- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Cok iyi olur nasil yapiliyor tablo konuyu acan kisimi yapiyor?Ya ilk sayfaya liste yapsak. Kimin kaçıncı denemesi, kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi ve transfer günü. Çok iyi olmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi olur nasil yapiliyor tablo konuyu acan kisimi yapiyor?Ya ilk sayfaya liste yapsak. Kimin kaçıncı denemesi, kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi ve transfer günü. Çok iyi olmaz mı
3. Deneme bahceci tup bebek5. Deneme Bahçeci tüp bebek merkezi
2 embriyo 4ab-3ab
Transfer tarihi belli değil
İlla tablo olmasına gerek yok şu şekilde yapalım. İlk ben başlayım herkes kopyalayıp altına kendini eklesin. Daha sonra ilk mesaja sabitleriz.
_Citlembik_
5. Deneme Bahçeci tüp bebek merkezi
2 embriyo 4ab-3ab
@Selinos
İlk deneme Kayseri Acibadem
5.gun embriyosu(cift tek belli degil)
17 mart transfer tarihi
Hatta 3 gun sanci cektim bildigin adetmişim gibi sonra sokuldum degişik bi adetti benim icindeAyy canımmm ben de bu 2.adete baya bir umut bağlamıştım normal olurum diyodum demekki öyle oluyormuşş iyi ki şu site var hayoksa sabaha kadar kendimi yerdim
hangi bahceci sizin_Citlembik_ _Citlembik_
5. Deneme Bahçeci tüp bebek merkezi
2 embriyo 4ab-3ab
Selinos
İlk deneme Kayseri Acibadem
5.gun embriyosu(cift tek belli degil)
17 mart transfer tarihi
Whiterose89
3. Deneme bahceci tup bebek
2 embryo 4bc 3bc
Transfer belli degil
Yani ben de ilk iki transfere pek bilgim yoktu sormamistim 5. Gun oldughnh biliyirdm sadece cok onemli degil kafanizi karistirmayin hic insallah tutunurKizlar ya ben embriyo kalitesink hic sormadim cahilligime geldi acikcasi hic bilmiyordum ayrintili boyle 1.kalite dediler o kadar yarin arasam detayli bilgi verirlermi acaba
Haklisin simdi ogrensem bide onlari arastirmaya didiklemeye basliycam en iyisi bilmemek inşallahh caniim ben iki embriyo isteyecegim inşallah kabul ederlerYani ben de ilk iki transfere pek bilgim yoktu sormamistim 5. Gun oldughnh biliyirdm sadece cok onemli degil kafanizi karistirmayin hic insallah tutunur
Insallah canim ilk denememiydi:)simdiden o konuyu konusun ozmnnHaklisin simdi ogrensem bide onlari arastirmaya didiklemeye basliycam en iyisi bilmemek inşallahh caniim ben iki embriyo isteyecegim inşallah kabul ederler
Ankara bahçeci :)sizin? Birde bana serum tedavisi ile transfer yapacaklar. Serum kullanacak olan var mı aranızdahangi bahceci sizin
1. Denemede yasak diye biliyorum ama umarım ıstediğiniz gibi yapanlar:)Haklisin simdi ogrensem bide onlari arastirmaya didiklemeye basliycam en iyisi bilmemek inşallahh caniim ben iki embriyo isteyecegim inşallah kabul ederler
Dr unuz kimdi benim istanbul:)ilk dr um selen hocaydiiAnkara bahçeci :)sizin? Birde bana serum tedavisi ile transfer yapacaklar. Serum kullanacak olan var mı aranızda
Evet canim konusmak istedim ama transfer zamani gelince konusalim bunu dedi sanirim bir taneye ikna etmeye calisicak beni embriyolog 1 ve 2.denemeye tek transfer yapiyoruz biz demisti meselaInsallah canim ilk denememiydi:)simdiden o konuyu konusun ozmnn
Serum hk birsey demedi dr um :s insallah faydasi olur hayirlisiylaAnkara bahçeci :)sizin? Birde bana serum tedavisi ile transfer yapacaklar. Serum kullanacak olan var mı aranızda
İlk denemede cift yapan merkezler var ama benim merkezde tek tercih ediyor insallah kabul edilir1. Denemede yasak diye biliyorum ama umarım ıstediğiniz gibi yapanlar:)
Bana da oyle dendi oyle de yaptilar simdi 3. Ve son embryolarm ondan 2 tane olck:)Evet canim konusmak istedim ama transfer zamani gelince konusalim bunu dedi sanirim bir taneye ikna etmeye calisicak beni embriyolog 1 ve 2.denemeye tek transfer yapiyoruz biz demisti mesela
Berfu demir. Umarım pozitif sonucu görürüm:) sizin doktorunuz kim?Dr unuz kimdi benim istanbul:)ilk dr um selen hocaydii