Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar gebelerı tebrık edıyorım kendı derdıme dustum dırek sohbete daldım Rabbım sag salım kucagınıza almayı nasipmetisn inşallah bızede dua edın 🥰💖

Gerçekten çok tuhaf doğru söylüyorsun yanlış görecek birşey yok bu arada kaç damla damlatıyorsun idrar ? Ben üç damla
3 damla canım aynı yanı ilk gunler gayet guzeldı ben ona piki sormadım ki ben en son yaptıgım test sılıkleşto dedım oda dırek yumurtlamıssın dedı bence keske bı baksaydı

Kızlarrrr sakiiin olun yani önce ben olayım tabiki şaka yapıyorum 😂😂😂
Israrla mesaj attım veeeee cvp geldi yanlış yollamıs farkında bıle degıl 😱 bende şok oldum ya insan okadar alıyo takip edıyo para verıyo ellerınden kayıp gıdıyo gıbı oldu neyse ki sorun yok devam edıcez😂💖🥰 ya tşk ederim hepınıze hemen cvp verıp ılgılendıgınız için 🌺😍

Kızlarrrr sakiiin olun yani önce ben olayım tabiki şaka yapıyorum 😂😂😂
Israrla mesaj attım veeeee cvp geldi yanlış yollamıs farkında bıle degıl 😱 bende şok oldum ya insan okadar alıyo takip edıyo para verıyo ellerınden kayıp gıdıyo gıbı oldu neyse ki sorun yok devam edıcez😂💖🥰 ya tşk ederim hepınıze hemen cvp verıp ılgılendıgınız için 🌺😍
Ne dedi cevap olarak

Ne dedi cevap olarak
Ses yollamıs tabi ust uste mesaj atınca yone anlaşamadık bunseferde havuc ye dedı bende yazdım abla sen cok yogunsun ve bana yanlış cvp verıyosun sen bırdaha bak resme dedım yolladım onun bana attıgını yolladım kusura bakma dedı elım degmıs test devam dedı

Oy kuzum benim insallah göreceksin insallah az kaldi sabir 9 ay kolay gecmiyor valla hep sitresli
Aynen valla şükür allahima mide bulantisi filan olmuyor bende. Gercektende hep stres hadi kese hadi kalp atisi hadi ikili tarama cinsiyet sonra niye hareketleri hissedilmiyor bugun az hareket etti. Kasık ağrıları kötü bir şey mi oluyor nasil dogursam filan filan filan asla bitmiyor stres zatn dogunca dahada tavan yapıyor

Ya kızlar gebelerı tebrık edıyorım kendı derdıme dustum dırek sohbete daldım Rabbım sag salım kucagınıza almayı nasipmetisn inşallah bızede dua edın 🥰💖
Ne yumurtlaması tatlım silik görmüyormusun pik olmamış ki kaçırdığın bişi yok stres yapma boşuna bitanem

Kızlar bir şey soracağım bu ay hamiş olanlar ya da öncesinde gebeliğinden bilenler bu hani diyorlar ya gebe kaldığınızda erken belirti olarak akıntımız artarmış. Bu akıntı herkeste erken dönemde mi artmaya başlıyor. Yoksa ben hiç artış görmedim diyen var mı merak ediyorum. Benim de bata 4-5 gün var da 🤔

X