Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA öyle mi canım? İnş gönlüne göre olur. Teyzem Almanya da yaşıyor. 10 sene çocuğu olmadı. Türkiye de tüp bebek tedavisi yaptırdı o. İlk 2 deneme olmadı. 3. De tuttu. İki çocuğu var şimdi. Umut hep var yani🤗
Ben polip oprs oldum. Ama hsg de çekti mi aynı zamanda bilmiyorum. Ameliyat sonrası sargoş gibiydim doğru düzgün konuşamadım bile doktorla. Regl olunca gel kontrole dedi. Perşembe ye randevu aldım. Gidince detaylı sorucam bakalım. Ona göre ilave yapmam gereken birşey yok. 6 daha bekleyelim diyor. Sıkıntı yok diyor ama biz o kadar beklemek İstemiyoruz. Bilemiyorum.
Benimde arkadaşım acıbadem de yaptırdı. Ve erken menopoz a giriyordu 33 yaşında. İkizleri var şimdi. Yani ne biliim nasip sanki bu işler ama? Karar vermek zor haklısın.
Doğru söylüyorsun canım, kimi memnun kalır kimi kalmaz...

1 yıl oldu neredeyse canım, ilk başlarda tüm testleri yaptık takviye destek ilaç vs aldık hazırlandık.. sonra 6 7 ay olmadı.. kliniğe başvurduk son 3 4 aydır klomen kullandım yine olmadı... fazla beklemek istemiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur kuzum :)))
Bence erken biraz daha iyi bi doktor arastirin bende aylarca vitamin kullandim ilac kullandim yaramadi 2 ay klomen kullandum olmadi femara ve catlatma ignesi ile hamile kaldim 2 yil olacakken kaldim

arkadaşlar bat 6 nisan, 2 nisan da doktora gidicem kadın doğuma.
beta hcg çıkar mı arkadaşlar. çok heyecanlı yeağ aman allahım :)

Tam hafif koyulaşıyordu bu test niye 3. Gün yine apaçık oldu? 🥴 3 saat önceden su içmeyi de kestim.

Eklentiler

• D614CDDA-7009-4CF0-BE87-2CDEE1F03D97.jpeg
    D614CDDA-7009-4CF0-BE87-2CDEE1F03D97.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 58
6 nisan.
23 martta yumurtlama gördüm.
1 hafta geçmiş benimde ovülasyondan bilemiyorum ya :KK43:
rahmimde böyle dalga dalga ağrı var sanki.
adet zamanımda böyle ağrı oluyor muydu onu da bilmiyorum ben de belirti arıyor olabilirim :KK70:
Sizle aynıyız, bende 4 nisan bat bekliyordum ama ovülasyonum gecikti 2 gün, 23 yumurtlama 24 çatlama oldu, sizin gibi aynı belirtiler, prowomen kullandım bu ay inşallah etkisi olmuştur, amh düşük benim biraz o sıkıntım var

X