- 13 Mart 2021
- 295
- 172
Bende 28 yasindayim cift embriyo oldumBen 25 yaşındayım çift embriyo transfer oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 28 yasindayim cift embriyo oldumBen 25 yaşındayım çift embriyo transfer oldum
Gebelik var mı peki ne durumdasınızBende 28 yasindayim cift embriyo oldum
Beni de ekler misiniz listeye?Iyi akşamlar, yarın listemize yeni eklenmek isteyen arkadaşlarımızı , bize güzel haberler verecek olan ve veren arkadaşlarımızı ve listeden çıkmak isteyenler varsa onların da güncellemelerini yapacağım. Sevgiler.....
Ben de onceki gebelikte vurdum karnima kan sulandirici heralde dr oyle dedi 4 parmak gobek delikten asagi dogru vuruyordum ama dr sordum bisey olmaz nasil istersen vur birgun sag tarafima birgin sola vuruyordum snr biraktim dedi onu vurdukca lekelemen oluyo biraktim sonraProlutex bende vuruluyorum ama ben koldan vuruyorum. Göbekten hiç vurmadım
Beklemedeyim carsamba belli olur evde und idrar test yaptim cikmadi 8 inci gunimde ama 3 gunlik emriyosuyduGebelik var mı peki ne durumdasınız
Ay darısı bana, o kadar yoruldum ki ben sabah akşam birde benim, göbekten vuramıyorum ben tikim var. Kollarımda derman kalmadı resmenBen de onceki gebelikte vurdum karnima kan sulandirici heralde dr oyle dedi 4 parmak gobek delikten asagi dogru vuruyordum ama dr sordum bisey olmaz nasil istersen vur birgun sag tarafima birgin sola vuruyordum snr biraktim dedi onu vurdukca lekelemen oluyo biraktim sonra
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahKizlar bugun 12. Gun 998 cikti sonucum ikiz olabilir mi cift embriyo transfer edilmisti
İdrar testine güvenme canım. benim nagatif çıktı idrar testinde, kanda pozitifi çıktı. Transferin 14 günü oldu. Haftaya keseyi görmeye gidecegim. BakalımBeklemedeyim carsamba belli olur evde und idrar test yaptim cikmadi 8 inci gunimde ama 3 gunlik emriyosuydu
Insallah kac aylik hamilesinizAy darısı bana, o kadar yoruldum ki ben sabah akşam birde benim, göbekten vuramıyorum ben tikim var. Kollarımda derman kalmadı resmen
Beni de ekler misiniz listeye?
5 Mart transfer
2 tane 3. gün embriyosu
İlk deneme
8. gün hcg 119.9
Masallah Canim ciddisinmi ayy bana umut oldunuz idrarda cikmiyabiliyo insallah benimkilerde tutmusturİdrar testine güvenme canım. benim nagatif çıktı idrar testinde, kanda pozitifi çıktı. Transferin 14 günü oldu. Haftaya keseyi görmeye gidecegim. Bakalım
Hayırlı olsun7.gun 17.5 3.gun emriosu
Gerçekten 3 tane yaptım hemde 9 gün transferin negatif çıktı sonra gittim kan verdşö 134 çıktı. 12 gün tekrarladım kanı 580 çıktı yarın tekrar verecegim kan . İnşallah canım tutunmustur bebişin sanaMasallah Canim ciddisinmi ayy bana umut oldunuz idrarda cikmiyabiliyo insallah benimkilerde tutmustur
İnan bilmiyorum 14 gün oldu transferime, keseyi görelim hesaplayalım dedi doktor. Son adete göre mi hesaplanıyor transfere göre mi bilmiyorum. Yeniyim amaInsallah kac aylik hamilesiniz
Ya tebriklerrrrrrrrKizlar bugun 12. Gun 998 cikti sonucum ikiz olabilir mi cift embriyo transfer edilmisti
Ben onceden tup bebek yaptigim icin ilk gebelikte son adetimi hesabliyordu drİnan bilmiyorum 14 gün oldu transferime, keseyi görelim hesaplayalım dedi doktor. Son adete göre mi hesaplanıyor transfere göre mi bilmiyorum. Yeniyim ama
Evet Canim olabilirYa tebriklerrrrrrrr
Seninki iki emriyomu cunki baya yuksek cikmisGerçekten 3 tane yaptım hemde 9 gün transferin negatif çıktı sonra gittim kan verdşö 134 çıktı. 12 gün tekrarladım kanı 580 çıktı yarın tekrar verecegim kan . İnşallah canım tutunmustur bebişin sana
O zaman 4 +2 şuan 5. Haftaya gidiyoruzBen onceden tup bebek yaptigim icin ilk gebelikte son adetimi hesabliyordu dr