Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
Bize dua edin mutlakaaa lutfennn

Ya İnan ki bilmiyorum. Bu sabah test yapayım diye idrar toplamıştım sonra bi baktım kapta kırmızı bir şey var peçeteye sildim pembe geliyor. Ama apron başladı hafiften kesin adet yani testi de yapmadım boşa gitmesin diye
Anladm cnm. Benm de adet gunku kramp akinti ve koku basladi gelir bir saate. Geleck ay insallh artk. Senin cocuk var miydi baska

Teyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
Canım yaa hadi gözün aydın bir kez daha. Keseyi gördün maşallah sağlıkla ilerlesin. İğneye başlattı mi. B-hcg kaç iken gözüktü kese cnm adetin üzerinden kaç gün geçti

Canım yaa hadi gözün aydın bir kez daha. Keseyi gördün maşallah sağlıkla ilerlesin. İğneye başlattı mi. B-hcg kaç iken gözüktü kese cnm adetin üzerinden kaç gün geçti
Canim adettin ustunden 7 gun geçti en son 17sinde beta hcg 1385 çıkmıştı karindan gorundu hatta doktor dedi cok iyi göründü harindan dedi hcgye gore dedi

Hayırlı olsun canım darısı başıma inş ben erken gitmeyeceğim ay sonu nasipse hem bebeği hem keseyi görürüm inş🙏Sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inş

Üzülme canim ocak ayinda da benim oyle oldu gebelik testi pozitif cikti kan tahlili yaptirdim 1.20 çıktı sonra adet oldum kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum yada test bozuktu 🤦‍♀️ insallah bir daha ki ay insallah bebisin sana tutunur ❤
İnşallah artık cidden hiç umudum kalmadı benim herkesin olur da benim olmaz gibi geliyor gerçekten hiç olmayacak gibi hissediyorum. Olsa tam hazır mıyım onu bile bilmezken olmamasına çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum. Gerçekten eksik hissediyorum. Dün silik çizgi gördüğümde bile inanasım gelmemişti hiç umutlanmamıştım😢

Hayırlı olsun canım darısı başıma inş ben erken gitmeyeceğim ay sonu nasipse hem bebeği hem keseyi görürüm inş🙏Sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inş
Ben gittim canim dis gebelik olmadigi kesinlessin diye bidebana igne basliyorlar dogurana kadar vurunuyorum karindan kan sulandirici

Kizlar benm de kirmizilar geldi. Dedigm gibi kimyasal oldu sanrm pozitif cikip sonra adetim gecikmesi bunu getrdi aklima. Bu da iyi bir sey demekki vucut gebelige hazir. 🙄

Canım çok sevindim ya maşallah sana bağışlasın Rabbim yeğenimizi darısı kalp atışlarına oldun inşallah😍 amin canım darısı hepimize inşallah🤲🏻😊

Ben gittim canim dis gebelik olmadigi kesinlessin diye bidebana igne basliyorlar dogurana kadar vurunuyorum karindan kan sulandirici
Bende vuruluyorum ya başladım bana yazdı ilacı öğrendiğim gün kanda bakıp hayırlı olsun tatlım dış gebelik olsa zaten ağrısı çok oluyor karın ağrısı anlıyorsun bir aksilik olduğunu

Bende vuruluyorum ya başladım bana yazdı ilacı öğrendiğim gün kanda bakıp hayırlı olsun tatlım dış gebelik olsa zaten ağrısı çok oluyor karın ağrısı anlıyorsun bir aksilik olduğunu
Aynen sancilar oluyordu lekeler oluyordu bide beta duzgun artmiyordu sonsuz şükür rabbime oyle bi sorun olmadi iğneyide vuruncam artik gülü seven dikenine katlanir yeterki o iyi olsunda

X