- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
Aaa o nasıl oluyor acabaÖyle idi ve emriyolar koyulacagi gün hala yumurtlamaya devam ettiğim için koyulmadi. Malesef iki adet ertelendi sağlık olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa o nasıl oluyor acabaÖyle idi ve emriyolar koyulacagi gün hala yumurtlamaya devam ettiğim için koyulmadi. Malesef iki adet ertelendi sağlık olsun
Benimki 8.gune verdiKızlar listede 5.gün 1 embriyo olanların doktoru 12 gün sonrasına gün vermiş. Benım doktorum 9.gün de çıkar sma 10.gün kan ver dedi. Zaten 12 nedir kimse dayanamaz o kadar gün
İyiymiş ben de 7 de kan vereyim diyorum erken mi olur acaba tek embriyoBenimki 8.gune verdi
Dayanamazsan ver 8de cikiyosa 7dede cıkar belkiİyiymiş ben de 7 de kan vereyim diyorum erken mi olur acaba tek embriyo
Yerleşmeden dolayı olan kanamadır inşallah benimde de ilk transferimde iki gün kanamam olmuştu ilk pembe başladı sonra kahverengiye dönüp bitmişti pozitifi görürsünüz inşallahMerhaba benim cok umudum yok dun kanamam oldu bende erkenden gidecegim yinede sanirim 10 11gibi sonucu ogrenirim. Sizlerinde umarim pozitif olur
Özel hastanelerde hafta içi hafta sonu deişmiuor kan verebiliyorız aynı ücrete herhalde dimi. Ben bi kez e 2 lh için pazar gittim 500 tl hesap çıkardılar 100 tl yerineDayanamazsan ver 8de cikiyosa 7dede cıkar belki
Ayni olur beta hcg degismez cnmÖzel hastanelerde hafta içi hafta sonu deişmiuor kan verebiliyorız aynı ücrete herhalde dimi. Ben bi kez e 2 lh için pazar gittim 500 tl hesap çıkardılar 100 tl yerine
O zaman ya cumartesi gideyim ya pzar. Dün transfer oldum . Nası beklıcez bakalım bir hafta evde patlar insanAyni olur beta hcg degismez cnm
Gececek insallah sonu guzel olsun daolmadi evde idrar denersnz 7 8 gun ya da direk kan insallah tutunur bebisinzO zaman ya cumartesi gideyim ya pzar. Dün transfer oldum . Nası beklıcez bakalım bir hafta evde patlar insan
İdrardan çok korkuyorum ya bu zamana kadar hep tek çizgi görmekten dolayıGececek insallah sonu guzel olsun daolmadi evde idrar denersnz 7 8 gun ya da direk kan insallah tutunur bebisinz
Kan. Daha kesin olur insallah pozitif olur,)İdrardan çok korkuyorum ya bu zamana kadar hep tek çizgi görmekten dolayı
İnşallah siz ne durumdasınızKan. Daha kesin olur insallah pozitif olur,)
22sinde kontrolum olcak daha benm,)İnşallah siz ne durumdasınız
Test gününe de bayağı var. İnşallah geç döllenme olmuştur dualarına devam etmelisin allahım yüzünü güldürsün. Neden 3 koydular acaba siz mi istednizBen de geçen hafta cuma günü transfer oldum kızlar. 3 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi. 2 3 gündür kahverengi lekelenmem vardı bugün biraz pembe gibi geldi, bugun 9. Gün gidip kan testi verdim negatif çıktı. Normalde test günüm çarşamba ama az da olsa çıkardı değil mi?
Amh düşüklüğü var bende. Cok fazla yumurtam oluşmuyor. İlkinde de 2 tane konulmuştu. Kaliteleri de 2. Kalite filan oluyor sanırım. Bana sordu dr 2 mi koyalım 3 mü diye ben 3 istedim.Test gününe de bayağı var. İnşallah geç döllenme olmuştur dualarına devam etmelisin allahım yüzünü güldürsün. Neden 3 koydular acaba siz mi istedniz
İhtimal artsın diye anladım. İnşallah pozitifi görürsünüz hafta içiAmh düşüklüğü var bende. Cok fazla yumurtam oluşmuyor. İlkinde de 2 tane konulmuştu. Kaliteleri de 2. Kalite filan oluyor sanırım. Bana sordu dr 2 mi koyalım 3 mü diye ben 3 istedim.
İnşallah teşekkür ederim iyi dileklerin içinİhtimal artsın diye anladım. İnşallah pozitifi görürsünüz hafta içi