• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nurumnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
434
653
103
36
Merhaba arkadaşlar daha önce iki kez bir tane 5. Gün embriyosu transferim oldu ilkinde 1.5 aylıkken düşük yaptım ikincisini çok ara vermeden oldum ne yazık ki negatif sonuç aldım 7 ay ara verdim perşembe günü adetimin 1. Günü kontrole gideceğim bu ay sonu bir aksilik olmazsa 2 tane embriyo transferim olacak en basından beri hep ikiz istiyorduk ne yazık ki yastan dolayı kabul etmemişlerdi ilk defa iki embriyo transfer edileceği için çok heyecanlıyız dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Merhaba arkadaşlar daha önce iki kez bir tane 5. Gün embriyosu transferim oldu ilkinde 1.5 aylıkken düşük yaptım ikincisini çok ara vermeden oldum ne yazık ki negatif sonuç aldım 7 ay ara verdim perşembe günü adetimin 1. Günü kontrole gideceğim bu ay sonu bir aksilik olmazsa 2 tane embriyo transferim olacak en basından beri hep ikiz istiyorduk ne yazık ki yastan dolayı kabul etmemişlerdi ilk defa iki embriyo transfer edileceği için çok heyecanlıyız dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Merhaba inşaAllah güzel sonuclar alırsınızz benimde 8 martta transferim olucak 🥺

İKaçıncı gün embriyosu ?umarım ilk seferde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🤲🏻

Merhaba, bende estrofem kullanıyorum bu ay sonuna doğru transfer olacak inşallah ☺️ ilk deneme, dondurulmuş 5. Gün embriyosu olacak.

Merhaba, bende estrofem kullanıyorum bu ay sonuna doğru transfer olacak inşallah ☺️ ilk deneme, dondurulmuş 5. Gün embriyosu olacak.
Benim de 22sinde transfer şuan estrofem ve coraspin folikasit ve climaforte kullanıyorum 16 snda kontrol sanırım transfere 4 gün kala iğneye başlayacağım bu kez ilaçların dozunu daha da arttırdı doktorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşaallah 🤲🏻

bende estrofem kullanıyorum cuma kontrolüm var sonra transfer gününe karar vereceğiz 7 Mart da regl olmuştum 8 inde başladım, transferde ağrı acı oluyor mu? İdrara sık çıkan biriyim ben umarım dayanabilirim. İlk denemem 3.gün embriyosu transfer edilecek, endometriozis ve Adenomyozis var bende

Transferde agrı acı hiçbirsey olmuyor onu hiç düşünme gayet güzel bir an 😊 2 su bardağından fazla içme bir de transferden çok önce içip kendini zorlama mesanenin dolu olması doktor için yeterli oluyor zaten daha fazlası seni rahatsız ediyor tutamazsın ben 2. Ci de çok kötü oldum fazla su içtim bekledim dayanamadım doktorumda kızdı çalışanlara hastaları bu kadar zorlamayın diye

bende estrofem kullanıyorum cuma kontrolüm var sonra transfer gününe karar vereceğiz 7 Mart da regl olmuştum 8 inde başladım, transferde ağrı acı oluyor mu? İdrara sık çıkan biriyim ben umarım dayanabilirim. İlk denemem 3.gün embriyosu transfer edilecek, endometriozis ve Adenomyozis var bende
Ben de estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var. Yarın herhalde ek ilaçlar verecek sonra da transferi konuşuruz galiba. Ben de idrara sık çıkan biriyim napacam acaba🙄

Transferde agrı acı hiçbirsey olmuyor onu hiç düşünme gayet güzel bir an 😊 2 su bardağından fazla içme bir de transferden çok önce içip kendini zorlama mesanenin dolu olması doktor için yeterli oluyor zaten daha fazlası seni rahatsız ediyor tutamazsın ben 2. Ci de çok kötü oldum fazla su içtim bekledim dayanamadım doktorumda kızdı çalışanlara hastaları bu kadar zorlamayın diye
Ne zaman transfer oldunuz dilerim pozitifi görürsünüz, sizin yerinize heyecanlandım :) Öneriler için çok teşekkürler.

22 sinde transfer olacaktım baleden bir daha ki adete ertelendi kan tahlilimde progesteronum yüksek çıkmış kullandığım ilaçları şuan bıraktım adet sökücü verdi 5 gün kullanacağım yarında lucrin depot diye bir iğne verdi onu vurulacağım adetime 10 gün var ilk defa böyle birsey yaşadım şaşırdım neyse hayırlısı olsun artık tekrar beklemeye devam

Kızlar aranızda transfer olan var mı benim bugün 4. Günüm hiçbir belirti yok

Back