Kızlar merhaba, Bende şubat sonunda hamile kalanlardanım, Allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar zor olduğunu biliyorum beklemenin çok strestli.. Benim size tavsiyem ovülasyon testini kesin kullanın ve yumurtlama olmayanlar yumurtlama masajı yapabilir kendine .youtube'da vidiolar mevcut. Birde ben soğan kürü denediğim ay oldu 2 günde bir soğan suyu içitim sabah ve akşam olmak üzere o sıralar çok akıntım olmuştu enfenksiyon varsa söktüğünü düşünüyorum. Onun haricinde en büyük etken stres gerçekten stres yapınca olmuyor. ben bu ay taşınma durumum olduğu için çok düşünmemeye çalıştım oluruna bırakmıştım , fakat belirtileri çok erken hissedenlerdenim ilk haftadan belirtilerim olmaya başladı. Ağzımdan acı su geldi, yumurtalıklarımda geçmeyen ve adet gününe kadar kadar süren sancı ve kramplar, göğüslerimde sadece hassaslaşma vardı, büyüme ve koyulaşma olmadı. Birde sebze ağırlıklı beslendim c vitamini propolis çinko,arı sütü kullandım. hepsinin etken olduğunu düşünüyorum.. Yaptıklarım bunlar Allah burda isteyen herkese nasip etsin