- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
Tesekkur ederim canim bilgi icinSilikleşince yumurta çatlıyor kanala veriliyor. Kanalda ( tüplerde) sperm ile karşılaşırsa döllenme oluyor canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim bilgi icinSilikleşince yumurta çatlıyor kanala veriliyor. Kanalda ( tüplerde) sperm ile karşılaşırsa döllenme oluyor canim
Cok aydınlatıcı olmus ❤❤ tum sorunun yanıtını aldimCift cizgi iken yumurta girilmez bjr kapının arkasinda hazirolda bekliyor siliklesince rahme dogru inmeye başlıyor. Çift cizgi iken iliskiye girersenkapinin önünde spermler yumurtayi bekliyor olur. Siliklestigi gün iliskiye girersen yolda karsilasirlar.
Yol: fallop tüpleri
kapı: yumurtalik
Hayit yok ama sogan suyu icicemHayıt otu ve soğan kürü diye biliyorum canım
Eminim canim bugün doktor kontrolum vardi kan testi verdim 1.20 sonucu alinca desteklemek istedim adet olamıyorum yaCanim test yaptin mi yada doktora gittin mi bak bebis varsa icecegin seyler dusuk yaptirir hamilelik olmadigina eminsen oyle ic
Valla pikken yaptim hep 2 aydır olmadi ama çok gec yumurtlama oluyor 19. Gun 21. Gun oluyor sanirim benim yumurtaliklarimi guclendirmem icin biseyler yapmam lazim kistte varmis bende ama doktorumun ve farkli 2 doktorun dedigi kadari ile gebe kalmama engel değilmiş bakalim kismet ne zaman olacakOnun cok bi onemi yok aslinda yumurtlama sen bu sureci degerlendir di isen pik gordusugunde yeterli cinki saglikli bir sperm 3 gun rahimde aktif kaliyor catlama oldugunda yumurtayla bulusuyor pikken yap bi gun bekle tekrar yap
Kuzum bence bozuk degil cok ufak bi cizgi var gun gun koyulasma gorulecek gibi benimde boyle ciktigi gunler olmustu ilk zamanlardaEki Görüntüle 2806920
Kızlar biraz önce sormustum ya bence usttekı test bozukdu yada ben yanlış yaptım bılemıyorum suan bence normal henuz 11.gun ama ılk yaptıgım testde cızgı bıle yok
Canım ama baya koyulaşmıslen hıc cıkmadı gıbı oldu ama sagolsun herkes yazmıs dalgalanma olabılıyor diye gecen ay 15. Gun gormustum bakalım bu ay az kaldı ama akıntım basladı baya baya ve kasıklarım aşırı agrıyo bence yakın ınsallah buyur çatlarKuzum bence bozuk degil cok ufak bi cizgi var gun gun koyulasma gorulecek gibi benimde boyle ciktigi gunler olmustu ilk zamanlarda
Kuzum 37. Haftada biraktim igneyi doguma kadar kullanmadim normal dogum diye gittim sancilarim kesildi acilmam durdu oglumda kaka yapmaya baslamisti sezeryana girdim epidural anestezi ile oldum ama doguma kadar igne kullanip sezeryan olan arkadasimda varCanm merhaba kan sulandırıcı iğnede doğumun nasıl oldu sezeryansa genel atestezi ile mi oldun bunu merak ediyorum
Akintilar catlamadan once oluyor en azindan benim oyle oluyor catlama ve pik donemlerinde hic akintim olmuyor o sivi akıntı rahim agzinin tikaci gibi biseymis rahim kendini iliskide rahime girecek olan spermlerin iceri girmesi icin rahim azinda ki tikacin acilma sürecinde ki sivi o sıvı akiyormus iceri rahime ve tuplere sperm girmesine izin veriyormus rahimCanım ama baya koyulaşmıslen hıc cıkmadı gıbı oldu ama sagolsun herkes yazmıs dalgalanma olabılıyor diye gecen ay 15. Gun gormustum bakalım bu ay az kaldı ama akıntım basladı baya baya ve kasıklarım aşırı agrıyo bence yakın ınsallah buyur çatlar
