- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
- Konu Sahibi Mucizem9798
-
tabı gıttım ben iğneyi vurulduktan yarım saat sonra aklıma şüphe düşünce gittim 2 yumurtada catlamış dedi.13 mm lik bır yumurta var dedıEvet canım o yüzden dedim tekrar kontrole gidecek misin diye sonuçta çatlamış yumurta umarım güzel sonuçlar alırsıınn iğnenin 15 günü yapılıyor galiba
Canım hiç bozulmasın ya adet olana kadar umut vardırMoralim bozuk canım çünkü negatif çıktı testim.. Perşembe adet günüm onu bekliyorum
Bende şaşırdım gittiğin iyi olmuş canım İnşaALLAH hayırlı sonuçlar alırsıntabı gıttım ben iğneyi vurulduktan yarım saat sonra aklıma şüphe düşünce gittim 2 yumurtada catlamış dedi.13 mm lik bır yumurta var dedı
Hayırlısı kuzum((Ne yazık ki
Pek sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmezCanım hiç bozulmasın ya adet olana kadar umut vardır
canım bnımde aynı oldu sayılır cumartesı bır yumurtam 22mm catlamıstı hemen ılıskı dedı,benım biraz sıkıntıı oldu gecen carsamba kontrol oldum 18 mm lık 2 yumurtam vardı persembe sabaha ıgne verdı. ben iğneyi yaptırdım ama yumurtam iğneden 1 gn önce catlamış zaten . Yani ben çatlamadan 1 gn nce ve 1 gün sonrayı değerlendirebildim
canım bnımde aynı oldu sayılır cumartesı bır yumurtam 22mm catlamıstı hemen ılıskı dedı,
pazar da dıger 22mm yumos ıcın ogne oldum pazartesı salı carsamba ılıskı dedı doktor.
döllenmeden sonra 7 güne kadar yerleşiyormuş rahmeaynı değil ben catladığı gun değil bir gün önce ve sonrası değerlendirdim kısmet artık. Birsey soracağım . bebek kac günde döllenip yerleşiyor. Ben hamileliğimi uykumdan anlamıştım . ama kaçıncı gün oldugunu bilemedim . Şimdi iğnenin 6. günündeyim akıntıdan baka bır belirtim yok
peki kac gunde dölleniyor yani şuanda erkendöllenmeden sonra 7 güne kadar yerleşiyormuş rahme
neyse kısmet oalcak olunca sperm 3 gun yasıyorsmu rahımde ztan,aynı değil ben catladığı gun değil bir gün önce ve sonrası değerlendirdim kısmet artık. Birsey soracağım . bebek kac günde döllenip yerleşiyor. Ben hamileliğimi uykumdan anlamıştım . ama kaçıncı gün oldugunu bilemedim . Şimdi iğnenin 6. günündeyim akıntıdan baka bır belirtim yok
benım erken başlamıştı dıye hatırlıyorum uyku idrara cıkma ve gögüs ucu sızısı ama bakalım bugün 6. günüm ne olacak bekleyeceğizneyse kısmet oalcak olunca sperm 3 gun yasıyorsmu rahımde ztan,
dollenmesı yerlesmesı vs 6 7 gunu buluyormuş. hemen belırtı olmaz kı zaten, benım kımyasalda 11.gun baslamıstı gogus agrısı karın agırısı vs
olabılır aynen, bunyeden bunyeye degısıyor belırtı vs,benım erken başlamıştı dıye hatırlıyorum uyku idrara cıkma ve gögüs ucu sızısı ama bakalım bugün 6. günüm ne olacak bekleyeceğiz
Hoşgeldin hayırlı umut dolu haberler ile herkes buradan vedalaşır öylee inanıyorum ben hem sıkma canını Llahın izniyle olucak bende 2.ye başladım kaçıncı günün senin şuankızlar bende katılayım aranıza :) umudum yok ama olsun . Bu ay femara kullandım perşembe sabah 10 da iğne oldum ama carsamba aksamı yumurtam zaten çatlamışsalı ve perşmbeyi değerlendirebildim. İnşallah olur bugün catlamadan sonra 4 . günüm banada dua edin olur mu
Bence yapma en güzeli vakti gelince kendiliğinden öğrenmek her nasılsa durum Allah zaten hep iyisini versin tabiki bende yapıcaktım eşim dedi dur yapma boşuna ne sevin ne üzül bekle dedi iyiki bekledim olmadı ama test yapıp olmayınca insana daha üzülüyor Allah hayırlı şekilde pozitif haberlerinizi duyurmaya nasip etsin aminnErken gebelik testi mi yapayım yine
Ben 10. gün test yapmıştım göstermedi kendini yani çift çizgi olmamıştı eğerki illa yapıcaksan erken gebelik testi ile yap canımTamam o zaman öyle yapayım hem iğnenin prospektüsün de yazıyor ki 10 güne kadar yalancı pozitif olabilir 11.gün olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?