Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi de yapiyorum bidaha yumurtlama olmadi ama su gibi akinti oldu renksiz kokusuz bu kdr cok olmazdi hayir olsun bakalım ya
inşallah mucizeler gelir adet olmadıgın her gün ümit var

Teşekkür ederim canım, durumlar gerçekten çok benzer, beni çok iyi anlamışsın hatta bizzat yaşamışsın diyebilirim. İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alacağımıza inanıyorum. Desteğin için çok teşekkür ederim
Canım benim üzülme sakın ümidini kaybetme, tez zamanda sağlıkla sihhatle gelir bebeğin insaAllah hayırlı güzel haberler sanada, bizlere de nasip olsun insaAllah
İnşallah, dileğin için teşekkürler canım. Allah sana da kalbindekini versin. :)

Allah hepimizin kalbine göre versin kızlar.. Cidden beklemek zor. Umudun boşa çıkması zor.
Belirtiler o kadar karışıyor ki. Adet ve hamilelik belirtileri resmen paralel ya. Kasık ağrısı hem tabakanın sökülmesi olablir hem de yerleşme rahmin genişlemesi olabilir. Ayırt edici değil ya sinir oluyorum cidden

Aynen öyle. Benim de bir haftadır adet ağrısı vardı aslında adet olacağımı anlamıştım ama yine de bir umut işte belki de gebelik belirtisidir diyordum. Belirtilere hiç takılmadım bu ay ama insan o kadar uğraşıyo umutsuz da olmuyor bu yüzden ama adet gelince çok fena hayal kırıklığı. İnşallah seninki adetten değildir canım hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

Valla canım geçen aylarda hep umut ettim. Her belirtiye aha bu kez kesin farklı dedim ister istemez hem dedim yok gebelik belirtisi bu kesin, hemde içten içe adet oluyorum yine of kahretsin dedim.
Yani bu ay önce polip ameliyatı olup adet ertesi. Ameliyattan bir hafta sonra yumurtlama oldu değerlendirdik ama bilemiyorum. Eşim de diyor üzülme olmazsa tüp yaparız uğraşmayı diye. Aman valla gerildim. 3 gün daha bekleyip test yapıcam Bat a 7 gün var.

kızlar merhaba ben klomen kullandım bitti doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?

Kızlar ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim negatifti şimdi su gibi akıntı olmuş ihtimal var mı sizce ya? Tam kafadan siliyorum bişeyler oluyor. Olsa kanda çıkardı artık demi?
Yaaa çok meraktayım şuan, yumurtalamadan mı çatlamadan mı?

Çinkoyu kendin her gün içiyor musun aslında ben de görmüştüm bir iki kere içtim ama sonra bıraktım. Düzenli içsem mi ben de
Duzenli icmeni tavsiye ederim 15 mg benimki günlük ihtiyac dozu kadar yani o yuzden hic bi zarari olmaz

kızlar merhaba ben klomen kullandım bitti doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
Bende klomen kullanıyorum ama benim doktorum kontrol için çağırmadı. Bugün klomen kullanalı 4 gün oldu. Ve iki gündür bel ağrısı kasık ağrım var. Bugün sabahtan beri bi de karnım şişti gaz var içinde... sanırım Bugün çatlama olacak

benim bildiğim mutlaka çağırıyorlar ama adetin kaçıncı günü başladın klomene bide ovulasyon testin varsa onlada bi kontrol et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…