- 16 Haziran 2014
- 711
- 615
Bence bekle. Testte çıkmaz ama hamilesindir bat a kadar üzülürsün sonrakafayı yedik hep beraber sinir bastı yeminle üstüme ya kanda çıksa ne var demi gitsem mi acaba 7 gün oldu yumurtlama olalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bekle. Testte çıkmaz ama hamilesindir bat a kadar üzülürsün sonrakafayı yedik hep beraber sinir bastı yeminle üstüme ya kanda çıksa ne var demi gitsem mi acaba 7 gün oldu yumurtlama olalı
o zaman cıkmaz cnm 12. günden önce yapmayın diyorlar..O bat tarihi eski kuzum. Geç yumurtladim. Ama 10. Gün testim ayan beyan negatif cikti.
İlk gebeligimde 11. Gün çıkmıştı belki yapsam daha da once cikacaktio zaman cıkmaz cnm 12. günden önce yapmayın diyorlar..
Erken sonuç veren teslerden mi yaptın peki?İlk gebeligimde 11. Gün çıkmıştı belki yapsam daha da once cikacakti
Bende aynı durumdayım mart 20-21 yumurtlama 22sinde çatlama olmuştu ama Hafta sonuna kadar bekleyeceğim kendimi tutacağım hasta olmazsam test yapcam üzülüyorum sonrakafayı yedik hep beraber sinir bastı yeminle üstüme ya kanda çıksa ne var demi gitsem mi acaba 7 gün oldu yumurtlama olalı
Folik asit kullanmaya başlıyorum bu ayKırmızıları gördüm bende bat 23 Nisan düzenlermisin Lavi12
Canım zaten 1 hafta 10 gün içinde rahme yerleşiyor sonra landa yükselmeye başlıyor biraz daha bekle istersendayanamıyorum hemen çıksın
Catlamadan sonraki 7-10 gün arası gebelik testi erkenolandan veya kan testinde kesin cikardayanamıyorum hemen çıksın
Canim adetin duzenliyse yumurtlamadan illa 14 gun sonra regl olacaksin diye bisey yok bazi kadinlar bir hafta kala yumurtlayip gununde regl olur benim hep 18 gun once yumurtlama olur. Gec dollenme olduysa adet olmaman normal bir haftq daha olmazsan hamile olma sansin cok yüksekmerhaba kızlar. ben bu ay 2 kere yumurtladım. ikinci yumurtlama 24. güne denk geldi. dün normalde regl olmalıydım. ama doğal olarak olmadım. şimdi ben 24. günden sonra regl için 14 gün beklemeliyim, değil mi? böyle bir şey yaşayan var mı?
cevap için çok sağolun. 1 günlük gecikmem var. bir hafta daha bekleyeceğim mecbur.Canim adetin duzenliyse yumurtlamadan illa 14 gun sonra regl olacaksin diye bisey yok bazi kadinlar bir hafta kala yumurtlayip gununde regl olur benim hep 18 gun once yumurtlama olur. Gec dollenme olduysa adet olmaman normal bir haftq daha olmazsan hamile olma sansin cok yüksek
Yumurtlamamak cokta sorun degil ve asla tek sansinda degil bi klomen bi catlatma ignesine bakar bu kadar sorun yapma krndine bende sen gibiyim yumurta sadece 9 cm buyuyor gerisi pis hayatim boyinca asla ilacsiz adet olmadim tarlusal ile anca adet oldum ama klomen ve catlatma ignesi ile hamileyim suan sakin uzulmeYa çıkarsa zaten çıkar dedim diğer aylar denemicem çünkü zaten yumurtlamiyorum bu ay tekti şansa
Canim sen kalp atışları icin gittinmi doktoraYumurtlamamak cokta sorun degil ve asla tek sansinda degil bi klomen bi catlatma ignesine bakar bu kadar sorun yapma krndine bende sen gibiyim yumurta sadece 9 cm buyuyor gerisi pis hayatim boyinca asla ilacsiz adet olmadim tarlusal ile anca adet oldum ama klomen ve catlatma ignesi ile hamileyim suan sakin uzulme
gerek kalmadı cancazım bugün battı balık.Yarın yap canım testini... cıkar. Bugün erken gebelik de yapabilirsin istersen.