- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
Yaaaaaa darısı senin başına inşallahTamam ama zaten ya
Tamam canım ama ben biliom yazcam seni de listeyee. Heheheh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa darısı senin başına inşallahTamam ama zaten ya
Tamam canım ama ben biliom yazcam seni de listeyee. Heheheh..
Aminnnn aminnn dedim ya hep birlikte güzel haberler vereceğiz...Yaaaaaa darısı senin başına inşallah
Ver bakalım kan senin çıkarsa bende veririm ama çıkmazsa da üzülme çok erken çünküBenim 3 taze transfer
Gozun aydiAlıp geliyorum hemen
Demistim yanilmam ben gozun aydin belirtiler hadiii
Ben yanilmam hadi gozun aydin belirtilee
Belirtin varmıydı canimYaaaaaa darısı senin başına inşallah
Sadece karnım ağrıdı benim 6.gunden itibaren ama çok fena bir şekilde. 6.7.gün ishal oldum ara ara da karnım ağrıyor başka da hiçbir şey olmadıGozun aydi
Demistim yanilmam ben gozun aydin belirtiler hadiii
Ben yanilmam hadi gozun aydin belirtilee
Ben tam tersi kabizim hayirlisi olsun kuzum Rabbim.kucagina almayi nasip etsin insallahSadece karnım ağrıdı benim 6.gunden itibaren ama çok fena bir şekilde. 6.7.gün ishal oldum ara ara da karnım ağrıyor başka da hiçbir şey olmadı
Git git git gitBen kan vermeye gidicem ya
Kabızlık da bir belirti bunyeden bünyeye fark ediyorBen tam tersi kabizim hayirlisi olsun kuzum Rabbim.kucagina almayi nasip etsin insallah
İnşallah darısı sizin başınıza inşallah gönlü güzel arkadaşlarım benimYenidelhi çoooook sevindim :)) tekrar sağlıkla kucağına al inşallah :)
Aynen oyle dun onunla on gorusme sagladik sizde onun hastasi misinizVolkan hocayı diyorsunuz sanırım.
Yaa süper bi haber canım baya güzel kalınlığı haftaya kadar daha da artar. Nar iyi geliyormuş yersen faydalı olur inşallah takipteyimYaa kızlar neler olmuşhiç yalnız bırakmaya gelmiyosunuz bir dr gidip geldim yani Yenidelhi Allahım inşallah kan sonucunu heyecanla bekliyoruzzzHepimize darısı Benim de rahim kalınlığı 7.5 olmuş haftaya transfer ama günü net değil canlar
İnşallah sağlıkla transferin gerçekleşir kanı verdim çıkınca beni arayacaklar 3 saate çıkar dedi hemşireYaa kızlar neler olmuşhiç yalnız bırakmaya gelmiyosunuz bir dr gidip geldim yani Yenidelhi Allahım inşallah kan sonucunu heyecanla bekliyoruzzzHepimize darısı Benim de rahim kalınlığı 7.5 olmuş haftaya transfer ama günü net değil canlar
İnşallah kuzum bugün aklımda manavdan alayım diyorumhaber et kuzum sen de ne zaman histereskopi olucan aşamaları bilgilendir emiYaa süper bi haber canım baya güzel kalınlığı haftaya kadar daha da artar. Nar iyi geliyormuş yersen faydalı olur inşallah takipteyim
Çizgi hiç fena değil koyuluğu bence baya güzel bi rakam çıkacakİnşallah sağlıkla transferin gerçekleşir kanı verdim çıkınca beni arayacaklar 3 saate çıkar dedi hemşire
Pazartesi oluyorum canım içimde biraz korku da var ama adım adım yaklaşıyorum artık öyle düşünmeye başladım. İnşallah sen bi hamiş ol bende arkandan gelirimİnşallah kuzum bugün aklımda manavdan alayım diyorumhaber et kuzum sen de ne zaman histereskopi olucan aşamaları bilgilendir emi
İnşallahÇizgi hiç fena değil koyuluğu bence baya güzel bi rakam çıkacak