- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.985
Gerçekten çok tuhaf doğru söylüyorsun yanlış görecek birşey yok bu arada kaç damla damlatıyorsun idrar ? Ben üç damlaEki Görüntüle 2807094
Canım baksan yanlış görcek bır durumda yokkı bunı yolladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok tuhaf doğru söylüyorsun yanlış görecek birşey yok bu arada kaç damla damlatıyorsun idrar ? Ben üç damlaEki Görüntüle 2807094
3 damla canım aynı yanı ilk gunler gayet guzeldı ben ona piki sormadım ki ben en son yaptıgım test sılıkleşto dedım oda dırek yumurtlamıssın dedı bence keske bı baksaydıGerçekten çok tuhaf doğru söylüyorsun yanlış görecek birşey yok bu arada kaç damla damlatıyorsun idrar ? Ben üç damla
Yok canım ya pik değil baksana koyuyu bırak silik çıkmış yalnışlık olmuştur yazdıklarında mesaj atmışsın döner sana o yineYok canım doğru hatırlıyorsun pıkı bırak daha ıkıncı cozgı yenı belırıyor yani of ya heo benı bulıyor
Evet haklısın ben olsam ben de beklerdim yumurtlama değil diye bı belirti hissettin mi peki ağrı fazla akıntıEki Görüntüle 2807094
Canım sadece akıntım var bugun yarın pik olur dıye beklıyorımEvet haklısın ben olsam ben de beklerdim yumurtlama değil diye bı belirti hissettin mi peki ağrı fazla akıntı
Ne dedi cevap olarakKızlarrrr sakiiin olun yani önce ben olayım tabiki şaka yapıyorum
Israrla mesaj attım veeeee cvp geldi yanlış yollamıs farkında bıle degıl bende şok oldum ya insan okadar alıyo takip edıyo para verıyo ellerınden kayıp gıdıyo gıbı oldu neyse ki sorun yok devam edıcez ya tşk ederim hepınıze hemen cvp verıp ılgılendıgınız için
Hepimiz senin pikini bekliyoruz o zamanCanım sadece akıntım var bugun yarın pik olur dıye beklıyorım
Ses yollamıs tabi ust uste mesaj atınca yone anlaşamadık bunseferde havuc ye dedı bende yazdım abla sen cok yogunsun ve bana yanlış cvp verıyosun sen bırdaha bak resme dedım yolladım onun bana attıgını yolladım kusura bakma dedı elım degmıs test devam dedıNe dedi cevap olarak
Tamam ya tşk ederiö kusura bakmayın yaHepimiz senin pikini bekliyoruz o zaman
Ne kusuru canım yaaTamam ya tşk ederiö kusura bakmayın ya
Aynen valla şükür allahima mide bulantisi filan olmuyor bende. Gercektende hep stres hadi kese hadi kalp atisi hadi ikili tarama cinsiyet sonra niye hareketleri hissedilmiyor bugun az hareket etti. Kasık ağrıları kötü bir şey mi oluyor nasil dogursam filan filan filan asla bitmiyor stres zatn dogunca dahada tavan yapıyorOy kuzum benim insallah göreceksin insallah az kaldi sabir 9 ay kolay gecmiyor valla hep sitresli
Ne yumurtlaması tatlım silik görmüyormusun pik olmamış ki kaçırdığın bişi yok stres yapma boşuna bitanemYa kızlar gebelerı tebrık edıyorım kendı derdıme dustum dırek sohbete daldım Rabbım sag salım kucagınıza almayı nasipmetisn inşallah bızede dua edın
Ne stres yaptım varya basım agrıyo gozlerım yerrınde cıkcak sımdı majezık ıctımNe yumurtlaması tatlım silik görmüyormusun pik olmamış ki kaçırdığın bişi yok stres yapma boşuna bitanem
Oh hadi hayirlisi inşallah rabbim sana hcg deki cift cizgileri gostersin ❤❤❤Bugünü değerlendirdim eşim nöbete gitti
Tabi ki hayir pik bile olmamis ki belki bu yazilar otomatik gonderiyor sakin devam et belki yanlis kisiye gonderecegi seyi sana gonderdi sen testi yapmaya devam etEki Görüntüle 2807085
Ya kızlar bu nasıl olur ya da olabılırmı
Tabi ki hayir pik bile olmamis ki belki bu yazilar otomatik gonderiyor sakin devam et belki yanlis kisiye gonderecegi seyi sana gonderdi sen testi yapmaya devam etEki Görüntüle 2807085
Ya kızlar bu nasıl olur ya da olabılırmı