Sağlıklı olsun da inşallah bu ay nasip olurhic bi yanlış yok hersey dogruda iste rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsun da inşallah bu ay nasip olurhic bi yanlış yok hersey dogruda iste rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor
Tebrik edeeim.Cok sevindim .Benim de 28 erken gebelik testi ile mi öğrendiniz?Ben varım bat 27 mart olacaktı ama olmadanöğrendik.
Yumurtlamaniz ne zamandıBen varım bat 27 mart olacaktı ama olmadanöğrendik.
Az önce banada yazdı yumurtlama günüm müşEki Görüntüle 2807085
Ya kızlar bu nasıl olur ya da olabılırmı
O bende de var sen söyleyince aklıma geldi bide gaz sancısı gibi çok çekiyorum bugün ne yediysem rahatsız etti sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum .inşallah bu sefer güzel haberler alırız canım .test yapcan mı sen adet öncesiBenim çatlamadan itibaren kabızlık sorunum oldu, onun dışında birşey hissetmedim, akşam taksiye bindim 2 kez mide bulantısı hissettim normalde araç tutmaz beni ama bilmiyorum ki canım.
Canım senin haberin yok tu değil mi yumurtlama olduğundan bekliyor muydun halenEki Görüntüle 2807085
İyi de canım sana yazması normal ıkısı aynı koyulukta bende ne varkı dahaAz önce banada yazdı yumurtlama günüm müş
Evet bende ona şaşırdım cevap yazsana emin misin koyu değil felan diye ne dicek canımİyi de canım sana yazması normal ıkısı aynı koyulukta bende ne varkı daha
Canım ben zaten yenı basladım daha 11 gunum yanı ve renkler ne esıt ne koyuCanım senin haberin yok tu değil mi yumurtlama olduğundan bekliyor muydun halen
Yazdım bakmadı yarın anca bakar ama alakası yok test uzmanları lütfen yorumlara acilllEvet bende ona şaşırdım cevap yazsana emin misin koyu değil felan diye ne dicek canım
Bence senin 20 21i pik olarak görmüşİyi de canım sana yazması normal ıkısı aynı koyulukta bende ne varkı daha
Nisan ayıda buraya ekleniyor galiba kızlar buraya alıştık Anne adayları da hamiş olanlarda hep birlikte kalırız demiştik öncedenHakkaten geçelim yavaş yavas
Sen tam koyu olmamıştı ki canım yalnış mı hatırlıyorum benEki Görüntüle 2807085
Gece cevap verir canım valla bende şaşırdım yanlış mı gördü acabaYazdım bakmadı yarın anca bakar ama alakası yok test uzmanları lütfen yorumlara acilll
Bence senin 20 21i pik olarak görmüş
Yok canım doğru hatırlıyorsun pıkı bırak daha ıkıncı cozgı yenı belırıyor yani of ya heo benı bulıyorSen tam koyu olmamıştı ki canım yalnış mı hatırlıyorum ben
Tebrk ederm cnm. Saglikla alninsallh kucaginaKızlar benim sonucum çıktı. Beta hcg: 20,40 şu an. yarın doktoruma da gidicem bakalım Sağlıklı ilerler umarıım şimdi düzenli artış beklemekte sıra