- 7 Ocak 2021
- 246
- 317
- 35
Aminn canim insallah cumlemizin dualari kabul olurO icten dualarinizi Rabbim kabul etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canim insallah cumlemizin dualari kabul olurO icten dualarinizi Rabbim kabul etsin insallah
Bebegi cok istemiyor mu? o zaman destek olcak sizeAnlamiyor anlamiyor hic oyun yaptığımı arkasina sigindigimi dusunuyor gozumde yas kalmadi hala bana neler diyor birbirimizi bir tek anlariz
Cok cok istiyordu bugun sinirliydim ters ters konusunca kac gunun acisi cikti resmen bir de benim esim cok aksi inat kustu mu arkasina donmez gidip ozur de diledim ama yokBebegi cok istemiyor mu? o zaman destek olcak size
Hiç öyle düşünmeyin inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah pozitifi görürsünüz bunlar geçer unutursunuz biran önce barışırsınız o kadar zor ki şu süreç tüm hormonlarımız alt üst oluyorKalmadi sabir filan canim ben 8 gun evden cikmadim diyorum anla beni de ciksaydin diyor es cok onemli bosanmayi bile dusundum
Allah razi olsun cok tesekkur ederim insallah esim de sizler gibi dusunup ince olabilysedi sizlerin de kafasini sisirdim hakkinizi helal edin bu aksam duanizda bana da yer acin lutfenHiç öyle düşünmeyin inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah pozitifi görürsünüz bunlar geçer unutursunuz biran önce barışırsınız o kadar zor ki şu süreç tüm hormonlarımız alt üst oluyor
Ne demek her zaman bizi bizden başka kimse anlamıyor bu süreci yaşamayan anlamaz üzülme ama olur mu ağlama bebişini düşün iki gün sonra pişman olur eşin ben ne yaptım der bugünleri atlatın biran önce inşallahAllah razi olsun cok tesekkur ederim insallah esim de sizler gibi dusunup ince olabilysedi sizlerin de kafasini sisirdim hakkinizi helal edin bu aksam duanizda bana da yer acin lutfen
En iyisi biraz sessiz kalmak duzelir canim merak etmeCok cok istiyordu bugun sinirliydim ters ters konusunca kac gunun acisi cikti resmen bir de benim esim cok aksi inat kustu mu arkasina donmez gidip ozur de diledim ama yok
Bir kaç yazı okudum ve diğer sayfalarda gördüğüm değerlere göre evet ikiz gebelik gibi.Kizlar bugun 12. Gun 998 cikti sonucum ikiz olabilir mi cift embriyo transfer edilmisti
Evet bi mutlu haberde benden benimde pozitifBen de burda gebe olan arkadaşlar demiş ondan dolayı dikkatimi çekti. Belirti mi bilmiyorum dediğim gibi.
Ay harika haber gozunuz aydinnn cok sukur kan mi verdinizListeye benide ekleyin bende hamileyimmmmmmm
Evet 7. Gunum bugun 3.gun emriosu cift transfer 17.5 cikti sonucAy harika haber gozunuz aydinnn cok sukur kan mi verdiniz
Cok sukurrr cok sevindimm3 gun once de yapmistiniz dmiiEvet 7. Gunum bugun 3.gun emriosu cift transfer 17.5 cikti sonuc
Evet 7. Gunum bugun 3.gun emriosu cift transfer 17.5Ay harika haber gozunuz aydinnn cok sukur kan mi verdiniz
2 gun önce 2.70 çıkmıştıCok sukurrr cok sevindimm3 gun once de yapmistiniz dmii
Insallah ikisi de tutmusturEvet 7. Gunum bugun 3.gun emriosu cift transfer 17.5 cikti sonuc
Baya artmis evet katlanmis ikisi de tutunmustur insalhhhhEvet 7. Gunum bugun 3.gun emriosu cift transfer 17.5
2 gun önce 2.70 çıkmıştı
Rabbim herkesi sevindirsin agladim hüngür hüngür sevincen Rabbim cumlesine nasio etsinCok sukurrr cok sevindimm3 gun once de yapmistiniz dmii
Amin canim cok guzel umut oluyorsunuz pozitifleri gordukceRabbim herkesi sevindirsin agladim hüngür hüngür sevincen Rabbim cumlesine nasio etsin
Bu blog uğurluAmin canim cok guzel umut oluyorsunuz pozitifleri gordukce