Iyim cok şükür kuzum iyi gidiyor yorulunca kasik agrisi ve sirt agrisi oluyor başka hiçbir sorunum olmadi şükür allahima ha birde igneler biraz can yakici oda bu işin cilvesi artik hayirlisiyla kalp atislerimizida duyalım butun sokaga lokum dagitcam zatenKuzum sen napiyosun nasilsin? nasil gidiyor gebelik ?
Karın kasık bel ağrım var göğüslerim ağrıyo şişti canım bide iştahım çok açıldı 2 haftada kilo aldım resmen akıntım da oluyo arada. Geçen ayda birçoğu vardı belirtilerin ondan belirtilere bağlanıp umutlanmak istemiyorum .hamile olanlar hisseder derler ya o his yok bende .senin belirtin var mı canımBenimde 29u canım var mı belirtiiiiin
Kaset şeklinde dimi surelabBen diğerinden kullanmadım ama surelabtan çok memnunum zaten ilk kez kullanıyorum beş dakikaya kalmadan sonuç hemen çıkıyor zaten canım tavsiye ederim :)
Benim çatlamadan itibaren kabızlık sorunum oldu, onun dışında birşey hissetmedim, akşam taksiye bindim 2 kez mide bulantısı hissettim normalde araç tutmaz beni ama bilmiyorum ki canım.Karın kasık bel ağrım var göğüslerim ağrıyo şişti canım bide iştahım çok açıldı 2 haftada kilo aldım resmen akıntım da oluyo arada. Geçen ayda birçoğu vardı belirtilerin ondan belirtilere bağlanıp umutlanmak istemiyorum .hamile olanlar hisseder derler ya o his yok bende .senin belirtin var mı canım
Evet kaset şeklinde canımKaset şeklinde dimi surelab
Bu piklerin koyuluğu yumurta büyüklüğü hakkinda bilgi veriyor o zaman? Benim en fazla eşit oluyor hic c çizgisinden daha koyu olmuyorCanim hic doktora gittin mi bu konuyla ilgili cunki yumurtlaman olabilir ama yumurtanin catlamasi icin 16 20 mm buyumesi lazim belki yumurtalarin yeteri kadar buyumuyordur benim sorunum buydu yumurtalarim sadece 9 mm buyuyordu olgunlasmuyordu bu yuzden pik olmuyordu
Tamam canım teşekkürlerEvet kaset şeklinde canım
Hakkaten geçelim yavaş yavasKızçeler niye nisan ayının topiğine geçmediniz
Ay canım tebrikler.. Bence kan testi ver hemenKIzlar bakar mısınız? Alttaki testin hassasiyeti daha yüksek, farklı markalar. Bugün yaptım. Kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Sizce negatif olma ihtimali var mı?? Hayret içindeyim inanamıyorum halaaa
Tebrikler canım.. Allah sağlıkla ilerletsin ilerletsinKızlar benim sonucum çıktı. Beta hcg: 20,40 şu an.yarın doktoruma da gidicem bakalım Sağlıklı ilerler umarıım şimdi düzenli artış beklemekte sıra
Oy kuzum benim insallah göreceksin insallah az kaldi sabir 9 ay kolay gecmiyor valla hep sitresliIyim cok şükür kuzum iyi gidiyor yorulunca kasik agrisi ve sirt agrisi oluyor başka hiçbir sorunum olmadi şükür allahima ha birde igneler biraz can yakici oda bu işin cilvesi artik hayirlisiyla kalp atislerimizida duyalım butun sokaga lokum dagitcam zaten
Bat yarın ama bugun regl oldum artık önümüzdeki maçlara bakacağızhamişlerden önerilere açığım bu ay ovulasyon takıbı yaptım ama nerede kaçtı acep
Az kalmış canim yarin kesin piki göreceksin en azindan silik çıkmamış t daha koyu olacak yarin kesin gibi ❤Eki Görüntüle 2807029
Ovülasyon testim akşam yine yaptım
Bugünü değerlendirdim eşim nöbete gittiAz kalmış canim yarin kesin piki göreceksin en azindan silik çıkmamış t daha koyu olacak yarin kesin gibi ❤cok iyi gidiyor darisi bana 12. Gunlerde pik görmek
Ben varımKizlar pozitif haberi var mı bugün?Takip edemedim .Çok sayfa olmuş ..Yaa neden bu kadar az bu ay