Canım ben incir ceviz pekmez yedim bırde çakşır içtim bilmiyorum ondanmı üşütmediğime de eminim bunları kullamaya baslayınca kasıklarım agrıdı sankı regl olcam ertesi gun okadar ağrım oldu ben bunlara baglıyorum bence hareketlendırdı sonrasındada akıntım oldu baya hatta şüphelmdim gece bıle test yaptım bıraz koyulaşmıştı bunları bı denesen bende şuanda kadar bıldıgım kadarı ıle kıst vs yok hayıt almıstım içmedim cunkı regl duzenöı ve bırey yoksa ıcmeyın ters etkı yapıyor dedıler sende kıst var ıse hayıtı denesen mi acabaValla pikken yaptim hep 2 aydır olmadi ama çok gec yumurtlama oluyor 19. Gun 21. Gun oluyor sanirim benim yumurtaliklarimi guclendirmem icin biseyler yapmam lazim kistte varmis bende ama doktorumun ve farkli 2 doktorun dedigi kadari ile gebe kalmama engel değilmiş bakalim kismet ne zaman olacak
Iyi geliyorsa yaparim valla gunde kac bardak iciliyorCanım ben incir ceviz pekmez yedim bırde çakşır içtim bilmiyorum ondanmı üşütmediğime de eminim bunları kullamaya baslayınca kasıklarım agrıdı sankı regl olcam ertesi gun okadar ağrım oldu ben bunlara baglıyorum bence hareketlendırdı sonrasındada akıntım oldu baya hatta şüphelmdim gece bıle test yaptım bıraz koyulaşmıştı bunları bı denesen bende şuanda kadar bıldıgım kadarı ıle kıst vs yok hayıt almıstım içmedim cunkı regl duzenöı ve bırey yoksa ıcmeyın ters etkı yapıyor dedıler sende kıst var ıse hayıtı denesen mi acaba
Canım hangısını soruyorsunkı ben çakşırı esımle beraber ıctım yarı su yarı çakşır olacak şekilde hayıtdamı öle bilmiyorum yazar sımdı arkadaslar ama melo hayıtı kullanmıstı ıyı geldı demıstı aa aklıma bıde soğan geldı bak ben soğan kurunu yollar once zayıflamak için yaptım sonra sonra bı baktım benden çörek otı kadar kucul bıseler gelıyor sıyah soyah onu bı denermosın duzenlı yap ama hatta gülbahar ölçü varya youtube da ona bak oda ılk sopan kuru arkasına çakşır yapmısIyi geliyorsa yaparim valla gunde kac bardak iciliyor
Masallah canim saglikla ilerlesin ciktimi kan sonucunKIzlar bakar mısınız? Alttaki testin hassasiyeti daha yüksek, farklı markalar. Bugün yaptım. Kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Sizce negatif olma ihtimali var mı?? Hayret içindeyim inanamıyorum halaaa
Ya simdi soğan suyu kaynatiyorum icicem bu aksam adet olursam damar kesiği olacak fiskircak duruduramiycam maydanoz yedim kekik suyu ictim simdi sogan suyu bide aklima corek otu yagi var evde taze sıkım onu da icmek istiyorum ama korkuyorumCanım hangısını soruyorsunkı ben çakşırı esımle beraber ıctım yarı su yarı çakşır olacak şekilde hayıtdamı öle bilmiyorum yazar sımdı arkadaslar ama melo hayıtı kullanmıstı ıyı geldı demıstı aa aklıma bıde soğan geldı bak ben soğan kurunu yollar once zayıflamak için yaptım sonra sonra bı baktım benden çörek otı kadar kucul bıseler gelıyor sıyah soyah onu bı denermosın duzenlı yap ama hatta gülbahar ölçü varya youtube da ona bak oda ılk sopan kuru arkasına çakşır yapmıs
Surelab kaset mi yoksa o kağıt testlerden miEvet canım benimki surelab bende memnunum hemen beliriyor zaten :)
Kuzum sen napiyosun nasilsin? nasil gidiyor gebelik ?Masallah canim saglikla ilerlesin ciktimi kan sonucun
Ben de aynıyım o yüzden kürlerle çok meşgul oluyorum. Soğanı çok denedim ben ilk gebeliklerimde soğan suyu içerken hamile kalmıştım çok faydasını görmüştüm ama bu sefer ise yaramadı. Belki bidaha yaparım yine sonraİnşallah canım benim senden razı olsun. Ben ilaçtan ziyade doğal besinlerin tüketilmesinden yanayım zaten. Bal tarçın çörek otu adetliyken içiliyor diye biliyorum. Soğan kürü denedin mi hiç canım
Benimde 29u canım var mı belirtiiiiinİnşallah inşallah ben test yapmamaya direniyorum sanırım adet günümü bekliycem 29 u sabah yaparım kısmet olursa
Ben diğerinden kullanmadım ama surelabtan çok memnunum zaten ilk kez kullanıyorum beş dakikaya kalmadan sonuç hemen çıkıyor zaten canım tavsiye ederim :)Surelab kaset mi yoksa o kağıt testlerden mi