Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kafayı yedik hep beraber sinir bastı yeminle üstüme ya kanda çıksa ne var demi gitsem mi acaba 7 gün oldu yumurtlama olalı
Bende aynı durumdayım mart 20-21 yumurtlama 22sinde çatlama olmuştu ama Hafta sonuna kadar bekleyeceğim kendimi tutacağım hasta olmazsam test yapcam üzülüyorum sonra

merhaba kızlar. ben bu ay 2 kere yumurtladım. ikinci yumurtlama 24. güne denk geldi. dün normalde regl olmalıydım. ama doğal olarak olmadım. şimdi ben 24. günden sonra regl için 14 gün beklemeliyim, değil mi? böyle bir şey yaşayan var mı?

merhaba kızlar. ben bu ay 2 kere yumurtladım. ikinci yumurtlama 24. güne denk geldi. dün normalde regl olmalıydım. ama doğal olarak olmadım. şimdi ben 24. günden sonra regl için 14 gün beklemeliyim, değil mi? böyle bir şey yaşayan var mı?
Canim adetin duzenliyse yumurtlamadan illa 14 gun sonra regl olacaksin diye bisey yok bazi kadinlar bir hafta kala yumurtlayip gununde regl olur benim hep 18 gun once yumurtlama olur. Gec dollenme olduysa adet olmaman normal bir haftq daha olmazsan hamile olma sansin cok yüksek

Canim adetin duzenliyse yumurtlamadan illa 14 gun sonra regl olacaksin diye bisey yok bazi kadinlar bir hafta kala yumurtlayip gununde regl olur benim hep 18 gun once yumurtlama olur. Gec dollenme olduysa adet olmaman normal bir haftq daha olmazsan hamile olma sansin cok yüksek
cevap için çok sağolun. 1 günlük gecikmem var. bir hafta daha bekleyeceğim mecbur.

Ya çıkarsa zaten çıkar dedim diğer aylar denemicem çünkü zaten yumurtlamiyorum bu ay tekti şansa :KK70:
Yumurtlamamak cokta sorun degil ve asla tek sansinda degil bi klomen bi catlatma ignesine bakar bu kadar sorun yapma krndine bende sen gibiyim yumurta sadece 9 cm buyuyor gerisi pis hayatim boyinca asla ilacsiz adet olmadim tarlusal ile anca adet oldum ama klomen ve catlatma ignesi ile hamileyim suan sakin uzulme

Yumurtlamamak cokta sorun degil ve asla tek sansinda degil bi klomen bi catlatma ignesine bakar bu kadar sorun yapma krndine bende sen gibiyim yumurta sadece 9 cm buyuyor gerisi pis hayatim boyinca asla ilacsiz adet olmadim tarlusal ile anca adet oldum ama klomen ve catlatma ignesi ile hamileyim suan sakin uzulme
Canim sen kalp atışları icin gittinmi doktora

Kızlar femara kullanıp yumurtasının gelişmediğini gören var mı? Femara 5 gün kullandım. İlaç biittikten 6. Gün kontrole gittim 10mm dedi onuda zar zor gördü baya kurcaladı:KK43: geçen ay böyle olmamıştı şak diye 18mm görmüştü zorlanmadan :KK43: Perşembe günü tekrar cagardi ;( bu ay da hüsran sanırım benim :KK43:(

benim test yaptırmama gerek kalmadı. bu sabah kanamam başladı hayırlısı olsun diyorum artık ve çocuk meselesini kapatıyorum. :)

X