıstı
Buse bakalım be olacak ya benım sırtım kuluçka olmuş bılıyomusjn soguk almışım 1 haftadır bittim var yabende persembe sabah vutuldum ama vurulmadan önce catlamıstı iğnem
belirtin var mı ? ya bende akıntı var sadeceBuse bakalım be olacak ya benım sırtım kuluçka olmuş bılıyomusjn soguk almışım 1 haftadır bittim var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?