- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Benim bugun azcık goguslerim aciyor belirti olabilir miPozitifi de görsen belirti takıntısı bitmiyor iste su keseyi bi görseydim ondan sonra belirti falan bakmam herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugun azcık goguslerim aciyor belirti olabilir miPozitifi de görsen belirti takıntısı bitmiyor iste su keseyi bi görseydim ondan sonra belirti falan bakmam herhalde
Kötü düşünme canım idrarda silik çıkması düşük çıkacağı anlamına gelmez hem önemli olan katlanarak artması. inşallah güzel bir değerle pozitifi görürsünBugün transfer sonrası 9. günüm. Doktorum bugün için çağırmıştı.
Dün 8.günde idrar testim silik çıkmıştı ama değerler iyi olmaz diye korkuyorum bunca sene bekleyip hep negatif aldıktan sonra sanki hiç pozitif duyamayacakmışım gibi :)
Kötü düşünme canım idrarda silik çıkması düşük çıkacağı anlamına gelmez hem önemli olan katlanarak artması. inşallah güzel bir değerle pozitifi görürsün
Canim duacınim insallahhhh guzel haberlerle gel ilk testin olacak degil miBugün transfer sonrası 9. günüm. Doktorum bugün için çağırmıştı.
Dün 8.günde idrar testim silik çıkmıştı ama değerler iyi olmaz diye korkuyorum bunca sene bekleyip hep negatif aldıktan sonra sanki hiç pozitif duyamayacakmışım gibi :)
Sayilir tabi canim niye sayılmasınBenim bugun azcık goguslerim aciyor belirti olabilir mi
Teşekkür ederiiim Evet ilk testim olcak , hepimiz güzel haberler alalımCanim duacınim insallahhhh guzel haberlerle gel ilk testin olacak degil mi
Düşünce gucumle acitmayi basardim günlerdir belirti arıyorum bikti buralar bendenSayilir tabi canim niye sayılmasın
Idrar testin pozitif cikmis ne kadar guzel sevinsene ahhh idrarda bi gorebilsemTeşekkür ederiiim Evet ilk testim olcak , hepimiz güzel haberler alalım
Aslında içim içime sığmıyor ama kanda görmeden de rahat edemiyorum, aklımda hep yavaş yavaş değerin düşmesi var nerden de takıldı aklıma lanet Herşeyden önce hayırlısı tabikii.. İnşallah hepimiz istediğimiz sona ulaşıcazIdrar testin pozitif cikmis ne kadar guzel sevinsene ahhh idrarda bi gorebilsem
Yaw niye düşsün yavaş yavaş yükselir o...Ama haklısın insan takınca takiyor iste...benim gecen negatifimde tek belirtim yoktu...Simdi gene yok taktım bu da olmadı diye belirti diye delirdimAslında içim içime sığmıyor ama kanda görmeden de rahat edemiyorum, aklımda hep yavaş yavaş değerin düşmesi var nerden de takıldı aklıma lanet Herşeyden önce hayırlısı tabikii.. İnşallah hepimiz istediğimiz sona ulaşıcaz
Kendi kendime basardim mi diyorsun aramayinca daha çok oluyor sanırım . Bir de bir gün varsa bir gün olmuyor. Dün midem kötüydü çok bugün uyandım hiçbir şey yok :)) stresten kafayı yedikDüşünce gucumle acitmayi basardim günlerdir belirti arıyorum bikti buralar benden
Yaw niye düşsün yavaş yavaş yükselir o...Ama haklısın insan takınca takiyor iste...benim gecen negatifimde tek belirtim yoktu...Simdi gene yok taktım bu da olmadı diye belirti diye delirdim
Canım benim erken gebelikte 9. Gün silik çıktı o gün kan verdim değerim 126ydı.silik diye hiiç stres yapma güzel sonuç alacaksın inşallah kalbini ferah tutBugün transfer sonrası 9. günüm. Doktorum bugün için çağırmıştı.
Canım benim erken gebelikte 9. Gün silik çıktı o gün kan verdim değerim 126ydı.silik diye hiiç stres yapma güzel sonuç alacaksın inşallah kalbini ferah tut
Benim de 9. Gün çok silik gölge gibiydi burda kızlar da gördü hatta ama kanda 170 çıkmıştı çok şükür. O yüzden ümitsiz olacak hiçbir şey yokNasıl su serpiliyo içime böyle duyunca anlatamam inşallah
Tek embriyo da ikiye bölünebilir gayet de, ikiz olma ihtimali gerçekten çok yüksek duruyor sendeYok yaaa tek embriyo transfer edildi benm embriyo değişik demekki. Gidiyorum beta-hcg vereceğim diyorum, belirti varmı diyorlar tüp bebek transferi oldum diyorum veriyorum eve gelip e-nabızdan takip ediyorm
Eşimin bir tüp bebek doktoru arkadaşı var, biz 9, 11 ve 13. günlerde test verdik deyince (artışlar hep 3 katı yani güzel oranda artmış deyip) artık test yaptırmayın, o heyecan da bebeğe iyi gelmez dedi. Sadece üzülmemek değil, fazla heyecanlanmamak da önemli. Öyle ki, hamile olduğumu öğrendiğim ilk an şöyle coşkulu bir şekilde sevinmekten korktum bir şey olacak diyeAaaaa ama takip ediyorum ben tüp bebek 2.kanı haber ver demişti,o zaman aradm hemşireyle görüştüm iyi bundan snra gebe polikliniğine git dedi. O yüzden hırs yaptım kendi takibimi yapıyorum
Heyecandan çok stres oluyor canım :) sizinki gene 2 günde bir istemiş benim doktor 4 günde bir istiyor hala daha cumartesiyi bekliyorum son kan tahlili için inşallah bir daha istemezEşimin bir tüp bebek doktoru arkadaşı var, biz 9, 11 ve 13. günlerde test verdik deyince (artışlar hep 3 katı yani güzel oranda artmış deyip) artık test yaptırmayın, o heyecan da bebeğe iyi gelmez dedi. Sadece üzülmemek değil, fazla heyecanlanmamak da önemli. Öyle ki, hamile olduğumu öğrendiğim ilk an şöyle coşkulu bir şekilde sevinmekten korktum bir şey olacak diye
Ya tabiki ümit her zaman var kan verdim 1 saat oldu bekliyorum bakalımBenim de 9. Gün çok silik gölge gibiydi burda kızlar da gördü hatta ama kanda 170 çıkmıştı çok şükür. O yüzden ümitsiz olacak hiçbir şey yok
Sonucunu bekliyoruz canımYa tabiki ümit her zaman var kan verdim 1 saat oldu bekliyorum bakalım