Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, Bende şubat sonunda hamile kalanlardanım, Allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar zor olduğunu biliyorum beklemenin çok strestli.. Benim size tavsiyem ovülasyon testini kesin kullanın ve yumurtlama olmayanlar yumurtlama masajı yapabilir kendine .youtube'da vidiolar mevcut. Birde ben soğan kürü denediğim ay oldu 2 günde bir soğan suyu içitim sabah ve akşam olmak üzere o sıralar çok akıntım olmuştu enfenksiyon varsa söktüğünü düşünüyorum. Onun haricinde en büyük etken stres gerçekten stres yapınca olmuyor. ben bu ay taşınma durumum olduğu için çok düşünmemeye çalıştım oluruna bırakmıştım , fakat belirtileri çok erken hissedenlerdenim ilk haftadan belirtilerim olmaya başladı. Ağzımdan acı su geldi, yumurtalıklarımda geçmeyen ve adet gününe kadar kadar süren sancı ve kramplar, göğüslerimde sadece hassaslaşma vardı, büyüme ve koyulaşma olmadı. Birde sebze ağırlıklı beslendim c vitamini propolis çinko,arı sütü kullandım. hepsinin etken olduğunu düşünüyorum.. Yaptıklarım bunlar Allah burda isteyen herkese nasip etsin :KK200:
Harika 😍 Allah sağlıkla kavuştursun bebişine canım😊 Darısı bizlere inşallah.Soğan kürü demişsin sağ tarafımda benim 1 mm miyom var acaba bir zararı oluyor mu miyomlara

Harika 😍 Allah sağlıkla kavuştursun bebişine canım😊 Darısı bizlere inşallah.Soğan kürü demişsin sağ tarafımda benim 1 mm miyom var acaba bir zararı oluyor mu miyomlara
Amin canım çok teşekkür ederim ❤️ hiç bilgim yok maalesef, netten araştır istersen yanlış bilgi vermek istemem

Büyük ihtimalle öyle olur canım
Bana da doktorum günaşırı ilişki demişti ama ben uyamadım hiç bu ay. Bir üst üste oldu bir 4 gün arayla oldu saçmasapan oldu😅 Ama bu kez kararlıyım çok dikkat edicem günaşırı olmasına . Bir de kocalarınıza çakşır ya da keçiboynuzu tükettirin bizimki huysuz her zaman içmiyor ama çakşırı içerse o gün akşamında saldıray gibi oluyor valla😅

Ovulasyon testine başladım. Bi de böyle deneyelim madem. 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210211_122841.jpg
    IMG_20210211_122841.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 28
Bana da doktorum günaşırı ilişki demişti ama ben uyamadım hiç bu ay. Bir üst üste oldu bir 4 gün arayla oldu saçmasapan oldu😅 Ama bu kez kararlıyım çok dikkat edicem günaşırı olmasına . Bir de kocalarınıza çakşır ya da keçiboynuzu tükettirin bizimki huysuz her zaman içmiyor ama çakşırı içerse o gün akşamında saldıray gibi oluyor valla😅
Hahahhaja 😀😀 onu da aldırayım ben içiririm zorla 😀 ben daha yeni evliyim ama taktım bikere çocuğa istiyorum bide şimdi çocuk Sahibi olmak zorlaştı ertelemek istemedik ondan olması için herşeyi yaparım 😀

Soğan kürüde kullanayım dedim midem bulandı içemedim ya 😀🤭

Kizlar deminki yaptigim ovulasyon ve dunki .. takvimde 2 gun sonra yumurtlama gösteriyor

Eklentiler

• 835CAFFC-7399-4C4E-8CD9-5F626D8EFF6D.jpeg
    835CAFFC-7399-4C4E-8CD9-5F626D8EFF6D.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 27
En iyisi ovu testi canım ben ilkkez şubatta kullandım takvimdekinden 1 hafta önce gördüm yumurtlamamı inşallah bu ay alırız güzel haberleri
En son 6 ay önce yapmıştım. O zamanlar ilk denemeydi tabi korunmasız. 7.ayı da pas geçtik. Kasık ağrım ve akıntıdan anlıyorum ama bu ay bi şans vereyim dedim. Nasip artık.

X