Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı marka denemiş sin galiba farklı markada alsana cnm bende 2 gündür aynı marka deniyorum biri bozuktu kırmızılık vardı diğeri bembeyaz farklı markada yapıcam bende yarın, bat tarihine kadar devam bir ümitOyle cnm negatif cikti dun sikik cizgi vardi. İkidir boyle oluyor
Aynen o yüzden pek onemseme ilaçla halloluyor bu progesteron yumurta olmadığı icn mi yoksa.dusuk diyeti yumurta yok bunu doktorlarda tam açıklayamiyor sana diyeceğim eğer gebelik icn acele ediyorsan klomen e başlaman zate tek tedavi var başka tedavi yok bitkisel şeyler kullanmayacaksanSadece burası değil birsürü yere baktım yine çok bişey bulamadım.
Inşallah gönlüne göre olur canimmmBugun 3. Gün
Tesekkur ederm hepimizin insallhInşallah gönlüne göre olur canimmm
Cnm ben birkac gun once fatkli marka denedm pozitif cikti sonraki iki gun yine farkli markalar denedm negatif. Dun ve bugun ayni marka dun pozitif bugun negatif. Bu nedr anlamadm.aynı marka denemiş sin galiba farklı markada alsana cnm bende 2 gündür aynı marka deniyorum biri bozuktu kırmızılık vardı diğeri bembeyaz farklı markada yapıcam bende yarın, bat tarihine kadar devam bir ümit
Fotune. Projuktor. Miratech bunlar negatif gostermisti cnm.gebelik testlerinde hangi markalarda sorun yaşamadınız bari onları alalım
en azından bir ihtimalin var cnm ben daha o silik çizgiyi göremedimCnm ben birkac gun once fatkli marka denedm pozitif cikti sonraki iki gun yine farkli markalar denedm negatif. Dun ve bugun ayni marka dun pozitif bugun negatif. Bu nedr anlamadm.
Hadi yaaa neyse canim bidahaki ayi daha sıkı tutcan artik
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim akıllı sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin Bize de çok dua edin nolurrr.. hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bir gün bizim de Böyle mutluluklarımız olurTeyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
en azından bir ihtimalin var cnm ben daha o silik çizgiy
Benm de geliyor. Canm kramp girdi gun icinde geleck gibi. Neden testlerimz pozitif cikti ya.
Canm ya masallh saglkla kucagina alirsin insalh.Teyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
Amin canım Allah razı olsun ediyorum inanki hep dualarimiz arasinda varsiniz allahim dis gebelikte cektigim seylerden acidi bana galiba sonsuz şükürler olsunSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim akıllı sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin Bize de çok dua edin nolurrr.. hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bir gün bizim de Böyle mutluluklarımız olur
Amin canim allah razi olsunCanm ya masallh saglkla kucagina alirsin insalh.
ay ay ay maşallahhhh rabbım kucagına alamyı nasip etsin:)Teyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
Ya İnan ki bilmiyorum. Bu sabah test yapayım diye idrar toplamıştım sonra bi baktım kapta kırmızı bir şey var peçeteye sildim pembe geliyor. Ama apron başladı hafiften kesin adet yani testi de yapmadım boşa gitmesin diyeBenm de geliyor. Canm kramp girdi gun icinde geleck gibi. Neden testlerimz pozitif cikti ya.
Amin allah razi olsun canimay ay ay maşallahhhh rabbım kucagına alamyı nasip etsin:)