Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar benim gibi bat 24 mart olup kaset testte negatif olan var mı hala kırmızılar yok yarın doktora gidicem artık
Ben varım cnm. Benmde 24 mart. Adete 2 gün kala test yaptım benimde negatifti gerci şubat 28 çektiği icin 26 martı baz almam lazımdı o yüzden bende yarına kadar olmazsam yine test yapcam bakalım hayırlısı

Ben varım cnm. Benmde 24 mart. Adete 2 gün kala test yaptım benimde negatifti gerci şubat 28 çektiği icin 26 martı baz almam lazımdı o yüzden bende yarına kadar olmazsam yine test yapcam bakalım hayırlısı
Ben bu gün sabah yaptım yine negatif iyicene sinirlerim bozuldu kasıklarım ağırıyor ama adet sancısı gibi değil bacaklarım ağırıyor sık sık idrar başladı iyice geldiler bana artık yarın akşam kesin gidicem doktora bu kadar gecikmesi normal gelmedi bana anlayamadım

adete 13 gün var kanda gebelik testi yaptırsam çıkar mı acaba ???

Zaten şuan olsa bile tutunmaya çalışıyordur. Daha kanda çıkmaz :)) sabırsızlığını çççooookk iyi anlıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı benimki de 🤣 sana önerilerde bulunup aynı şeyleri kendim de yapasım var 🙈🤣🤣🤣
kafayı yedik hep beraber sinir bastı yeminle üstüme ya kanda çıksa ne var demi gitsem mi acaba 7 gün oldu yumurtlama olalı

kafayı yedik hep beraber sinir bastı yeminle üstüme ya kanda çıksa ne var demi gitsem mi acaba 7 gün oldu yumurtlama olalı
Kanda çıkar sevinirsin Allah korusun kimyasal gebelik olur ya da kana yansımamıştır değer hamile değilim diye üzülürsün ama hamilesindir. Ben de dayanamadım bir hafta kala kan vermeye gittim doktor bu gerekçelerle almak istemedi bana da mantıklı geldi ısrarcı olmadım. Tabi karar senin🙂

Canıms enin BAT 27siymiş, çoktan yaomış olman lazımdı :))) yap cnm sabah beni de etiketme çok merak ediyorum.. benim bacağıma da vuruyor biraz. hafif sarı ama genelde beyaz akıntım da var... sende nasıl?
O bat tarihi eski kuzum. Geç yumurtladim. Ama 10. Gün testim ayan beyan negatif cikti.

Moralim bozuldu ya senelerce korunmadim yok bitkisel takviyeler aliyorum yok ovulasyon takip ediyorum yok.... Aşilama için bir yerden fiyat aldim 5000 tl yuh demek istiyorum dogum mu yapiyorum ameliyat mi oluyorum ne bu fiyat....

bu tek gen bozuklukta kullansan da olur kullanmasan da diyor genetikciler.

sizin hekimin tavri nasildi
Folik asit gebelik düşündüğümüz için kullanılıyor zaten tek fark folat formda o kadar benim genetik doktorum da bu şekilde dedi

X