Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2056F24A-1F61-4C0A-95EA-59CFD89D597A.jpeg
sizce ne oluyor bu testlere göre 😒

Eklentiler

• 73ADE8CF-60DE-48A5-95CA-B8AFBA1759C0.jpeg
    73ADE8CF-60DE-48A5-95CA-B8AFBA1759C0.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 36
Canım tebrik ederim .Neden moralini bozuyorsun?benim de öyleydi .Geç döllenme olmuştu .Doktor adet tarihimi değiştirdi sonra ..Normalde ultrasonla görünmesi gerekirken görünmüyordu .Adet tarihini baz alıp üzülme önemli olan döllenmenin ne zaman olduğu.Saglikla ilerlesin inşallah
🙏🏻🙏🏻
Doktor bana da ayni seyi dedi ben anlamadim 19 martta alttan ulturosanla bakti keseyi gordu sonra dedi ki 10 gun sonra gel yani 29 martta adet tarihini degistirirz dedi kac haftalik o zman solerim dedi adet tarihi degistirmek ne anlamamistim

kmnsd kmnsd canım ben de bu ay yumurtlama masajı yapmak istiyorum da sen sanki yaptığını söylemiştin öyle aklımda kalmış bugün adet oldum ne zaman masaja başlasam iyi olur bi de hangi masajı yapiyordun oturup bacağının altına yastık koyup saat yönünde yaptığı mı yoksa diğerleri mi canım 😊

Kızlar selam. Hamiş haberlerine çok sevindim. Allah sağlıkla ilerletsin inşaallah..
Bişi sorucam size. Bat 27 mart. pik ve sonrasını değerlendirdik.erken yumurtluyorum zaten. Bugün çatlama nın 8.günü. 3 gündür rahim ve kasık bölgemde ağrılarım var. Batmalar var. Gögüslerdede sızı. Yani belirti midir ki bunlar acaba? Çatlamanın kaçıncı günü test yapsam çıkar ki?

Canım yumurtalamaya göre erken ama normal adet günüm geçti. Düzensizlik var bende bu ay 35 günde adet oldum. Normalde 30 günde olurdum. Yumurtalamadan 14 gün sonra adet olma herkeste geçerli olmuyor demek ki
Hmm evet sizin durumunuz farklıymış, olabiliyor demek ki

Kızlar selam. Hamiş haberlerine çok sevindim. Allah sağlıkla ilerletsin inşaallah..
Bişi sorucam size. Bat 27 mart. pik ve sonrasını değerlendirdik.erken yumurtluyorum zaten. Bugün çatlama nın 8.günü. 3 gündür rahim ve kasık bölgemde ağrılarım var. Batmalar var. Gögüslerdede sızı. Yani belirti midir ki bunlar acaba? Çatlamanın kaçıncı günü test yapsam çıkar ki?
Belirti olabilir canimm. Çatlamadan itibaren 10. Gün en erken yap

Kızlar kimler hamile.. güzel haberlere ihtiyacım var... Zor birkaç gün geçirdim sayfaya bakamadım...
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.....Ocak ortası benim doğum gümündü o zaman eşime hamilelik haberi veremedim, 14 şubat dedim veririm o da olmadı. Dua ettim -19 Mart için -eşimin doğum gününe olsa da güzel haber versem diye olmadı yine... Üstelik Allahım beni sanki sınıyordu, 19 Mart tam da o gün yeni evlenen Kaynım ve eşi bebek beklediklerinin haberini verdiler bize... Onlar adına mutlu oldum elbette ama göğsüme birşeyler oturdu, ağlamamak için çok zor durdum. Lavaboya gittim yüzümü yıkadım, Mutfağa gittim su içtim. sonra dedim ki.. Adaletin bu mu dünya... O gün bize yemeğe gelmişlerdi, kayınvalidemler görümcemler de bizdeydi.. herkes bir ağızdan tebriklerini sunuyordu 1 saat boyunca isim aradılar doğacak bebeğe.. Ben de katıldım tabi, çaktırmamaya çalıştım mutlu bir yüz çizdim.. lakin içimi Allah biliyor.. Zor kızlar çok zor...

Belirti olabilir canimm. Çatlamadan itibaren 10. Gün en erken yap
Sağol canım. Salı filan yapayım ben o zaman. Ya bu kez oldu gibi geliyor ama bilmiyorum.resmen sanki rahmimi kazıyıp ta yer açış hissi 🤪 polip vardı ayın başında operasyon ile aldı dr. Onla alakalı bir ağrı olmaz dedi bana Dr. Heveslendim ya bilmiyorum. 😔

Kızlar kimler hamile.. güzel haberlere ihtiyacım var... Zor birkaç gün geçirdim sayfaya bakamadım...
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.....Ocak ortası benim doğum gümündü o zaman eşime hamilelik haberi veremedim, 14 şubat dedim veririm o da olmadı. Dua ettim -19 Mart için -eşimin doğum gününe olsa da güzel haber versem diye olmadı yine... Üstelik Allahım beni sanki sınıyordu, 19 Mart tam da o gün yeni evlenen Kaynım ve eşi bebek beklediklerinin haberini verdiler bize... Onlar adına mutlu oldum elbette ama göğsüme birşeyler oturdu, ağlamamak için çok zor durdum. Lavaboya gittim yüzümü yıkadım, Mutfağa gittim su içtim. sonra dedim ki.. Adaletin bu mu dünya... O gün bize yemeğe gelmişlerdi, kayınvalidemler görümcemler de bizdeydi.. herkes bir ağızdan tebriklerini sunuyordu 1 saat boyunca isim aradılar doğacak bebeğe.. Ben de katıldım tabi, çaktırmamaya çalıştım mutlu bir yüz çizdim.. lakin içimi Allah biliyor.. Zor kızlar çok zor...
Canım benim sıkma canını ümidini de kaybetme, en yakın zamanda nasip olsun inşallah sana da 🙏

Canım.. Allah en hayırlı zamanı tayin etmiştir. Sen üzme kendini.. Elbet çok güzel bir zamanlama da bu mutlu haberi vermek sana da kısmet olacak.. 🙏🙏

X