- 7 Ocak 2021
- 246
- 317
- 35
Ben cikardim alimganlik yaptim cok buyudu cok bikmis benden cok sabrediyormus kac kez gittim ozur diledim agza alinmayacak seyler soyledi bebegimiz artik yok yapma dedikce beddua etti cok agladimNe oldu canim ne kavgasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cikardim alimganlik yaptim cok buyudu cok bikmis benden cok sabrediyormus kac kez gittim ozur diledim agza alinmayacak seyler soyledi bebegimiz artik yok yapma dedikce beddua etti cok agladimNe oldu canim ne kavgasi
Kalmadi sabir filan canim ben 8 gun evden cikmadim diyorum anla beni de ciksaydin diyor es cok onemli bosanmayi bile dusundumCanım şu süreç çok zorlu doğru hormonlardan biz biz değiliz zaten ama eşinle aranı bozma dayanın az kaldı o da belki bunaldı karşılkklı birbriinizi anlayın sabırrr
Imsallah bu strese aglamaya benledir ama Allah diyorum sadeceHic moralinizi bozmayin su ilaclardan bu surecten gercekten cok hassasiz sinirlenebiliyoruz alinip kirilabiliyoruz cok normal
Bebek olmadigini nerden biliyrsnz insallah vardir :daha anlayisli olmasi lazim cunku hormonlar insani cok etkiliyorBen cikardim alimganlik yaptim cok buyudu cok bikmis benden cok sabrediyormus kac kez gittim ozur diledim agza alinmayacak seyler soyledi bebegimiz artik yok yapma dedikce beddua etti cok agladim
Aynı ben. Bugün eşim bana türk kahvesi yapmadı diye trip attım konuşmadım. Biz biz diiliz inan ki. Umudumuz onlara bağlı değil ayrıca sen moralini bozma canım...Kizlar esimle cok buyuk kavga ettik.Simdi konusmuyoruz benim artik umudum bitti yarin gidip ogrenip kurtulacam en azindan su hormon takviyesini alip daha da kotu olmam cok uzgunum cok
Bosanma falan su surecte dusunmeyn sakin kafayla konusun dua edin hersey duzelir insallahKalmadi sabir filan canim ben 8 gun evden cikmadim diyorum anla beni de ciksaydin diyor es cok onemli bosanmayi bile dusundum
Ama cok beddua etti insallah yoktur diye cok kirildim hormonlar normal degil deyince agza alinmayacak hakaretler isittimBebek olmadigini nerden biliyrsnz insallah vardir :daha anlayisli olmasi lazim cunku hormonlar insani cok etkiliyor
Amin insallahBosanma falan su surecte dusunmeyn sakin kafayla konusun dua edin hersey duzelir insallah
Anlayissiz davranmis biraz sakin kafasi yerine gelince pisman olurAma cok beddua etti insallah yoktur diye cok kirildim hormonlar normal degil deyince agza alinmayacak hakaretler isittim
Ben o yuzden trip atsam suratjma bakmaz cok aksiAynı ben. Bugün eşim bana türk kahvesi yapmadı diye trip attım konuşmadım. Biz biz diiliz inan ki. Umudumuz onlara bağlı değil ayrıca sen moralini bozma canım...
Evet kesinlikle dua edin nolur gucum kalmadiAnlayissiz davranmis biraz sakin kafasi yerine gelince pisman olur
Duamiz seninle insallah mucizen de seninledir canimEvet kesinlikle dua edin nolur gucum kalmadi
O zaman ona bipppppp diyorum. Sen yine de moralini bozma. O sabinin kısmetini kimse engelleyemez...Ama cok beddua etti insallah yoktur diye cok kirildim hormonlar normal degil deyince agza alinmayacak hakaretler isittim
Aminn insallah cok tesekkjr ederim Allah razi olsun iyi ki varsiniz Allahtan baska kimsem yok bu sehirde cunkuDuamiz seninle insallah mucizen de seninledir canim
inşallah vardır canım vardır da sana tutunacak dal olur dağ olur arkanda Allahım nasip etsin sanaAma cok beddua etti insallah yoktur diye cok kirildim hormonlar normal degil deyince agza alinmayacak hakaretler isittim
Kesinlikle cok haklisiniz insallah minigim guclu bir sekilde tutunmayi basarmistirO zaman ona bipppppp diyorum. Sen yine de moralini bozma. O sabinin kısmetini kimse engelleyemez...
Amin insallah oyle yurekten istiyorum ki gozumde yas dilimde dua kalmadiinşallah vardır canım vardır da sana tutunacak dal olur dağ olur arkanda Allahım nasip etsin sana
Insallah bu surecte insan kendini cok yalniz hissediyor butun hormonlar bize butun surec biz de ilerliyor tup bebek hic kolay degil eslerin de bizi yeterince anlamadigini dusunmemiz de normalKesinlikle cok haklisiniz insallah minigim guclu bir sekilde tutunmayi basarmistir
O icten dualarinizi Rabbim kabul etsin insallahAmin insallah oyle yurekten istiyorum ki gozumde yas dilimde dua kalmadi
Anlamiyor anlamiyor hic oyun yaptığımı arkasina sigindigimi dusunuyor gozumde yas kalmadi hala bana neler diyor birbirimizi bir tek anlarizInsallah bu surecte insan kendini cok yalniz hissediyor butun hormonlar bize butun surec biz de ilerliyor tup bebek hic kolay degil eslerin de bizi yeterince anlamadigini dusunmemiz de normal