Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynıyım o yüzden kürlerle çok meşgul oluyorum. Soğanı çok denedim ben ilk gebeliklerimde soğan suyu içerken hamile kalmıştım çok faydasını görmüştüm ama bu sefer ise yaramadı. Belki bidaha yaparım yine sonra
Benim çocuğum yok canım kimyasal gebelik de olmadı olursa ilk defa olacak o yüzden soğan kürü iyi gelir inşallah ama bu ay pek sanmıyorum taşınıyoruz 1 hafta sonra toplanıyorum yavaştan işten gelip az az işte

O bende de var sen söyleyince aklıma geldi bide gaz sancısı gibi çok çekiyorum bugün ne yediysem rahatsız etti sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum .inşallah bu sefer güzel haberler alırız canım .test yapcan mı sen adet öncesi
Ben bu ay çok daha fazla sabırsızım test yapacağım çarşamba erken gebelik yaparım muhtemelen

Kızlar soğan kürü nasıl yapılıyor ve ne zaman içmeye başlıyoruz? Ben bitki çaylarını falan içemiyorum sevmiyorum soğan suyunun tadı nasıl ? İçenler yardımcı olursa çok sevinirim

Kızlar soğan kürü nasıl yapılıyor ve ne zaman içmeye başlıyoruz? Ben bitki çaylarını falan içemiyorum sevmiyorum soğan suyunun tadı nasıl ? İçenler yardımcı olursa çok sevinirim
Hafif ılıkken içince tek dikişte gideri var ben iciyorum çok güzel degil ama öyle kötü degil demek isterdim ama biraz kötü yani 🤣🤣

Daha önceden bu konuya yazmıştım, ayın 10unda ovülasyon testne göre ilişki yaşadık ama ayın 19unda gittm beta hcg baktırdım erken olduğunu biliyorum ama negatif çktı. Bugün de kaset test yaptım o da negatif, ama ya bu ay içimden bi ses pozitif olduğunu söyledi durdu kabızlık yaşadım, az önce yemekten sonra elim ayağım boşaldı başım döndü uzandım. Yani bilemiyorum bu kadar negatfin üzerne hala gebelik olur mu ama hala içimden bir ses umudu kaybetme diyor :KK43:

Hafif ılıkken içince tek dikişte gideri var ben iciyorum çok güzel degil ama öyle kötü degil demek isterdim ama biraz kötü yani 🤣🤣
Ayy deme yaa 😩😩 ben hayatta içemem o zaman bir kere denemek istedim kokusundan içmeyip bırakmıştım bir daha denemiyim o zaman 😂

Valla bu ay hayittir sogan suyudur bal corek otu tarcin havuc ne bulursam yiycem ya hep ya hiç diycem 🤣🤣🤣🤣 bisey olursa yazamazsam merak etmeyin zehirlenmisimdir 🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈
Allah korusun kız sensiz olmaz😂😂 bal çörek otu tarçını sürekli tüketme bitanem kist yapıyor

Ayy deme yaa 😩😩 ben hayatta içemem o zaman bir kere denemek istedim kokusundan içmeyip bırakmıştım bir daha denemiyim o zaman 😂
Bence dene ilikken içince nefes almadan susuz ol su icmemis ol tek dikişte içince normal su gibi geliyor nefes alinca tadi geliyor agzina sonra uzerine sakiz falan çiğnersin hatta cignemesen bile 10 sn say tad gidiyor ağzından oyle kötü değil ya hemen pes etme😍😍

Allah korusun kız sensiz olmaz😂😂 bal çörek otu tarçını sürekli tüketme bitanem kist yapıyor
Bende zaten kist var batti balik yan gider miydi o laf ha iste ondan 12 gun deneyeceğim bi ay sonra birakicam okudum cogu kisi bu şekilde hamile kalmış belki bizede vasile olur tadi kötüymüş ama yapacak bisey yok yiyip uzerine 5 bardak su içeriz sogan suyu içmiş biri olarak ben o kadar kotu olamaz herhalde diye dusunuyorum bal var sonucta 😍

X