Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tam koyulaşmadan tekrar renk açılmaya başlamış ama aynı saatlerde mi yapıyorsun testleri
Evet aynı saatte yapıyorum bu ay değerlendirmicem çünkü hormon ilacı kullandım korkuyorum bebiş hasta olur diye.
Martı değerlendiricem, testleri bu ay merakımdan yapıyorum çok önemli değil ama yine de insan tam çatlasın istiyor :KK53:

Evet aynı saatte yapıyorum bu ay değerlendirmicem çünkü hormon ilacı kullandım korkuyorum bebiş hasta olur diye.
Martı değerlendiricem, testleri bu ay merakımdan yapıyorum çok önemli değil ama yine de insan tam çatlasın istiyor :KK53:
Anladım canım aynen çatladığını bilmek güzel tabi o testleri ben şu an kullanmıyorum ama bir ara kullandığımda ben de ilk 4 gün hiçbişey çıkmıyordu silik bir çizgi bile çıkmıyordu psikolojimi bozdu😁 Ben de doktora gittim alttan muayene etti ultrsonlu yumurtam küçüktü o zaman doktor demişti ki tahmini yumurtlama tarihinde gel bakalım tekrar iyi büyümüşse çatlatma iğnesiyle denersin demişti . Denedim ve gene olmamıştı malesef benim🤷🏻‍♀️ Benim de bu ay umudum yok çünkü hiç düzenli ilişki olamadı hepimizin umutları Mart’ta 😁🙏🏻

Anladım canım aynen çatladığını bilmek güzel tabi o testleri ben şu an kullanmıyorum ama bir ara kullandığımda ben de ilk 4 gün hiçbişey çıkmıyordu silik bir çizgi bile çıkmıyordu psikolojimi bozdu😁 Ben de doktora gittim alttan muayene etti ultrsonlu yumurtam küçüktü o zaman doktor demişti ki tahmini yumurtlama tarihinde gel bakalım tekrar iyi büyümüşse çatlatma iğnesiyle denersin demişti . Denedim ve gene olmamıştı malesef benim🤷🏻‍♀️ Benim de bu ay umudum yok çünkü hiç düzenli ilişki olamadı hepimizin umutları Mart’ta 😁🙏🏻
Mart kedisi oluciz😁😎🐈

Canım bence sen tam olarak yumurtlamadin. Yarın aynı saatte bir daha yapmanı tavsiye ederim. Yarın tam koyu olacağını düşünüyorum

Sizce çatlamiş mi yoksa bu ay yumurta tam gelişmemiş mi acaba🧐 çok koyu bordo olmuyor benim testler su alımını da kesiyorum ama bilemiyorum
Eki Görüntüle 2780852
Canım bi sabah bi akşam yapmaman gerek böyle göremezsin her gün aynı saatte genelde 12 ile 16 arası öğlen veya akşam 20 ile 22 saatleri arası yapacağın zaman 1 saat önce su alımını kes canm yumurtlamayı öyle doğru bi şekilde görürsün inşallah

evet doğal yollardan hamile kalabilmek de bir mesele. sonraki mesele gebeliğin devam etmesi.
Cidden benimde bir düşüğüm var( boş gebelik). Gebe kalacakmıyız, beta hcg yükselecek mi, kese görünecek mi? Bunlar da çok yıpratıcı süreçler bilmiyorum düzen değişti yediğimiz hormonlu gıdalar, çevresel faktörler gebe kalmak bile zorlaştı kalsan da sağlıkla doğurmak. Allah her birimize sağlıkla bebeklerimizi kucağıza almayı nasip etsin. Zor süreç

Sizce çatlamiş mi yoksa bu ay yumurta tam gelişmemiş mi acaba🧐 çok koyu bordo olmuyor benim testler su alımını da kesiyorum ama bilemiyorum
Eki Görüntüle 2780852
Moralini bozmak istemem ama yumurtan olması gereken büyüklüğe ulaşmadan çatlamış gibi görünüyor. Çünkü T çizgisi C kadar koyu olmalı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

benim hiç umudum yok :110: ilk bebeğimde de 3 sene olmamıştı. şimdi yine aynı şekilde 3 senedir olmuyor. kendiliğinden olacak olsa çoktaaan olurdu diye düşünüyorum. bir iki ay yalandan deneyip aşılama ve tüp yoluna giricem sanırım

Cidden benimde bir düşüğüm var( boş gebelik). Gebe kalacakmıyız, beta hcg yükselecek mi, kese görünecek mi? Bunlar da çok yıpratıcı süreçler bilmiyorum düzen değişti yediğimiz hormonlu gıdalar, çevresel faktörler gebe kalmak bile zorlaştı kalsan da sağlıkla doğurmak. Allah her birimize sağlıkla bebeklerimizi kucağıza almayı nasip etsin. Zor süreç
Aynı şeyleri yaşamışız cnm bn yeni evliyim martın sonu 1 yıl olacak evleneli 1 aralıkta kürtaj oldum boş gebelikten şuan istiyoruz geçen ay olmadı bu aya kaldı ama çokta korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan allaha şükredip tevekkül ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

beslenmeden stresli yaşamdan kaynaklı tamamen. eskilerimizden bu kadar çocuksuz insan yok. elbet var ama tek tük

Aynı şeyleri yaşamışız cnm bn yeni evliyim martın sonu 1 yıl olacak evleneli 1 aralıkta kürtaj oldum boş gebelikten şuan istiyoruz geçen ay olmadı bu aya kaldı ama çokta korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan allaha şükredip tevekkül ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Hiç korkmayın inanın çoğu ilk gebeliklerin ilki boş gebelik oluyor. Hem araştırdım hemde doktorlar da aynı yönde konuşuyor. İçinizi ferah tutun 🙏🏻

beslenmeden stresli yaşamdan kaynaklı tamamen. eskilerimizden bu kadar çocuksuz insan yok. elbet var ama tek tük
Kesinlikle katılıyorum. Çokca da kafaya takıyoruz sanırım buda hormonlarımızı etkliyor. Benim ilk düşüğümde tatil dönüşü olmuştu kafamda yoktu hiç inanın.

Hanımlar benim adetle birlikte 11. Günüm . Az önce yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi. Ovulasyonum daha gelmedi. Sizce yumurtladim mı yoksa yumurtlamaya mı çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar size bisry sorabilirmiyim kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum ya ben bugün doktora gitim devlet hastanesine muayne oldum rahmin iyi dedi bi sıkıntı yok dedi hormon testi yaptırdım ondada yumurta tembelliğin var dedi ama yumurtalarimla ilgili ilac vermedi sadece bana flobit asit verdi bide 18 gun sonra tekrar gelirsin yumurtalarına bakarız dedi eger kendiliğinden çatlıyorsa diye zaten 18 gun sora ne ise yarayacaki benim adetime 1 hafta falan kalmış olacak bide 16 şubata kendi doktoruma randevum var sizce ne yapmalıyım kendi doktorumami gidiyim yoksa bu doktorumamı

X