- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.193
- 38
Çok tebrik ederim :) Sağlıkla alın kucağınıza :)Ben test yaptım pozitif insallah yarın kan vercem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tebrik ederim :) Sağlıkla alın kucağınıza :)Ben test yaptım pozitif insallah yarın kan vercem
Cok şükür bugun pozitif gunu yarin da oyle olsun insallahh
Çok tebrik ederim :) Sağlıkla alın kucağınıza :)
Wowwwtebrikler..... Desenize yarın cümbüş var burada.. hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen test yaptım pozitif insallah yarın kan vercem
Merhaba benim cok umudum yok dun kanamam oldu bende erkenden gidecegim yinede sanirim 10 11gibi sonucu ogrenirim. Sizlerinde umarim pozitif olurGünaydın kızlar :)
@The best @agustos72 @nejlaa 86 MinigimiziBeklerken B bebeqimyoldamrc Emelguclu89 7mizin yarın test günü :) Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Sabah erkenden gideceğim ben kan vermeye. İnşallah yarın burası cennet olur :)
Buralar hep hamiş dolacak maşallah Allahım çoğaltsınBen test yaptım pozitif insallah yarın kan vercem
Wowwwtebrikler..... Desenize yarın cümbüş var burada.. hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu arada listeye beni eklemissiniz tsk ederimm. Iki embryo koydular bana onun haricinde digerleri dogru:)Günaydın kızlar :)
@The best @agustos72 @nejlaa 86 MinigimiziBeklerken B bebeqimyoldamrc Emelguclu89 7mizin yarın test günü :) Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Sabah erkenden gideceğim ben kan vermeye. İnşallah yarın burası cennet olur :)
Aminnnn, ben çalıştığım için kan testimi vermeye saat 2.30 gibi gidebileceğim.Sizin test sonuçlarınız çıkmış olur bile Güzel haberler verelim lütfen yaGünaydın kızlar :)
Insallah bu grupla topluca hamisler grubu acariz ne guzel olurBuralar hep hamiş dolacak maşallah Allahım çoğaltsın
İnşallah canım ya yıllar sonra bakarız bizi konuşurlar vay bee derlerInsallah bu grupla topluca hamisler grubu acariz ne guzel olur
Beni anlarsın o zaman ilk defa gördüm.Canimm gozunaydinn saglicakla kucagina al inşallahhh bende 1.5yili gecti nerdeyse hic pozitif goremedim ben olsam 10tane bile test yapardim darisi basimiza
Ay ne güzel ne bereketli gün canım hayırlı olsunBen test yaptım pozitif insallah yarın kan vercem
Ay ne güzel ne bereketli gün canım hayırlı olsun
Benimde test gunum 27mart olacak inşallahhh tadarim bu duyguyuBeni anlarsın o zaman ilk defa gördüm.
Ahaha süper iyi etmişsinizSaol canım. Sabah senin testleri gördüm eşime dedim bak benim 12. Gün çıkar gaza geldi aldı testi
Öyle idi ve emriyolar koyulacagi gün hala yumurtlamaya devam ettiğim için koyulmadi. Malesef iki adet ertelendi sağlık olsunMaşallah ne kadar güzel yumurta toplanmis benim 0.40 2 tane toplandı onların da akıbeti belli değil hayırlısı artık
Gözün aydııın olsun harika yaaaBen test yaptım pozitif insallah yarın kan vercem