- 18 Mart 2021
- 94
- 144
- 39
İkiz gibi sanki 12. Gün 734 benim ama ikiz gebelik sizin de gayet yüksek katlamışBen onlarda 10. Günü 1000 felan almıştım sonucu çok yuksekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz gibi sanki 12. Gün 734 benim ama ikiz gebelik sizin de gayet yüksek katlamışBen onlarda 10. Günü 1000 felan almıştım sonucu çok yuksekti
Bana da ole geldi:)İkiz gibi sanki 12. Gün 734 benim ama ikiz gebelik sizin de gayet yüksek katlamış
Benim 1000 dediğim ikizdi zaten bu düşük bugün 13.gun 1579 bu da çift embriyo gerçi ama nedense bana tek gibi geliyor hayırlısı artıkİkiz gibi sanki 12. Gün 734 benim ama ikiz gebelik sizin de gayet yüksek katlamış
Onemli olan kac kat arttigi tabi bazi tekler bile cok yuksek oluyor oyuzden ikiz olablr:))Benim 1000 dediğim ikizdi zaten bu düşük bugün 13.gun 1579 bu da çift embriyo gerçi ama nedense bana tek gibi geliyor hayırlısı artık
Bakalım kızları birakabilirsem pazartesi ogrenicezOnemli olan kac kat arttigi tabi bazi tekler bile cok yuksek oluyor oyuzden ikiz olablr:))
Insallah canim hayirli haberlerBakalım kızları birakabilirsem pazartesi ogrenicez
Insallah canim benim rabbim kimseye evlat hasreti vermesin 9 senedir bekliyorumIkisi de tutmustur insallah
Gunaydin canim:))brnim de yerlesme zamanlari olan o adet agrisi gbi bu ara pek.yokGünaydın kızçeler
Ya sizde de belirtiler arada kaybolup geri geliyor mu? Bende bazen mide ile ilgili sıkıntılar,halsizlik ve uyku hali oluyor bazen kayboluyor sanki. Pozitifi gördük ama hala belirti arıyorum sanki kaybolunca bisi oldu sanıyorum
Yani işte Keçiören e gidip o kadar vermektense 8500 medicanazaten çankaya taraflarına çıktıkça yükseliyor keçiören medikalpark 7.500 ama bildiğim takip ettiğim ya da duyduğum doktor yok
valla canım 10 muayene 2 li 4 lü tarama sezeryan yada normal doğum butun tahlıler daha baya sey saydı da unuttum :)Dogum paketine ne dahil canim
Ee cok iyi birsey bu burdaki hastanelerde de varmidir acaba ya:)valla canım 10 muayene 2 li 4 lü tarama sezeryan yada normal doğum butun tahlıler daha baya sey saydı da unuttum :)
vardır canım her hastanede varEe cok iyi birsey bu burdaki hastanelerde de varmidir acaba ya:)
Başka belirtin var mı canım hiç mi yokGunaydin canim:))brnim de yerlesme zamanlari olan o adet agrisi gbi bu ara pek.yok
Canim sen hangi doktora devam edeceksin bahceceydi seninde sanirim devaminda ne yapacaksinvardır canım her hastanede var
Ahhhhh o belirtiler mahvetti beniGünaydın kızçeler
Ya sizde de belirtiler arada kaybolup geri geliyor mu? Bende bazen mide ile ilgili sıkıntılar,halsizlik ve uyku hali oluyor bazen kayboluyor sanki. Pozitifi gördük ama hala belirti arıyorum sanki kaybolunca bisi oldu sanıyorum
Pozitifi de görsen belirti takıntısı bitmiyor iste su keseyi bi görseydim ondan sonra belirti falan bakmam herhaldeAhhhhh o belirtiler mahvetti beni
Hadi hayırlısı canım güzel haberler ile gelirsin inşallah kaçıncı günün bugün?Kızlaaar bana dua edin nolur birazdan kan testi yaptırcam umuyorum değerlerim iyi çıkar
Bugün transfer sonrası 9. günüm. Doktorum bugün için çağırmıştı.Hadi hayırlısı canım güzel haberler ile gelirsin inşallah kaçıncı günün bugün?