Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogru kuzum bildigin... dunku koyu bugun silik olmus işin kotusu testim bitti valla ezbere caliscaz Bu ay aralıklı tutar insallahh zaten duzenliyiz cunku elbet birinden biri yumurtlamaya yada catlamaya denk gelir elbet
1 er gün arayla değerlendirirsen teste gerek kalmıyor zaten canım hayırlısı artık

Evet cnm birer gun arayla oluyo zaten ayin 14 du gosteriyor takvim ocak ayi 8inde polip aldirdim belki net olmaz diye 20sine kadar devam edicez insallah 👶🏻
Düzenli ilişkiye girildiğinde min. 2 günde bir aslında gerek kalmıyor ovülasyon testlerine ama artısı bazı aylar gerekli büyümeye ulaşamayabiliyor yumurta o yüzden de çatlama olmuyor. Bunu görmek o net koyuluğu ve silikleşmeyi görmek insanı rahatlatıyor ☺️ Bende bu ay deneyeceğim Allah nasip ederse bakalım inşallah muradımıza ereriz 🌸

Hahahhaja 😀😀 onu da aldırayım ben içiririm zorla 😀 ben daha yeni evliyim ama taktım bikere çocuğa istiyorum bide şimdi çocuk Sahibi olmak zorlaştı ertelemek istemedik ondan olması için herşeyi yaparım 😀
Al kuzum al ben de yeni aldım daha kendim içmedim ama eşime denedim etkiliyor gibi 😅 yeni evliymişsin inşallah hersey gönlünce olur canım⭐

Benim yarın çıkacak sonuçlar. Bakalım ne diyecek Dr. Rahim filmi demedi bana. Dese de niyeyse çok korkuyorum ya ben o yaptırmaktan😒
korkmana hiç gerek yok 1-2 dakikalık ağrı hissediyorsun sadece o kadar. tabi ben özelde yaptırdım . yaptıracağın yer de önemli

Takvimim 3 gün sonrayı gösteriyor ama bu ay hayıt otu deniyorum 2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var bugünde yumurtlama dönemimdeki akıntıyı gördüm değerlendiriyorum bugünleri sanki bugün yumurtlama oldu gibi hissediyorum😅
yumurta akı kıvamındaki akıntıdan bahsediyrosun herhalde değil mi

yok canım araştırıldı ama bi sebep bulunmadı. sağlıksız gebelik diyolar
Ya Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah🙏🏻 Arkadaşım da yaptı düşük kan pıhtılaşması demişti de o yüzden sordum canım acaba öyle bişiy mi diye

Ya Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah🙏🏻 Arkadaşım da yaptı düşük kan pıhtılaşması demişti de o yüzden sordum canım acaba öyle bişiy mi diye
Amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin. aslında 3 gebeliğimdede kan sulandırıcı iğne kullanmıştım faydası var zararı yok demişti doktor ama yine düşükler gerçekleşti. sonra pıhtılaşma testi felan yapıldı sonuçtada sadece yatkınlık varmış iğneye bile gerek yokmuş yani

Düzenli ilişkiye girildiğinde min. 2 günde bir aslında gerek kalmıyor ovülasyon testlerine ama artısı bazı aylar gerekli büyümeye ulaşamayabiliyor yumurta o yüzden de çatlama olmuyor. Bunu görmek o net koyuluğu ve silikleşmeyi görmek insanı rahatlatıyor ☺️ Bende bu ay deneyeceğim Allah nasip ederse bakalım inşallah muradımıza ereriz 🌸
İnsallah canim ben netten almistim 13lu ovi testi ocakda kullandim 27itibari o nedenle subata yetmedi almicam ama dedigim uzere denicez nasipte varsa olur elbet allah bilir biz yapmamiz gerekeni yapalim🙂🙂

Amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin. aslında 3 gebeliğimdede kan sulandırıcı iğne kullanmıştım faydası var zararı yok demişti doktor ama yine düşükler gerçekleşti. sonra pıhtılaşma testi felan yapıldı sonuçtada sadece yatkınlık varmış iğneye bile gerek yokmuş yani
Anladım canım ya inşallah bir daha yaşamazsın arkadaş da asprin mi ne kullandı tam hatırlamıyorum ama öyle bişiler demişti sanki

Sizce çatlamiş mi yoksa bu ay yumurta tam gelişmemiş mi acaba🧐 çok koyu bordo olmuyor benim testler su alımını da kesiyorum ama bilemiyorum
20210210_193522.jpg

X