- 7 Ocak 2021
- 246
- 317
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah hayirli olsun saglikla devam etsin insallahMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, iyi haberlere çok sevindim ben de güzel bir haber vereyim 5 Martta dondurulmuş 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi dün 8. günümdü dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı tabii hemen hastaneye gittim hcg 119.9 doktorumu aradım şu an var ama sen 17sinde tekrar yap dedi o 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Herkesten güzel haberler bekliyorum ❤❤
Cikar kanda doye dusunuyorumKizlar yarin tam 1 hafta oluyorntransferin test versem cikar mi
Biz topic olarak hamişleri çok severiz. Hoşgeldin aramıza... hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, iyi haberlere çok sevindim ben de güzel bir haber vereyim 5 Martta dondurulmuş 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi dün 8. günümdü dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı tabii hemen hastaneye gittim hcg 119.9 doktorumu aradım şu an var ama sen 17sinde tekrar yap dedi o 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Herkesten güzel haberler bekliyorum ❤❤
Çok teşekkürlerMasallah hayirli olsun saglikla devam etsin insallah
Hoş buldum Çok teşekkürler ❤Biz topic olarak hamişleri çok severiz. Hoşgeldin aramıza... hayırlı olsun canım
Beni de ekler misiniz arkadaşlar. İlk deneme.Aa ne güzel tablo yapmışsınız. Beni de ekler misiniz?
ilk deneme
5. gün embriyo
6 mart transfer
İnş sonuç da pozitif derim sonra
3. Gün çıkmayabiliyor inşallah çarşamba günü pozitifi görürsünüzBen de geçen hafta cuma günü transfer oldum kızlar. 3 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi. 2 3 gündür kahverengi lekelenmem vardı bugün biraz pembe gibi geldi, bugun 9. Gün gidip kan testi verdim negatif çıktı. Normalde test günüm çarşamba ama az da olsa çıkardı değil mi?
Canım benim 8 yaşında kızım var o da tüp bebek yöntemiyle oldu transferden sonra benim de olmuştu, korkma içini ferah tutKızlar transferımın yrdıncı gunu kahverengı akımtım geldı boyle yasayan varmı
Bende baş ağrısı var kaç gündür. Ondan herhaldeS sweetyeva @_Citlembik_ Estrofem sizlerde herhangi bir yan etki yaptı mı kızlar? Beni ateş ter basıyor sürekli
İnşallah teşekkür ederimm3. Gün çıkmayabiliyor inşallah çarşamba günü pozitifi görürsünüz
Valla dun butun gece atesim vardi sabah gecti bant kullaniyorum sadece ben ona yordum hasta falan deglm çünkü hormon ilaclari boyle seyler yapablrBende baş ağrısı var kaç gündür. Ondan herhalde
Ne oldu canim ne kavgasiKizlar esimle cok buyuk kavga ettik.Simdi konusmuyoruz benim artik umudum bitti yarin gidip ogrenip kurtulacam en azindan su hormon takviyesini alip daha da kotu olmam cok uzgunum cok
Canım şu süreç çok zorlu doğru hormonlardan biz biz değiliz zaten ama eşinle aranı bozma dayanın az kaldı o da belki bunaldı karşılkklı birbriinizi anlayın sabırrrKizlar esimle cok buyuk kavga ettik.Simdi konusmuyoruz benim artik umudum bitti yarin gidip ogrenip kurtulacam en azindan su hormon takviyesini alip daha da kotu olmam cok uzgunum cok
Hic moralinizi bozmayin su ilaclardan bu surecten gercekten cok hassasiz sinirlenebiliyoruz alinip kirilabiliyoruz cok normalKizlar esimle cok buyuk kavga ettik.Simdi konusmuyoruz benim artik umudum bitti yarin gidip ogrenip kurtulacam en azindan su hormon takviyesini alip daha da kotu olmam cok uzgunum cok