Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa çakşırı nasıl içiyosunuz acaba. ne zaman başlayıp ne zaman bitirceksiniz. yumurtlama görünce mi bırakcaksınız. bende eşim için aldım ama kendim de mi kullansan bilemedim :KK70:
Benimde eşim içiyor ben adetken
Peki senin daha önce az bişey koyulaşma filan oldu mu hiç. Benim 22. gün baya koyulaşmıştı ama tam pik değildi. Ertesi gün de silikleşti. Sanırım ben o gün yumurtladım ama küçük kalitesiz bir yumurtaydı çünkü o günden tam 14 gün sonra adet gördüm. 25. gün tekrar yumurtladım hatta 28. gün çatladı ama 8 gün sonra adet oldum. Yani 36. günümde. İlk yumurtam kalitesiz olmuş ikinci yumurtam da tutmadı demek ki. Bak yükleyeyim fotoğrafını. Sen de hepsini sırayla dizip atsana fotosunu senle benzer şeyler yaşıyoruz.
Bu şekilde benimde

Eklentiler

• 2E40E8D5-A8E1-481B-9F65-BE46D7BECC02.jpeg
    2E40E8D5-A8E1-481B-9F65-BE46D7BECC02.jpeg
    179,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bir şey soracağım bu ay hamiş olanlar ya da öncesinde gebeliğinden bilenler bu hani diyorlar ya gebe kaldığınızda erken belirti olarak akıntımız artarmış. Bu akıntı herkeste erken dönemde mi artmaya başlıyor. Yoksa ben hiç artış görmedim diyen var mı merak ediyorum. Benim de bata 4-5 gün var da 🤔
Canim benim bata bir hafta kala artmaya başladı suandada baya yogun devam ediyor birde goguslerimde yesil damarlari gordum adete bikac gun kala 5+4 günlük hamileyim. Ama ilk hamileligimde sadece akıntı yogundu göğüslerim ilk zamnlarda bu kadar değişime ugramamisti sadece sizliyordu hafif hafif ama bundada oglumdada dusuklerdede akintinin yani sira super bel sirt agrim oldu kasik agrisi hafif hafif yorulunca batiyordu bundada oyle cok yorulunca artik calisirken aksam ustu oldummu batıyor agri yapıyor

14-15. günlerde sanki hafif bir koyuluk mu var ben bu testlerden pek anlamıyorum. 19. günde de çok hafif peki adet döngün kaç bı de bugün kaçıncı gunumdeyim demiştin
Belli olmuyor son adetlerim şöyle idi
15 Ocak
17 şubat
6-7 gün sürer Bu ay daha olmadım Şubat 28 gündü ya 20 mart gibi olurum diyordum olmadı 😳

Gebelik pakete dahil degilse hamilelikte hicbirseyi karşılamıyor canim onun icin ayriyetten dogum paketi alman gerekiyor
O da çok mantıksız sanki öyle değil mi
Biz ha deyince bir yıl içinde hamile kalacağımızı nereden bilebiliriz ki

O da çok mantıksız sanki öyle değil mi
Biz ha deyince bir yıl içinde hamile kalacağımızı nereden bilebiliriz ki
Canim gebelik sigortasi cok farkli tamamlayıcı sigortadan. Ben bir ay beklemeli yaptirdim ama 3 aylik 12 aylik olanlarida var. Benimki 1 ay bekleyip ikinci ay hamile kaldimmi gecerli ama gebelik bir yil olusmazsa geçerliliği iptal olmuyor diye biliyorum ben yani o sigorta hamile kaldığın anda basliyor gecerliligi ama sen yinede yaptirmayi düşünüyorsan bi sor yinede

Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs. 😔

Ah bende böyle söylüyordum sonra bu ay hiç düşünmedim kesin hamile kalmışmışım takmadığım için dedim test yaptım silik çizgi çıktı ertesi günde Regl geldi. Kesinlikle bekleyin dost tavsiyesi 🥰
Test yapmadım hiç bekliyorum günüm geçene kadar da yapmam ..Kesin gözü ile bakmıyordum zaten ama adet belirtilerim başladı dünden beri ..

Kizlar benim bugün okulda iken kasıklarımda tıpkı adet öncesi sancı gibi bir ağrı oldu .Kayinvalideme kızımi almaya geliyordum ve bir şeyler akar gibi oldu .Belirgin hissettim ve eyvah regl oldum dedim.Pantolonum da açık renk .Batacak şimdi diye korktum .Hem lavaboya gittim .Beyaz akıntı vardı .Bir de hafif lekelenme ama kan gibi koyuluk da vardı ama çok küçük .Peceteye hicbir şey gelmedi .Ondan sonra da gelen giden olmadı ama kasıklarımda hafif hafif ağrılar var .Ben de son durum bu.Bekliyorum.bakalim .

Kizlar benim bugün okulda iken kasıklarımda tıpkı adet öncesi sancı gibi bir ağrı oldu .Kayinvalideme kızımi almaya geliyordum ve bir şeyler akar gibi oldu .Belirgin hissettim ve eyvah regl oldum dedim.Pantolonum da açık renk .Batacak şimdi diye korktum .Hem lavaboya gittim .Beyaz akıntı vardı .Bir de hafif lekelenme ama kan gibi koyuluk da vardı ama çok küçük .Peceteye hicbir şey gelmedi .Ondan sonra da gelen giden olmadı ama kasıklarımda hafif hafif ağrılar var .Ben de son durum bu.Bekliyorum.bakalim .
Kaç gün var bat a canım

X